|
![]() |
#91 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Kužim za provjeru identiteta, ali kaj korisnici mobilnog aplikacije ne dobiju nekakvu autentifikacijske podatke za korištenje iste? Pa onda samo skinu aplikaciju na novi mob i ulogiraju se? |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
a) otići s osobnom u poslovnicu i zatražiti aktivacijski kod b) skinuti aplikaciju i proći korake za otvaranje računa - upis podataka, skeniranje osobne. Nakon toga se uspostavlja videopoziv u kojemu će te netko identificirati i aplikaciji u pozadini poslati aktivaciju. Novi korisnici SuperSmart računa rade isto b), samo što im je korisnički račun neaktivan dok ne odu u poslovnicu potpisati neke papire. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Radio sam to prije par mjeseci. Imam klasični HPB, nemam pojma dal je smart il supersmart.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 20.02.2025. u 09:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Radio ja nedavno I procedura da prodjes sve isto kao da otvaraš više ne vrijedi. Vrijedilo prije, više ne. Dakle, ako mijenjaš mob te i dalje imaš pristup staroj aplikaciji te stara aplikacija funkcionira možeš preko korisničke službe i potpisnog certifikata u aplikaciji prebaciti sa starog na novi. Ako nemaš pristup aplikaciji ili je mobitel crko moraš u poslovnicu. Ako si u inozemstvu kao što sam ja bio i mobitel ti je crko, reci će ti pod dobar dan da odeš potvrditi neki formular u izaslanstvo ili ambasadu u toj zemlji. Ubit sam ih htjeo kad mi je žena mrtva ozbiljna to rekla. Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |