|
|||||||||||
|
|
#4981 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čuj Mrkonja-Fleks je to predložil ali si samo mudro šutio i nisi demantirao Nadopuna liste: Tor AMD Jeltz Pinsla Costa Panoramix Sky VGA Zed Mrkonja Rendula Sam Fisher McG MadBoy psf[i]-[Tomek] (EPoX za prijatelje )Newbie Pro Dawar Fleks Vucko Isusek Buljo Black Mack Daddy359 Terminator Svi koji nisu na listi-nek se pišu... Danas sam malo isprobao šunkicu i poslije maznuo zdjeletinu jagoda: nuts : |
|
|
|
|
|
#4982 | |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Znamo da si TI predolzio da svi dodjemo kod tebe na umakanje vanil keksića u ruski čaj. Čak si i Bubbu zvao ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4984 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Jelc zapisi i mene. Vidim da se zderonje malo ubrzavaju
|
|
|
#4985 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ovaj recept me je oduševio: TRIPICE NA NAČIN KUĆE Callos a la Casera sastojci : 2 kg junećih tripica (fileka) 1 juneća koljenica 1 svinjski jezik 1 svinjsko uho 0.15 kg šunke 0.25 kg hamburgera 0.2 kg kobasica (u Španjolskoj choiro kobasica) 2 crvena luka 3 češnja češnjaka 1 čaša bijelog vina 1 čaša mesne juhe (može i iz kockice) kruh list lovora mljevena paprika (tko voli može malo i i ljute paprike) peršin maslinovo ulje, sol, papar Priprema : Skuhati dobro oprane tripice i pustiti ih da se ohlade. Isto ponoviti s junećom koljenicom, svinjskim jezikom i uhom, ali ovaj put sačuvati vodu. Hladne tripice iskidati na duge komadiće, pa im dodati meso koljenice, jezik i uho. Zagrijati maslinovo ulje, te popržiti češnjak i krišku kruha. Kada kruh postane svjetlo smeđ sve izvaditi i staviti sa strane. Na istom ulju popržiti isjeckani crveni luk, dodati nasjeckani hamburger, šunku i kobasicu narezanu na komadiće (prije toga kobasicama oguliti kožu). Sve još popržiti, dodati list lovora, a tko voli može i malo ljute paprike. Posuti crvenom paprikom, dodati zdrobljeni kruh i češnjak, peršin, čašu mesne juhe i bijelo vino. Sve izmiješati i posuti po tripicama. Kuhati 30 minuta na laganoj vatri, dodajući prema potrebi vodu u kojoj se kuhala koljenica. Kad tripice postanu mekane još jedan put jako zakuhati i ugasiti. Skinuto sa stranice: http://www.triperi.com/ Ajde Riječani raport. Tko je član Tripera, a sad bi u Žderonje. Neka prizna bit će mu lakše. ![]()
|
|
|
#4987 | |
|
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
ajde dodaj jednu malu slatku njeznu ribicu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4991 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
+Atha, E.T., Renesis MOŽDA još ne znamo ako Atha može... |
|
|
|
|
|
#4992 | |
|
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#4993 |
|
Moderator
|
Jučer i danas smo samo u kuhanju. Jučer smo za ručak radili pohane lignje i pohane riblje štapiće sa pomfrijem. Popodne smo radili Costinu Bjelu pitu i Kriške s kremom od vanilije. Navečer sam stavio kuhati rol šunkicu da se ohladi do jutra. Danas sam zamjesio 2 kg tijesta i sa 1/3 tjesta omotao šunkicu i stavio da se peče, a od druge 2/3 sam napravio dvije uskršnje pletenice sa pisanicama. E da skoro zaboravih da smo skuhali 20 jajčeka i napravili pisanice. Usput sam malo i proguglal i našao za lijenčine koji ujutro duže spavaju i za one koji odu na posao pa nestignu pratiti Dobro Jutro Hrvatska, link sa svim receptima. Sretno Vam bilo kuhanje i pečenje. ![]()
|
|
|
#4994 |
|
Super Moderators
|
Ja sam jučer odzujao do punice-klasična krumpač salata i uvaljane u kukuruzno šnobra tri pastrve i u drugoj tavi tri orade. Orade su bile-MRAK. Navečer smo stavili kuhati šunkicu, u 11.50 sam narezao tri debele šnite i u 00.00.01 krenuo u akciju....nisam je više mogao gledat kako se izležava na daski i provocira... Danas smo napravili špek-fileke, stara ima nekakav prastari recept, ispale su izvrsno. Iz vrta sam dovukao friški hren, mladi luk i mladi češnjak za sutra.. Uffff... : ![]() |
|
|
|
|
|
#4995 |
|
Headbangig Grunf!
|
Tako Jelc pokazi toj provokatorskoj sunki!Kaj ima tam lezat na daski i izgleda ko ta ti govori " probaj me, ukusna sam, znam da to zelis, uzmi noz i zarezi me" ![]()
|
|
|
|
|
#4997 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Starce pere neka viroza pa sam ih provocirao sa pečenim krumpirom, pečenim batkom (iliti popularno bocom ) i matovilcem dok su se oni "guštali" i kuhanom krumpiru, nekoj čudnoj piletini i cikli..Tek sutra će bit zanimljivo kod pola toga neće moč jest.. E da za ručak je janjetina!!!: nuts : : nuts :
|
|
|
#4998 | ||
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Citiraj:
Tor AMD Jeltz Pinsla Costa Panoramix Sky VGA Zed R.B. Mrkonja Rendula Sam Fisher McG MadBoy psf[i]-[Tomek] (EPoX za prijatelje )Newbie Pro Dawar Fleks mc_fish Vucko Grizli Isusek Buljo Black Mack Daddy359 Terminator Svi koji nisu na listi-nek se pišu...(dame iz VG npr.) |
||
|
|
|
|
|
#4999 |
|
Moderator
|
Finiširana Costina Bijela Pita.
|
|
|
#5000 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Ti to ozbiljno ili??? Kaj dolazi RI podružnica??? |
|
|
|
|
|
|
#5003 | |
|
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
mrtav si ![]() poklopat cu te, a bome cu se i naklopat hahaha |
|
|
|
|
|
|
#5004 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
nemoj mene zaboravit jeltz...nemoj da te moram zvati telfonski... : cheers2 |
|
|
|
|
|
#5006 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Ja sam je isto napravio, sutra chu znat kakva je ![]()
|
|
|
|
#5007 | |
|
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
|
|
#5008 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Mekana je ko putar jer sam kore nasaftao sa mlijekom.
|
|
|
|
#5009 |
|
Super Moderators
|
Danas je bilo grdo Moram priznati da mi je najbolje legao mladi češnjak uz šunkicu...tak sam se napucao da nije bilo mjesta ni za jednu Žuju, samo derem po mineralnoj. Lista za Žderanje: Tor AMD Jeltz Pinsla Costa Panoramix Sky Masni VGA Zed R.B. Mrkonja Rendula Sam Fisher McG MadBoy psf[i]-[Tomek] (EPoX za prijatelje )Newbie Pro Dawar Fleks mc_fish Vucko Grizli Isusek Buljo Black Mack Daddy359 Terminator E sad-nekaj se Riječani prijete da budu došli na Žderonje ali mi još nisu ništa javili. Mitzek još ne zna kak bude sa poslom. Tko nije na listi a dolazi-nek se drevi ![]() |
|
|
|
|
|
#5010 |
|
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |