![]() |
pronalazak igre
zna li neko igru simulaciju svemirskog broda di moš kupovat nove brodove djelove i to
|
probaj freelancer
|
freelancer, definitivno najbolji iako sam čuo da postoji i neka takva hrvatska igra pa probaj nač....
|
elite:D
|
Dark Star One, ok je igra.
|
Citiraj:
valjda su je malo sredili, uzasno bugovito je bilo kada je izasla. kasnije su se pojavili neki patchevi ali nisam pratio. cekao sam najavljen izlazak po nekoj promo cijeni na kioscima pa je mislio kupiti cisto podrske radi i s idejom da ce do tada vec sve biti pokrpano ali ili se nije pojavila u tom obliku ili mi je promaklo. |
PROMAKLO TI JE, ja kupio,radi,ok igra za Hrvate super:lol2::smoke:
|
X3 Runion...meni najbolja svemirska
|
:fala: probat ću ih sve
ovo je malo :offtopic: :ak kome treba igra bilo koja nek javi |
i jel neko zna kad izlazi harry potter and half-blood princ igra za pc
i ak neko zna koja je zadnja rpg igra iz serijala star wars joj sory admini tek sad skužio da nesmim dva za redom neće se ponovit |
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tachyon - The Fringe, stara igra, nema pretjerano opcija za kupovanje ali se može i ddosta je zabavna, ja je znam odigrati ponovo s vremena na vrijeme kao i (Descent) Freespace - The Great War samo se ne sjećam dal tamo možeš nešto kupovati...
Imaš i X-Wing serijal u kojem nema kupovanja ali možeš mjenjati brodove i oružje po želji... I naravno ima multiplayer (only) igara di to možeš... |
Citiraj:
Za otvarat vrata imas nekoliko nacina: -Sa neke druge konzole:1. Provalis u nju i otvoris(spikes i takve neke stvari su bile); 2.Razbijes je. -Kad dodes na vrata imas opcije: 1. bombu postavit da ih razbije; 2.Security, tj. provali zastitu ; 3. Razbit ih s nekim oruzjem(stavi mu oruzje u ruku i probaj). Inace pogledaj sve one kutije gdje mozes skupit neke stvarcice i sve to pokupi, mozda je u tome rjesenje. |
Citiraj:
|
freelancer + discovery mod
mozes igrat na netu 4free |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06. |