|
![]() |
#61 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Moj Trek ima suspenziju, LX kazetu ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja tolko km napravim za godinu i pol ![]() jel bu reko neki prijedlog do 1500 kn top`s ? iskljucivo za voznju po asfaltu (jarun) da je sto udobniji ![]() frend ima Author nekakav , dao je 4500 kn !!!! nisam bas impresioniran tolko.. |
![]() |
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Srotove iz peveca i slicno necu kupovat jer bi ih svojom voznjom rasturio za par dana, ali doslovno... BTW, pininfarina je inace odlicna marka, kolko ja znam imaju veze sa ferarrijem i tak da nebi reko da je nijansu bolji od pevec bajkova niti svoj bajk usporedivao s njima... Taj bajk je izdrzao 6-7 god moje divljacke voznje (ne cestovne, a i ono kaj se furam po cesti se moze nazvat terenskom voznjom zbog stanja cesta) http://de.redinfocus.com/Rennwagen-P...nfarina-Rossa/ http://img49.imageshack.us/img49/819...errari93td.jpg @Matesonik, evo posliko sam bajk, ali su mi rikle baterije, tak da ti navecer sendam slike...
![]() |
#64 | |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
samo u skatepark i malo se sramotit ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Moje čudo Author Respect series Traction 6061 Rama, Deore >LX pogon, STX mjenjač, deore prednji mjenjač, marin kruta vilica napred. Ak se pitate kaj je to? Odgovor je imao sam Hooger Booger 19" Ramu ( koja je btw na prodjau) al mi je postala mala ( bike kupljen 1996.) pa sam kupio novu Ramu (23") i dao si presložit bike. Inače po ljeti više volim bike od auta jer se manje kuhaš a i malo se mogu skinut kile od zime. Inače za dućan preproučam Fumić Bicikli u Vlaškoj. www.fumic-bicikli.hr. Tamo hodočastim već 18 godina isporao sam hrpu ostalih servis ai dućana i uviejk se vratio. isto tako BIM u draškovićevoj iMaksimirskoj iam OK ponudu, ROG -Joma otom potom, al niej za odmet navruti i jasno metalia commerce.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma odite na http://www.dropbike.com/forum/default.asp i postajte da trebate novi bicikl, za kakav tip vožnje i koliko para i dobit ćete sve informacije što trebate. |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Moj su ukrali, neki trek s diskovima, al se ne bediram jer ga nisam puno platio nekih 200-250 kn ak se sjecam i nije bio ukraden samo se nije smjelo s njim po tresnjevci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
lepi
|
joj cuo sam za tu seriju "nestajanja" bicikala s tresnjavke .. oko 50 bajkova je nestalo znam lika koje je kupio ramu dosla mu murja na vrata hehehe |
![]() |
![]() |
#69 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
@z3D...kakav kung-fu i 360 inverted tailwip...pa to je ništa... Daj ti postaj slike svog pravog bajka (chika glishe)...a ne tu kao vozi DMR-a... ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Eto da puno ne pricam, ovo vozim http://www.olimpia.hu/english/reszle...2005.php?id=10 i trenutno ce izdrzat jos ovu sezonu a onda ce najvjerojatnije uletit Norco Nitro http://www.markoprojekt.com/site_ima...ages/nitro.jpg
![]() |
#72 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo danas sam raskopa space shuttle do zadnjeg šarafa i sve očistija. I kad sam iša sastavljat, zapetlja mi se lanac, i taman je doša Crash do mene pa smo nekako skužili kako ide, e onda nismo mogli zašarafit malu "getribu" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Vidim ja da ste niste opametili i još vozite traktore. ![]() Evo cime se ja služim: http://www.author.cz/cs/kola/katalog/foto/&id=618 Još samo dodajte SPD pedale i to je to. : CoolRamb Stvar me vise godina vjerno služi. Jedino me sram da ga ove sezone nisam ni pipnuo. Stalno neka stvar iskrsne.
#74 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Ex-Gastarbajter
|
slikat ću popodne na čemu sam ja proveo dosta vremena ![]() doma imam samo 7 bajkova... tako da... ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Ex-Gastarbajter
|
a jedan je kao sekin, jedan je bio sekin... al sve se vozi, šta prvo padne pod ruku... ipak za bilo šta ozbiljnije, corratec i trek služe... |
![]() |
![]() |
#80 |
Ex-Gastarbajter
|
a šta fish kod tebe? vozi se ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Moderator
|
Nego RAK je spomenuo izraz sezona pa da vas upitam koliko ovdje ima biciklista a koliko sezonasha :P Ne vozim se samo za vrijeme jake kishe jer josh nisam nabavio kabanicu, ostalo je sve prihvatljivo.
#85 |
Ex-Gastarbajter
|
nisam sezonac, ne brine me ni kiša ni snijeg. bura malo ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
count me in! i want you to eat my dust:P |
![]() |
![]() |
#87 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
najbolji redosljed bi bio: jarun->bocarski->bundek->savski->maximir->centar...tak sve obidemo bez da se puno vracamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#89 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#90 |
Headbangig Grunf!
|
Ah RAK traktor. Ja se volim vozit po brdima i dolinama zato traktor ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|