|
![]() |
#1 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Back to Nature - Ivy
![]() Za sad poznat HW: Gigabyte GA-Z97MX Gaming 5 i5 4460 GPU: ? 16Gb Avexir Blitz 1.1 Green led 4x4Gb 1600MHz SSD: Adata M.2 256Gb CM MasterCase 5 CM V750W All Water cooling EK Planiram duže vrijeme jedan mod a da je tema priroda, da se malo osvježi radni prostor. Sa vanjske strane ide imitacija kore drveta, prošarano bršljanom. S unutrašnje strane boja drveta, kao i veći dio HW-a i svih ostalih dijelova. Recimo da je neka misao: kućište je panj u kom je HW. ![]() Za sad samo visi grafika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Can't wait! ![]() Avexir RAM? Joj sjećam se kad sam gledao koj DDR4 uzet sam se palio na neki njihov jer je osvjetljenje ultra *ebeno ! I još "All Water cooling EKWB"? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Modder
|
Ljudi iz EK kao da su čekali ovaj mod i izbacili: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Modder
|
Cooler Master MasterCase 5 - hvala Cooler Master-u Balkan. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: MegaSkot. 31.10.2015. u 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Modder
|
Iskustvo je pokazalo da je dobar HW bacanje lova, kad je mod scena u pitanju. Ovaj put idem na 4460 i jednu grafu. Razmisljam čak o dva 240 rada. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Modder
|
Moraću, sviđa mi se ovako. Fotkano ispred zgrade, skupilo se znatiželjinih i onda prolazi klinac sa tatom i: tata vidi kućište, kupi mi ovakvo. Tata: marš!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Modder
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: MegaSkot. 19.11.2015. u 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Modder
|
Da, u jednom trenu ih je bilo 5 ali utekli. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Modder
|
Odlučio sam se za Water Transfer Printing - Hydrographics. Lak mat, da bi djelovalo prirodnije. Unutrašnjost kućišta i raznih sitinih dijelova ide u: ![]() Stranice i front panel kora drveta: ![]() ...prošarano bršljanom... Odlučio sam se da obradim stirodur lemilicom, da bih dobio "3D" teksturu kore drveta, prije nego ode u vodu. Snimiću rastavljanje MAsterCase-a u najsitnije dijelove. Bušilica time... Film kore drveta je naručen iz USA i vidjećemo da li odgovara fotografiji, film za unutrašnjost imaju na stanju uvijek, jer se dobro prodaje za detalje u i na autima. Zadnje izmijenjeno od: MegaSkot. 21.11.2015. u 03:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Modder
|
Rasturili smo MasterCase5, familijarno!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Modder
|
Imam problem sa nekim dijelovima, da bi moglo kod majstora na wood design, radiće macola!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Modder
|
Novi sponzor daruje: CREATIVE Sound Blaster Z PCIe. ![]() Crvena boja...nestaće bez traga!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Modder
|
Zbog green moda, upravo mi je stigla nova ploča. ![]() Gigabyte G1.Sniper B6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Modder
|
Odnešeno. Ima da se u*eru od posla. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Kako mi je brutalna ta ploča: http://shrani.si/f/3J/3k/2PI0Bapi/1.jpg http://shrani.si/f/33/Ny/sbx9fFR/2.jpg Kakva milina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Modder
|
Da, za mod ubila. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |