|
![]() |
#10354 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#10355 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Upisao sam autoškolu ![]() Ispit sam položio iz prve i već prvi dan vozio do Sesveta. Opak neki instruktor.
![]() |
#10356 |
Super Moderators
|
Kaj su ti opet maznuli voziček pa si odustao od pedaliranja??? ![]()
![]() |
#10357 |
Moderator
|
I da ga ukradu ne bih odustao :P To mi je da imam s čime ići na posao dok pada kiša.
![]() |
#10358 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pa fala bogu da te odmah na ulicu dao instruktor ![]() ![]() ont: jedem užasno zadnjih dana, svi smo na dijeti, sve sam pojela prije par dana i jučer digla bunu da ću počet duple ručke raditi jer sam gladan po pol dana.. danas sam napravila finu pileću juhicu s noklecima, ričet s paprikom i pohano. i mandarine. ![]() ![]() valjda će se neš popraviti kad se počne mesina solitit i sušiti i njaaaam..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10359 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Starci opet bili jucer u shumi ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10360 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Costa, kod koga si isel u AS? Forgac? Ontopic: Danas sam rucal spinat, pire i pohanu puretinu. Mama je u spinat dodala malo jaja pa je bil full gusti al predobar ![]() Hamm, sendvic poslikam cim pribavim mob s kamerom. Kupim ga u skolskoj kantini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10361 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10363 |
Moderator
|
U DIK. Forgač je glavni u Zelini pa svi idu kod njega i na kraju im se obično oduži polaganje. Znam nekoliko ljudi kaj su polagali po pola godine. @Ladybug: Meni je to bilo zanimljivo iskustvo al ne sumnjam da ima ljudi kaj se smrznu. Prvi put za vozačkim mjestom i direkt iz sela prema metropoli ![]()
![]() |
#10364 |
Super Moderators
|
Jučer sam naručio lignje iz Pronta, tak-tak...dale su se poŽderati. Nekaj mi je ženica danas loše volje (možda to ima veze sa tim kaj je ujutro zatekla još jednu konfu i stari CRT nasred stola u dnevnoj sobi??? ![]() ![]() Alji-ima stari Ždero još jednu posudicu čobanca u škrinji...nebu to tek tako prošlo ![]()
![]() |
#10365 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
evo malo i dalmatinske spize ![]() nista slade od vlastitog ulova ![]() [IMG=http://www.imagesforme.com/thumbs/68541.jpg] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10366 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10367 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
Citiraj:
Tartar je šljuka. Neki dan sam kod bake dobio mrak lignje sa izvrsnim tartarom (inače ga baš i ne volim) I da, Pronto ko Pronto...čuka vremena ti ne gine od naruđbe do dostave ![]()
![]() |
![]() |
#10369 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam danas za gablec jela paprike punjene mesom i povrcem i zapecene (sir odozgora) ![]() jaaako fino je bilo ![]() za veceru radim mexicku hranu ![]()
![]() |
#10370 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10371 |
Super Moderators
|
Ja ga inače uopće ne jedem po birtijama. Izbjegavam to-imaju praksu raditi veće količine pa im je žao bacat. Pa poslje blu-ješ. Vidiš kak je Zrinka prošla ![]() bdw-ti Nino tiho budi....jadan organ došao na Histria Ždere a vi ga odveli na kavu u birtiju...ccc... Mogli ste bar jadnika nahranit nečim ![]()
![]() |
#10372 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Gospon Jeltz, ne iznosit neistinu, nek se organ javi pa napise kako je bilo, roshtilj se jeo i bez njega, kad je noob ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10373 |
Super Moderators
|
Židi ![]() Čul sam se jučer sa organom i pital sam ga da li su ga Istriani nahranili.....rekel mi je da ste ga samo na kahvu odpelali... Ak laže organ-lažem i ja ![]() Veli da ste mu i couvert zacajhnuli ![]()
![]() |
#10375 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo probudio sam se doma nakon četverodnevne turneje po Umagu. Sreća da sam se sa Zippom i Ninom našao odmah prvi dan jer kasnije me je izdalo tijelo (umor, često sjedenje u WCu, mamurluk, vid, ravnoteža). Hrana odlična. Švedski stol sa 100 vrsta hrane, od par vrsta juhica i predjela do sladoleda i kolača. Jutarnji doručak sam uvijek započinjao sa pečenim špekom, kobasicom ili jegerom uz dodatak pomfrija, senfa i pečenih jaja, a završavao sa grisom, pudingom ili sladoledom. Sportove sam samo gledao s tribine i smijao se do suza kako moji teturaju po terenu. Naravno da smo sve utakmice izgubili da se možemo u miru posvetiti noćnom životu.
![]() |
#10376 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10377 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10378 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
sendviči u 16.gimnaziji po 10kn su božji- kulen, sir, salata, umak (kečap&majoneza). i fino ga spljošti onak u onom sranju vrućem koje ko toster izgleda... tj. bili su takvi, nadam se da ih još ima :S ou jea |
![]() |
![]() |
![]() |
#10379 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
kod mene u školi nije bilo takvih finih sendvica ![]() ![]() ...sad sam jako fino gablala...carsko meso i miješanu salatu ![]()
![]() |
|
|