|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako su Quiet Edition dižem ruku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
i tata bi neki ventić sine, i tata bi... Eh, da, maestralna pobjeda, čestitke i od mene i sretno sa workshopom! Držim fige! Najljepše je kad čovjek radi ono što voli u životu i kad si još od toga može priuštiti pristojnu egzistenciju... kud ćeš bolje?! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#245 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ja samo da pohvalim Build, svaka cast. Ventove podjeli ekipi, meni nije trenutno potrebno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
da se nadovezem, pratim ovaj build od pocetka cestitke na pobjedi,stvarno si si dao truda e sad pitanje, kako podnosi EK D5 pumpa tj. muci li se da cirkulira vodu kroz taj monster radijator? koliko ima Wata ? pitam zato, sto vez duze vrijeme razmisljam o velikom radijatoru jer jednostavno nemam srece u potrazi za 240mm ili 360mm radijatoru na domacem trzistu te trebam misljenje, hoce li moci atman pumpa 220v 25w 1300l/h pogurati kroz cijeli sistem? namjera mi je i cpu i gpu pod vodu |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ne znam dal je bilo u posljednjim postovima, ali me zanima kolliko te kostao taj cijeli pothvat? I jel oni kristalni kljucevi na kucistu imaju jos neku funkciju osim da budu ukrasni? Bilo bi fora, da se komp ne pali kad njih nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Modder
|
Citiraj:
![]() @gaggo: pleksi "kristali" su više dekoracija. Ipak Superman ne ide bez njih. Odrastao sam na Christopher Reeve verzijama. Bilo je raznih ideja ali i ženica koristi moj komp, pa nisam htio komplicirati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
pumpa atman mi je vec bila u sistemu sa manjim hladnjakom i odlicno je gonila ali sam je izbacio jer je bila prebucna, kad bih je dodatno izolirao mozda bih uspio pregusiti zvuk te pumpe za centralno grijanje su ipak malo pre glomazne i nisu od plastike kazes da ti d5 radi na minimalnom protoku? na koliko odprilike? ovako mi je nesto u planu samo sa puno manje ventilatora,sliku sam nasao na netu http://www.pohrani.com/?2M/R7/4jHOsPo/cool.jpg btw isprike sto trpam svoje planove nevezano za tvoju temu ali mi se cinilo prikladno mjesto za pitat par savjeta |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Modder
|
@arrow: meni je pumpa od 500L/h išla kroz cpu, dvije grafe i dva 360 radijatora, bez problema. Sve će to raditi. Radijator sa slike ima alu cijevi ako se ne varam i izbjegavaj. Imao sam prilike vidjeti šta bakar uradi aluminijumu kroz godinu-dvije. Izgrize ga kao miš. Kod mene u ovom modu je izmjenjivač toplote iz vanjskog dijela kućne klime, eto ti ideje. Ima ih po oglasima za smiješne novce. Meni je lik prodao dvije za 30e. Ubacivao sam mesing cijevi i svaku cijev vario i to je mnogo komplikovano. U Novom Sadu sam našao firmu koja pravi te izmjenjivače i jedan budući mod će biti tako urađen. Mnogo ljepše i jednostavnije a računica se na kraju svede na isto. @Laszlo: sve znam ali...kad se oženiš, ne pitaš se ništa. Call me papuchar... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Modder
|
Tek sad vidim da sam ostao dužan fotke Vulture case-a. ![]() Njega radim poslije Ivy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#258 |
Modder
|
Done. Jurcam, ne znam gdje mi je glava od posla. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Modder
|
Mod je izabran za jedan od dvanaest najboljih u 2015. godini, na bit-tech. Glasovanje u toku. http://www.bit-tech.net/modding/2015...e-year-2015/26 ![]() Zadnje izmijenjeno od: MegaSkot. 25.12.2015. u 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Modder
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Modder
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Modder
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Modder
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
I Alienware area 51 izgleda slicno tom Chieftecu, tj razlika je prakticki u tome sta Chif ima prozor i prakticki je samo kontra okrenut po izgledu od Alienware-a. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|