![]() |
Nova Nabava.net (usporedba cijena hardvera) - komentari?
Pozdrav!
Prije skoro dva mjeseca smo pustili novu verziju nabave.net online. Dobili smo razne komentare (sto na mail, sto preko ankete - a primjetili smo komentare i na ovom forumu :) ) i sukladno njima napravili neke izmjene po zeljama posjetitelja te prije 5 dana postavili i tu izmjenjenu verziju online. No uvijek ima mjesta za poboljsanje pa nas zanimaju i Vasa misljenja, komentari, kritike i savjeti. http://www.nabava.net (Za one koji ne znaju na stranicama mozete na jednom mjestu pregledati i usporediti cijene hardvera iz svih relevantnijih inf. ducana u hrv.) Josip. |
Sa Konfiguratorom je konacno ono sto se trazi. Svaka cast. :respekt:
|
Volio bih da se (ponovo) uvede opcija kao kod stare verzije gdje se moglo ograničavati iznose za neku komponentu i samim tim smanjivalo broj rezultata. Npr. ako sada upišem neku grafičku karticu njenim imenom, Nabava će mi izbaciti i rezultate za razne dodatke za tu grafu tipa cooleri i sl. što mi je apsolutno nepotrebno. Prije sam ograničio iznos od x do y kuna i na taj način dobivao konkretnije rezultate.
|
slažem se s coconut-om
pogotovo ako npr tražim matićne od gigabyte soc775 onda dobijem i hladnjake za proceve itd a to mi ne treba |
Mislis na ovo?
http://www.max-save.org/thumbs/68526Image1.jpg Edit: Na naslovnoj je pod "Napredno pretrazivanje" ;) |
Yep, znači ipak ga ima. Prije je bilo na naslovnoj stranici pretraživača.
|
aha, ok onda
|
Možda sam ćorav, ali ja to ne nalazim. nino, kako si došao do toga?
|
Citiraj:
Klikni na ono povećalo i onda klikni na napredno pretraživanje ;) |
Citiraj:
|
Eto pokazalo se tocnim da nije lose pitati za komentar :) - meni ne bi palo na pamet da ljudi ne uocavaju taj link (napredno pretrazivanje).
Ali s obzirom da (ocito) nije tako jasno mislim da cemo ga staviti da se prikazuje po defaultu... @Nino: hvala sto si ljudima pojasnio umjesto mene...;) |
Jel možete malo razmaknuti gumbe RAČUNALA i POTROŠNA ELEKTRONIKA od polja za traženje ili barem staviti da se ne otvara padajući izbornik dok se ne klikne na gumb? Meni se uvijek dogodi da dok idem mišem do polja za traženje malo preletim, al ono, cca milimetar, i taman dok krenem kliknut na polje za traženje otvori se taj izbornik i kliknem na njega. Nije veliki problem, al jako često visim na nabavi i kad mi se to dogodi 25 puta dnevno onda je već iritirajuće.
|
Odlična stranica je postala još bolja
:beer: |
Citiraj:
Točno to, i užasno smeta. Idem mišem od bookmarksa (tabova u firefoxu) otvorim nabavu i onda povučem miša na ono polje, no naravno prijeđem preko onog padajućeg izbornika koji se odmah otvori i stvarno smeta. Trebalo bi ga staviti na click to open, a ne mouse hover. |
Citiraj:
Citiraj:
Inace, sve pohvale! :chears: |
Prva liga site
|
Decki, svaka cast, nabava.net mi je vec odavno stranica zbog koje vise ne kupujem nista dok ne pogledam na nju ! :chears::care:
|
prva liga, svaka čast !
|
Citiraj:
1) i sami tabovi su linkovi na posebne stranice 2) koristimo gotov meni koji iskreno zasad ne bih znali promjenit da radi ovako kako ste predlozili (nemamo source javascript menija tj. enkodiran je) :stoopid: Zgodno rjesenje koje mi pada na pamet je da se meni ne otvara odmah po prelasku misa vec nakon sto je mis odredjeno vrijeme na tabu. No jos cemo vidjeti hocemo li to znati implementirati... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
baš ti jako fale? :)
|
Citiraj:
Bolje da su isli na sirenje ideja nego dezurni redizajn. Vidim da su i ovi nesto uredjivali. |
daj visage ovi izgledaju ko google beta :D
|
Citiraj:
Sumnjam da ih puno ljudi obilazi. Samo ih se sjetih od prije. Ali Nabava mkII, isto mi nije daleko od templatirane uobicajenosti. |
Kak često se tu refreshaju cijene (čisto da znam)? Možda još par poznatih firmi da se doda(Mikronis mi fali ;-))
|
Dajte nešto sredite da Optimum računala i slični ne zagađuju search rezultate svojim lažnim cijenama...? 90% rezultata koji navode kao izvor Optimum računala ne rade i vode do nepostojećih artikala...
To je kao kad neki pokušavaju napumpati Google PageRank raznim lejmerskim metodama (upućeni znaju o čemu se radi) |
Citiraj:
Ne kuzim ovo "Naime ako tabove stavimo lijevo/desno bezveze izgleda." WTF? Lijepo je zrtvovat zivce korisnika za dobar izgled. Ako već ne znate sami to srediti, pozovite nekog web dizajnera ili programera u pomoć. Ovako je neprakticno i krajnje nezanimljivo jer se skoro uvijek kod otvaranja searcha pojavljuje. (1 mikrometar pomaka miša i gotovo). |
Citiraj:
Većina proizvoda im ima status "Proizvod koji pokušavate vidjeti još nismo unijeli u WEB-SHOP!". |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:48. |