|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2002
|
![]() Pozdrav! Prije skoro dva mjeseca smo pustili novu verziju nabave.net online. Dobili smo razne komentare (sto na mail, sto preko ankete - a primjetili smo komentare i na ovom forumu ![]() No uvijek ima mjesta za poboljsanje pa nas zanimaju i Vasa misljenja, komentari, kritike i savjeti. http://www.nabava.net (Za one koji ne znaju na stranicama mozete na jednom mjestu pregledati i usporediti cijene hardvera iz svih relevantnijih inf. ducana u hrv.) Josip. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sa Konfiguratorom je konacno ono sto se trazi. Svaka cast. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Volio bih da se (ponovo) uvede opcija kao kod stare verzije gdje se moglo ograničavati iznose za neku komponentu i samim tim smanjivalo broj rezultata. Npr. ako sada upišem neku grafičku karticu njenim imenom, Nabava će mi izbaciti i rezultate za razne dodatke za tu grafu tipa cooleri i sl. što mi je apsolutno nepotrebno. Prije sam ograničio iznos od x do y kuna i na taj način dobivao konkretnije rezultate.
![]() |
#4 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
slažem se s coconut-om pogotovo ako npr tražim matićne od gigabyte soc775 onda dobijem i hladnjake za proceve itd a to mi ne treba
![]() |
#5 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 05.11.2007. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#10 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Eto pokazalo se tocnim da nije lose pitati za komentar ![]() Ali s obzirom da (ocito) nije tako jasno mislim da cemo ga staviti da se prikazuje po defaultu... @Nino: hvala sto si ljudima pojasnio umjesto mene... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Jel možete malo razmaknuti gumbe RAČUNALA i POTROŠNA ELEKTRONIKA od polja za traženje ili barem staviti da se ne otvara padajući izbornik dok se ne klikne na gumb? Meni se uvijek dogodi da dok idem mišem do polja za traženje malo preletim, al ono, cca milimetar, i taman dok krenem kliknut na polje za traženje otvori se taj izbornik i kliknem na njega. Nije veliki problem, al jako često visim na nabavi i kad mi se to dogodi 25 puta dnevno onda je već iritirajuće.
![]() |
#13 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Odlična stranica je postala još bolja ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Točno to, i užasno smeta. Idem mišem od bookmarksa (tabova u firefoxu) otvorim nabavu i onda povučem miša na ono polje, no naravno prijeđem preko onog padajućeg izbornika koji se odmah otvori i stvarno smeta. Trebalo bi ga staviti na click to open, a ne mouse hover.
![]() |
![]() |
#15 | ||
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Inace, sve pohvale! ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Prva liga site |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
1) i sami tabovi su linkovi na posebne stranice 2) koristimo gotov meni koji iskreno zasad ne bih znali promjenit da radi ovako kako ste predlozili (nemamo source javascript menija tj. enkodiran je) ![]() Zgodno rjesenje koje mi pada na pamet je da se meni ne otvara odmah po prelasku misa vec nakon sto je mis odredjeno vrijeme na tabu. No jos cemo vidjeti hocemo li to znati implementirati... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Bolje da su isli na sirenje ideja nego dezurni redizajn. Vidim da su i ovi nesto uredjivali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Dajte nešto sredite da Optimum računala i slični ne zagađuju search rezultate svojim lažnim cijenama...? 90% rezultata koji navode kao izvor Optimum računala ne rade i vode do nepostojećih artikala... To je kao kad neki pokušavaju napumpati Google PageRank raznim lejmerskim metodama (upućeni znaju o čemu se radi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ne kuzim ovo "Naime ako tabove stavimo lijevo/desno bezveze izgleda." WTF? Lijepo je zrtvovat zivce korisnika za dobar izgled. Ako već ne znate sami to srediti, pozovite nekog web dizajnera ili programera u pomoć. Ovako je neprakticno i krajnje nezanimljivo jer se skoro uvijek kod otvaranja searcha pojavljuje. (1 mikrometar pomaka miša i gotovo). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Većina proizvoda im ima status "Proizvod koji pokušavate vidjeti još nismo unijeli u WEB-SHOP!".
![]() |
![]() |
#30 | |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|