|
![]() |
#249 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Jos uvijek najdrazi forum. Sretan Rodendan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Bilo je ljeto 2000. godine... kada sam uspio kupiti AMD Durona 600MHz koji se mogao otključati na 900MHz. Sad je trebalo naći ploču s kojom se to može. I tako u bespućima raznih webova, newsgrupa, foruma naletim na neki tamo PCEkspert... gledam je li pcexpert.com ili pcekspert.com po vuku ![]() Kupljena je EPoX 8KTA+ i tako sam jedno kratko vrijeme imao jedan od najbržih PCa u Zagrebu budući da su procesori od 900MHz koštali cca 6000-6500kn i nitko ih nije imao na lageru. Konačno se igrao Unreal Tournament na High Details, a Linux kernel se kompajlirao ludo brzo. Nisam se registrirao da se pohvalim već sam to učinio nakon godinu dana povremenih lurkanja kada sam otišao iz telekoma u kojem sam tada radio pa se imalo malo više vremena za faks i forum. Čovječe, 20god., tko bi rekao... i to još u IT svijetu. Čestitke! Nadam se da se vidimo 2040. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Eto i čuda se dešavaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Moderator
|
Redizajn je svečano otpao, bolje ovako pregledno nego šljaštreće i nepregledno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Moderator
|
Tko živ / tko mrtav tada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Svi ostali forumi na kojima sam bio aktivan su instantno umrli nakon ikakvog redizajna, tak da ja nebi niš diro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Čestitke ![]()
![]() |
#262 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nista to! Apsolutno tako Također isto iskustvo, i sam sam ih prestao koristiti stare forume sa novim dizajnom, bas se gubi na preglednost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Tu i tamo izronim kad je nešto ovako bitno ![]()
![]() |
#270 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
17 mi je godina tek.... ovdje ![]() sretna obljetnica PCE, i neka nam bude bar još puta toliko ![]() btw, vrijeme je da se isprsite malo za stare članove (pa čak i ove beskorisne poput mene ![]() ![]() ono : majice, šalovi, kape, šalice, bedževi, ukosnice i slične điđe-miđe i drangulije...
![]() |
|
|