![]() |
Ajmo biciklisti :)
Dakle počeli fish i ja nekaj mumljat na team speaku kad smo igrali cod2 i skužili da nas se dosta koristi biciklima :)
Pa evo, ovo je tema za nas, koji bajk imate, di se vozite...Mogli bi napravit neki grupni izlet na zelenu magistralu (mi iz zg) pa se spuštat dolje itd... Ili ak niš drugo nać se na cugi :) |
Ja vozim, puno :) Trek 810 i Corratec X-Vert Deore.
Vozim se po platku, delnice i tako.... |
ja vpzim bacinija gold 2003 i jumpertrek canyona. u zg vozim do jaruna i bundeka, te okolo po gradu i na bukovac. al sam i za sljeme :)
u zelini (praznici) vozim po zelini, do novog mjesta i psarjeva gornjeg te zhlebice :) i uvijek sam za voznju :) |
Ak vozim bajk, vozim burazev GT Chucker 2.0 koji je tjekom zime doživio gadan face lifting...
A inače, možda me neki znaju :) jedan sam od rijetkih, možda i jedini koji bude na mimari i jarunu sk8 park na romobilu... |
Scoot Voltage YZ1 Disc - di me oće
Brijeg, polje, ducan :D |
Ja sam se upravo vratio sa nocne voznje, ako je itko gledao od Lyncha Lost Highway - prozivio sam onu uvodnu scenu... destinacija Veliki Vrh,tamo se vidiod zapresica do vrbovca :)) grad osvijetljen, a oko mene mrkli mrak, spust za pamcenje...
Odsad se vozim samo nocu B) |
Moj montić je tamnoplavi. Star je 10ak godina. Vozim se od kuće do Maksimira, oko Nove bolnice, pa po novoj Branimirovoj i po Poljanicama zaokružim doma. A u grad idem po Aveniji Dubrava, staroj Branimirovoj, do Zelenog Vala, pa preko Branimirovog placa do Glavnog.
Živciraju me "spušteni" nogostupi koji su sve samo ne spušteni. Al ne žalim se.... Još je dobro kako je bilo pred par godina. |
Evo i mene s vozhnje :) Trek 4300 i vozim ga do kud me god noge drzhe. Uglavnom po zelini i okolnim selima a znam potegnut i do zagreba/varazhdina. Plan mi je sad koji dan otich do madjarske pa ako se kome ide nek se javi :beer:
|
Moram si kupit bajk :( ... nemam ga vec... 5 godina... smrch
|
ja uglavnom po jarunu , i to svaki dan..
prepoznacete me po tom kaj je bicikl zut , i nema kocnice , pa se vozim dost sporo : lol2 : |
Vozio sam se prije stalno, onak zaletio se do zumberka i na takve izlete...
Bajk imam vec 6-7 god, ali sad je sje*an, i trebam skoro sve djelove promijenit osim rame i eventualno mašinica... Jel znate di ima dobar servis, da sredim bajk? Okolica zagreba. Hvala ;) |
U Samoboru imas Instruktor...tam kod rotora di je ljekarna iza ljekarne se ulazi u ducan. Vozam trek 4300 narančasti
|
@ panzer: servi se zove "pri matesoniku" :):):):) ne zezam se
i da, ak ko u zg vidi mali plavi bacini gold 2003 (zamazan, vozi ga divljak, ima prednju suspenziju) nek se javi! :beer: i ak u zelini vidi netko 24" bike prefarban u kucnoj radinosti, zuto-plavi s prijelazom, gepek, isto nek se javi :beer: ja sam vozach tih bikeova... |
Mene nećete vidit, ja prebrzo prođem i ne gledam ljude oko sebe osim ako sam ih pregazila :)
|
prava cura, ko moja seka :D prvo gazi onda pita :D
|
Citiraj:
koje boje?menije bio ukraden prije nekih 2-3 god=) fenomenalan...krom moli rama...bez suspenzija metalic narandaste boje...index shifteri...index kazete e sad koji su mjenjaci bili ne sijecam se=): lol2 : @ sam nekoje spominjao brzinu...kolko smo ono garili po ilici?=) @cat....reko si da imas univegu...da niej db9???just asking... @all...ajde napisite kaj tocno imate+ oprema...dakle shifteri preko guma pa sve do naba lol=) ima ko besh gard? evo da ja pocnem... imam scott (usa-da nebi bilo) 15" titan ramu, index shiftere stx kazete stx mjenjace, alu felgice naravno 26" eh sad dolazi dobar dio...trebam kupiti 2 i 3 kazetu za prednji stx pa ako neko zna nekog tko ima stx za bajk nek mi javi...isto tak treba nabavit novi lanac, sajle, buzire, papucice za v brake...zracnice itd...i trebo bi ak vi fakat kanite u blato stavit moje brdske gume=) ak neko jos sto zanima nek pita... |
Ja ne vozim bicikl, bicikl vozi mene.... ..
LOLOLOLOLOLOLOLOLOL |
vozim neki šit ala limex, sampo nije limex, neg je laser...danas se spuštah niz radićevu, onak, 40-45km/h...i volan mi se iskrivi prema dole, padne za 30-ak cm, jedva sam ne-roknuo...
anyway, ima tko prijedlog za ne-preskupi bicikl (~1500-2000kn)? |
a neko smece imam za 800kn..do posla i nazad..kada vidite neko krme s bradom i 100kg u crnom kako pici po dionici...krajnceviceva...savska...varšavska..da to sam ja :D
|
@Matesonik - znaci, mozes mi popravit bike? :)
Sutra cu ga poslikat da vidis u kakvom je stanju... Inace, bike sam dobio od jednog covjeka iz italije, Pininfarina je firma i brijem da ga se vise isplati popravit nego kupit neki srot iz peveca il tak negdje... :D http://img73.imageshack.us/img73/8711/bike5uf.jpg |
Vozim Schwinn bike .. dosta star.. Ima cijelu Shimano deore XT opremu.. Sad si trebam samo nabaviti novu lulicu, kazetu i osovinu za pedale..sve je inače u super stanju..
Blozer( kod bratića sam na kompu tak da mi se neda logirati) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Panzer: nema brige! addao sam te :D
radi se o necem tipa olpran (nhf) al nije tolko losa "limarija", tak mi se cini @rendula: olpran rulz...frend iso skakat s laserom i skuco bik u stup od vinograda...LOL...i spigo volan...LOL |
Citiraj:
napomenimo još i da moj bicikl prozvodi ugodan i nadasve topao zvuk škripanja svaki puta kada se na volan oslonim malo jače ili kada je desna pedala pod 90 stupnjeva u odnosu na tlo. također, ima i vrhunske shimano mašinice, makar meni izgledaju ko jeftina plastika s gej rozom imano naljepnicom koju je jura gore nakeljil, jedini je bed što lijeva nemre prešaltati. ajmo ljudi, prijedlog za bicikl, hitno je:( |
neki author...idi pa vidi u petrovoj, kod maximira :) edit:biciklist se zove firma
ili jumpertrek :) ili ak nades neki povolnji trek al sumnjam a masinice - jesu shimano i tak ce i trajat al spoooreee... :( |
matesonik a inače jel se može lejzora dovesti u vozno stanje natrag, bez tih svih milih zvukova? kakvi su lejzori inače, su bar klasa iznad limexa?
|
cvili mislim jer cvile amortizeri. podmazi s masti BEZ LITIJA
a pedale - jel se klimaju? odklanjanje probljema bi mogli nastavit na icq/msn :) |
a fakat kaj je best buy montić , za cisto ravnu voznbju , po jarunu recimo , dakle sve asfalt do 1500 kn ?
prije 8 godina uzo Biciklista , 1200 kn , dobro me sluzio , brzine nisu rikavala , mjenjac mislim. sad mi je riknuo skroz , zadnja i prednja osovina se iskrivila (zabio se u lika na motoru , meni nis a bajk se spigo nemres vjerovat) guma mi ide tolko u 8 da ju nikak nemrem ispravit da ne struze po vilice dole : lol2 : |
moj je bacini presao 2600km i lager od pedala se tak shebo da je nepopravljiv. zadnji obruc puko stavljen novi koji ide pol cm gore dole. stavljena nova vilica, headset, lulica (kak mi ti smijesno se zove : lol2 :), promijenjeli lageri kotaca, zadnja masinica (prva crkla na 318km-kak pamtim:D), sve sajle osim od prednje masinice, rucke...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |