PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   konacno zavrsen mod CM Stacker (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=99013)

datorec 19.02.2008. 23:13

konacno zavrsen mod CM Stacker

http://www.imagesforme.com/out.php/t26668_DSC01053.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/t26667_DSC01050.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/t26666_DSC01048.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/t26665_DSC01043.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/t26664_DSC01042.jpg

pozz:goood:

-POP- 19.02.2008. 23:29

Šteta casea po meni! Ne volim vrišteće boje.

Lihto 19.02.2008. 23:31

Citiraj:

Autor -POP- (Post 956225)
Šteta casea po meni! Ne volim vrišteće boje.

ajd da se i ja složim s tobom:) ni meni baš ne paše

ali vjerujem da je uloženo puno truda i vremena u to pa eto :chears:

datorec 19.02.2008. 23:32

ide ti to sa godinama. po meni si to moga i za sebe zadrzat. svaka cast

Fleks 19.02.2008. 23:41

Slazem se sa popom vise manje. kako nisam pobornik tjunirana (unakazivanja) automobila, tako sam i protiv ovog, al ako covjeka veseli neka se veseli :) . ja sam misljenja da je to za djecu, no dobro.

Vidi se da je ulozeno puno truda / novaca i na tome ti svaka cast :)

i da daj pobrisi prasinu u sobi. Imas paucine onak ko u đungli :D :D

Baja 001 19.02.2008. 23:44

Citiraj:

Autor Fleks (Post 956232)
Slazem se sa popom vise manje. kako nisam pobornik tjunirana (unakazivanja) automobila, tako sam i protiv ovog, al ako covjeka veseli neka se veseli :) . ja sam misljenja da je to za djecu, no dobro.

Osobno obožavam oriđiđi Stacker tako da mi je ovo dizajnerski promašaj, ali :beer: za trud. Što se tiče tjuniranih auta, koji je tu problem, ako se ne pretjerava s detaljima, a KS i Nm nikad dosta.

datorec 20.02.2008. 00:06

Citiraj:

Autor Fleks (Post 956232)

Čitaš i komentarišeš na forumu pod "Case Modding & Water Cooling" a ne voliš to i nisi pobornik! ????????????

timmy 20.02.2008. 00:10

svaka čast na trudu/vremenu/novcu ali zasto pobogu takva kričava boja, mislim o ukusima se ne raspravlja... ipak svaka čast
EDIT: ok, što više gledam više mi se svidja, a idu i plava i narandžasta, i treba se slagat s tastaturom i mišem. ipak mislim da bi sve ukupno ljepše izgledalo kad bi bio neki clear look sa sto manje vidljivih kablova

datorec 20.02.2008. 00:28

uzivo je mnogo bolje ali ni na slikama ne izgleda lose. boja kao boja... ne kazem da nije crna ok ali ako čovek radi neke promene onda ides u kontrast a s obzirom da je kombinacija orange-black u 80% modding projektima i ja sam se odlucio na istu. znam da je neobicno i mnogi zato kazu da im se ne svidja ali kad bi na lanu videli uzivo to kuciste veruj da 99% njih nebi vise tako mislili. ali ukusi su različiti.
to su uv fluo boje a neko voli sivo i crno.
hvala i pozz svima

tech 20.02.2008. 13:58

boja je :puke:Al ajd nije lose makar mi to kuciste nikada nije sjelo, sa obzirom kolko i košta...

TomG 20.02.2008. 15:39

meni odlicno izgleda.neznam zast,al je oke...:D
5 za trud.

mislav_os 20.02.2008. 15:41

Meni isto oke izgleda,nije lose :)

m4dm4n 20.02.2008. 15:44

Ne bih htio omalovažavati rad, ali ne čini mi se kao da je tu puno stvari modano. Pofarbao si u drugu boju (jesu li ove nepravilnosti i "greške" namjerno rađene?, kavez za hardove je isto nabrzaka pofarban) , dodao pleksi sa strane, bužir u kućište i to je to. Ili ima toga još?
Mogao si iznutra slikati i napisati još neka posebna rješenja.
Kombinacija boja meni izgleda ok, osobno ju ne bih izabrao, ali opet ni ne mogu reći da je loš izbor, pogotovo uzevši u obzir okolinu.
Al opet kažem, ne vidim tu neko modanje kućišta?

Matt 20.02.2008. 16:47

Nevjerojatno kolko ste ljubomorni.
Meni kučište za modanje izgleda odlično!
E sad o ukusima se da raspravljati. Čovjek voli malo življe boje. Vi ostali ste starčeki ili jako ljubomorni, jer imate siva ili crna mrtvačka kučišta ko i ja :D

gunther 20.02.2008. 17:00

Osobno volim klasicnija kucista i zato koristim starog crnog Stackera.
Ali ako neko voli drugacije i zivlje, ovo je odlican mod.

Bravo

Z-man 20.02.2008. 17:32

Nisam ljubitelj baš takvih žarkih boja ali mi se sviđa, da nije tak jaka boja bilo bi idealno što s etiče izgleda.....ali i ovako u mraku predobro izgleda kad plavo svjetlo osvjetljava lagano ovaj narančasti dio.....
Datorec daj stavi još par slika iznutra i tak to......

timmy 20.02.2008. 17:41

daj da vidimo sta ima pod haubom.
mogo bi i na 3dmark listu, visokooo...

bego2 20.02.2008. 21:29

Inače mi se sviđa to kućište ali mi je ova boja nekako preeeekriačava, pika oči...:fiju:

Omega 22.02.2008. 19:00

@datorec

kakva je to boja?
slike su lose, ne vidi se jel to nekakav efekt ili jednostavno lose obojano?

