|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
probaj freelancer |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Space Force 2 valjda su je malo sredili, uzasno bugovito je bilo kada je izasla. kasnije su se pojavili neki patchevi ali nisam pratio. cekao sam najavljen izlazak po nekoj promo cijeni na kioscima pa je mislio kupiti cisto podrske radi i s idejom da ce do tada vec sve biti pokrpano ali ili se nije pojavila u tom obliku ili mi je promaklo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
i jel neko zna kad izlazi harry potter and half-blood princ igra za pc i ak neko zna koja je zadnja rpg igra iz serijala star wars joj sory admini tek sad skužio da nesmim dva za redom neće se ponovit Zadnje izmijenjeno od: Wolfblade. 08.04.2008. u 20:35. Razlog: slućajno prekršio pravila |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Tachyon - The Fringe, stara igra, nema pretjerano opcija za kupovanje ali se može i ddosta je zabavna, ja je znam odigrati ponovo s vremena na vrijeme kao i (Descent) Freespace - The Great War samo se ne sjećam dal tamo možeš nešto kupovati... Imaš i X-Wing serijal u kojem nema kupovanja ali možeš mjenjati brodove i oružje po želji... I naravno ima multiplayer (only) igara di to možeš...
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
a daj... ![]() Za otvarat vrata imas nekoliko nacina: -Sa neke druge konzole:1. Provalis u nju i otvoris(spikes i takve neke stvari su bile); 2.Razbijes je. -Kad dodes na vrata imas opcije: 1. bombu postavit da ih razbije; 2.Security, tj. provali zastitu ; 3. Razbit ih s nekim oruzjem(stavi mu oruzje u ruku i probaj). Inace pogledaj sve one kutije gdje mozes skupit neke stvarcice i sve to pokupi, mozda je u tome rjesenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |