|
![]() |
#61 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Sam vas mulja, i on ima sala, ko fol ide sada na masu, poslije ce definiciju, a on se samo tovi ![]() ja moram isto koju kilicu bacit, ali polagano idem ![]() 8.8% masti u tijelu and goin down ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#63 |
Ex-Gastarbajter
|
Niš ![]() Atletska građa - da Bilderska - ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
A jesi nasao nekog lika.... A ovako nešto? http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=3958 ili ovo? http://www.youtube.com/watch?v=nd267Qewf7M |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Ma vise sam odyebao tu masu..zadovoljan sam s njome sam da skinem to genetsko salo (čitaj šlauf). Da se pofalim, povečao sam si dnevnu dozu trčanja sa 5 na 7km umjerenim tempom (1km/5min). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Ex-Gastarbajter
|
sad smo ja i Sam malo pričali, tip je stvarno malo velik ![]() ![]() sutra krećemo agresivnije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Moderator
|
![]() |
#73 |
Džabe si krečio!
|
A čuj, smo da te podsjetim i genetika ti ima tu veeeliku ulogu, imam 2-3 frenda koji jedu,jedu i jedu i valjda samo to pos*ru. Ne moze se ni dekagram ulovit na njih :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Sam ![]() Ja sam se ponovno aktivirao što se tiče vježbanja, ali ruku na srce nemam neku spešl prehranu. Ujutro 100 g pahuljica + 200 ml mlijeka cca. 530 kalorija Ručak, ovisi što imam ![]() I za večeru popijem jogurt, dakle to je negdje oko 70 kalorija za večeru. U danu pojedem oko 1700 kalorija, i vježbam s utezima, nešto trbušnjaka, sklekova i tak. U školi na benchu pod tjelesnim, kad završi škola pravac - teretana. Nažalost nemam sad previše vremena za to. Prije sam klopao daleko više od 2200 kalorija a s obzirom na moje godine 1800 je nekakav optimum. Pa sad to moram sve spaliti, ali ide mi, već gubim polako na masi sala. BTW ne klopam nikakve aditive (poput proteina) i trudim se popiti što više tekućine (vode) dnevno, 2 litre barem radi bolje izmjene tvari. E da i koristim dosta C vitamina ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ti prozirni silikonski 4 komada 70kn, a ovi bolji 200+kn Vjerojatno su i ležajevi kvalitetniji time... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
hm meni je prehrana cudna.neznam tocno koliko sam visok 185 - 187 tako nesto... ja sam jeo ko isus sa 74 kile eo me za 2 mjeseca treniranja na 79 lol. to je stvarno sexy. al mislim ostat pri 80 kg max zasad. apetit mi je ogroman ja mogu jesti i jesti i jesti. stalno sam gladan sick : DPDPDPDP ne jedem bas previse masnu prehranu (iako zveknem ponekad chevape, kao cheat : ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Moderator
|
http://www.skatecentar.com/pregled.php?id=661 Pogledal sam malo ovdje cijene, ali više mi se isplati kupiti druge role nego kupiti 16 kotača i 16 lagera.
![]() |
#83 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
i ja sam se poćeo zdravo hraniti u sendviće ili neku žešču mesinu na poslu pojedem i kisele krastavce ili ako imam volje skočim do konzuma po svježe krastavce i papriku...počistim i posolom...jel to dovoljno zdravo da ne ispadne da spamam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Ex-Gastarbajter
|
kupi si kotače koji ti se sviđaju, a lagere uzmeš u SKF-u... meni lageri mogu držat i 2 sezone na rolerima... (jako puno kilometara ![]() šta se tiče hrane. danas će bit nekih 3200 kalorija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Džabe si krečio!
|
Vi sve računate u kalorijama, a ja u gramima...Trudim se da bude bar 150g bjelačveina dnevno i to je to uglavnom ![]() @ Swarm dude, super je to samo nastavi tako, individualizacija je ključ uspjeha,radiš ono što osjećaš da je za tvoje tijelo najbolje ![]() @ goof Eo neka slikica na brzinu, prilično nekvalitetna al nemoj zamjerit. http://www.imagesforme.com/images/802DSC03044.JPG Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 23.05.2007. u 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Moderator
|
![]() |
#88 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
E Sam gdje ima tog Wheya (je li to mliječne plazma?) za kupiti? U teretanama ili ima još negdje? Kad krenem u teretanu, mislim da će mi dobro doći ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Džabe si krečio!
|
Nije to mliječna plazma, evo što je. http://www.nutrix.hr/Suplementi/Prot...teini-dave.htm Ma imas dosta dućana sa sportskom prehranom u zg...proguglaš malo, ak ne nađeš objasnit ću ti ja di su par njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|