De5tr0yer 22.02.2008. 19:22

to je po meni efekt, jer je u pravilnim paralelnim linijama naneseno.

datorec 22.02.2008. 22:40

to nije obicno farbanje u par slojeva. "greska" nije greska i nije nista radjeno na brzinu te nema nikakvih buzira. (mislim da nisu toliko nejasne slike) i nema fioka za hdd vec je mreza pravljena da sakrije koliko toliko kablove jer ih ima bas (napajanje nazalost nije modularno ).
radi se sa vise boja (crna , zuta i fluorescentna oranz) ne racunajuci prajmer. istim postupkom na misu osvojio sam nagradu kod Razera i dobro je prihvacen po forumima sem na ovom.ali nema veze. kome se ne svidja ima pravo na to. licno sam prezadovoljan i ponosan san na svoj rad jer ulozeno je mnogo truda i sredstava i niko drugi nije mi nista pomagao. hvala svima i pozz

plastisha 22.02.2008. 22:55

Boja mi je odlična kao i efekt. Mene to podsjeća na užarenu lavu. Samo ne kužim ove trake od 45 stupnjeva? Po meni bi bilo bolje bez njih. Ove plavi svjetleći bužiri su isto super. Samo bi ja išo na narančaste - za moj ukus su dvije jake boje u jednom modu too much. Svaka čast na "drugačijem" načinu farbanja. Daj malo detaljnije baci kak si farbo i ak imaš još fotki samo daj. :chears:

razor i2c 22.02.2008. 22:57

svaka cast za trud,meni osobno se svidio tvoj mod

stopalo9 22.02.2008. 23:05

impresivan painting :)
ja bi radije to u plavom tonu napravio ali... :)

Matesonik 22.02.2008. 23:06

Ovo je jedan od onih modova koje moras pohvaliti koliko god ti se to (ne) svidjalo. Paintwork mi je predobar i cijeli image lezi ovom kucistu. :care:

Sto se osvjetljenja i kablova tice, ono kaj je napisao Plastisha me malo kopka, mozda full crna unutrasnjost pa narancasti buziri. A osvjetljenje...ne znam kaj bi jos pasalo osim plave, cak i kad bi nasao narandjaste ventove, mislim da bi to bilo prenarandjasto. Da postoje ventovi koji svijetle crno... Makar je i ovako jako dobro :)

Beshtya 22.02.2008. 23:14

znam da će me ovaj comment možda čak dapače koštati nekoliko kupaca, ali ljudi moji tu je modding u prvom planu!! zato je čovjek i postao slike. Da li je on moddao CM Stackera ili Lian Li ili Delux dru ku(r)ćište nema nikakve veze sa ovim što on Vama želi pokazati. Kod moddanja morate UVIJEK imati na umu 2 stvari.
1. ne raspravlja se o ukusima, samo o tehnici modddanja
2. me gledate koliko netko para drobi na modding, jer sam modding ruku na srce nema nikakvog smisla osim da se sviđa vlasniku jer će ga on jedini uz svoje frendove gledati na stolu/ispod stola...

:chears: Vi meni svi!!!

plastisha 22.02.2008. 23:23

Citiraj:

Autor Matesonik (Post 958485)
A osvjetljenje...ne znam kaj bi jos pasalo osim plave, cak i kad bi nasao narandjaste ventove, mislim da bi to bilo prenarandjasto.

da imaš pravo. trebalo bi ići onda na nešto neutralno = bjelo.

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 958492)
1. ne raspravlja se o ukusima, samo o tehnici modddanja

slažem se, ali je neizbježno da se komentira ukus kad je čovjek postao samo gotovo kućište. Ne možemo raspravljati o tehnici kad je ne vidimo....

Beshtya 22.02.2008. 23:33

Citiraj:

Autor plastisha (Post 958497)
da imaš pravo. trebalo bi ići onda na nešto neutralno = bjelo.

slažem se, ali je neizbježno da se komentira ukus kad je čovjek postao samo gotovo kućište. Ne možemo raspravljati o tehnici kad je ne vidimo....

kako ne?? pa već samo to što je prefarbao kućište i to ovako sa ispucanim efektom je modding ;)...nije mu ni bila namjera pretpostavljam postati nešto drugo osim kućišta-kad je moddao kućište :) (možda je to samo moje mišljenje da je moddao a tvoje nije pa opet upadamo u zamku različitih ukusa??!!)

bambi56x 22.02.2008. 23:37

svaka čast...meni je case prefenomentastičan...i boja mi se sviđa i sve...

Matesonik 22.02.2008. 23:41

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 958505)
kako ne?? pa već samo to što je prefarbao kućište i to ovako sa ispucanim efektom je modding ;)...nije mu ni bila namjera pretpostavljam postati nešto drugo osim kućišta-kad je moddao kućište :) (možda je to samo moje mišljenje da je moddao a tvoje nije pa opet upadamo u zamku različitih ukusa??!!)

Plastisha je htio reci da nije postao worklog nego gotov rad pa ne vidimo sto je i kako radjeno (i ja bih volio da datorec bar sazeto napise sto je i kako radio te poprati slikama iz raznih faza izrade).

@plastisha: IMHO plavo najbolje, bolje da se odaberu komplementarne boje :) Dobro je datorec to odabrao.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:12.