|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Naravno da je modao. Ja nisam nigdje ni rekao da nije. Ali ne pokazuje "tehniku" nego rezultat. A na rezultat možeš samo reć ... sviđa mi se zato i zato ili nesviđa mi se zato i zato... I to je onda ukus. A tehnika bi bila pokazati kako je došao do nečega.... pa se onda tu ima o čemu raspravljat. zašto ovaj alat a ne onaj i sl, zašto ovaj korak sad a ne poslje...
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
o jopet isto pitanje...kako ti samo ovako znaš što je Plastisha htio reći? a osim toga, jel netko čovjeku spomenuo da bi trebao prikazati faze izrade odn. prerade CM-a??? ovo je u hrvatskim okvirima (nažalost) još uvijek modding... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
pravo mi budi kad ovih pola sata ne trošim na brak nego na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Extreme scratch builder
|
Vidim da uopće ne slušaš što ti hoću reći neg se prepucavas. Samo rokaj!!!! ![]() ![]() http://raymanzone.us.ubi.com/ravingrabbids/index.html
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
ali sta sad mozemo savjetovat kad je sve gotovo? mozemo samo reci : svida mi se !!! ili : bljak!!! deja vu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
i am not so good with english and i will try tell you, friends how. there is 7-8 layers of paint. first primer and after that black colour with grafit . after black 2 layers of yallow, after yellow 2 layers of orange fluorescent paint. after that 1-2 layers of transparent lack. sorry on my english! best regards -->
Citiraj:
i am not so good with english and i will try tell you, friends how. there is 7-8 layers of paint. first primer and after that black colour with grafit . after black 2 layers of yallow, after yellow 2 layers of orange fluorescent paint. after that 1-2 layers of transparent lack. sorry on my english! best regards |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#44 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni se sviđa. Baš je nešto novo, nešto divlje ![]() Uklapa se nekako u sobu. Svaka čast na paint jobu ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Makar sam vise ljubitelj hladnijih boja ali ovo ne izgleda u opce lose... svida mi se nacin na koji je pofarbano kuciste ali moram dodat da plava mi nije bas dobar izbor za unutrasnjost kucista bolje neka zarka boja a crna pozadina... netko je to rekao... al nema veze... btw po pitanju cijelog rada svaka cast! Hvala bogu da je netko napravio nesto novo i da nije isto ko sve do sada crna kucista i plavo osvjetljenje makar i ja to imam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Dobar je mod meni se sviđa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
cemu sad kritizirate modera? lijepo posao. ima mjesta za dopune, no ili pohvalite trud, ili uopce ne komentirajte. moding je SAMO osobna zabava, i ne treba kritike. svaki mod je mastarija modera i kao takav zasluzuje samo pohvalu za trud. samo tako dalje, nedaj se smesti ![]()
![]() |
#48 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() @datorec Meni je isto narancasta IMBA boja ali dat >1000kn za kuciste koje mislis tako rjesit je suludo (osim ako ti babo nije ministar), imo si puno jeftinijih tornjeva.....znam da se o ukusima ne raspravlja ali meni je narancasto super opcenito, crno mi je daleko najljepse, dok bijelo(Mac) i sivo nemogu organski podnjet u sobi............... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ako se mogu i ja malo uključiti...baš me volja svi su rekli više manje sve fali slika prije radi usporedbe,koliko vidim največi dio moddinga je bio bojanje kučišta i to u čak 2nijanse boje(vide se ove 3trake od selotepa-trebale su biti druge boje radi efektnijeg izgleda crna npr) koja je po meni odabrana da bi bila u skladu sa tt ventom. a neke modifikacije na kučištu nisu bile baš osim skidanja mrežica i stavljanja pleksija umjesto njih(ili je možda orginal gore ove naljepnice na sredini mi bude sumnju da je to stock izvedba) dobro bi došao opis kako je napravljen ovaj ispucan izgled i dečki su vrlo rigorozni ali svaki mod je super zbog uloženog truda u njega(čak su i prašinu primjetili loool) još mj dana pa je i moj gotov baš me zanimaju reakcije ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|