|
![]() |
#2101 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Street workout je meni poslje mjesavine pl i bb bio toliko dosadan da to nisu istine i u mj dana izgubio sve kao i da nisam mjesec dana radio nista...
![]() |
#2102 | |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Samo ti ostani na streetu, takvi ni ne trebaju u gym ić ![]()
![]() |
![]() |
#2103 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2104 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Ali sam radio sa velikim kilazama i cesto je teretana bila prazna (u terminu kada sam ja isao) pa sam morao riskirati I na streetu sam ozlijedio rame kada sam radio sklekove ali sa utegom na ledima ![]() Zadnje izmijenjeno od: vedran031. 10.02.2017. u 14:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 | ||
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2108 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Bravo, samo peglaj do kraja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | |
Mother Russia
|
Citiraj:
![]() Samo jako dalje peglaj, koliko dugo planiraš držati dijetu i spuštati kile? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2111 |
Modder
|
Narednih godinu dana neću mijenjati način ishrane i vježbanja, to je sigurno. Nije baš neka dijeta, 140UH na dan, pa će ići gore. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Mother Russia
|
Pa da, nisam mislio direkt kao dijeta dijeta već takav način prehrane ![]() Ja sam danas počeo sa prvim treningom nakon 3mj pauze, i svih silnih bolničkih kreveta i operacija i borbe za život, nekih -10kg je palo, snaga je jednaka nuli ali šta je tu, ovo je valjda povratak na duže vrijeme bez pauza i bez usranih ozljeda ili da tijelo demolira samo sebe + da napokon napadnem EU Rekord i WR u čučnju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Modder
|
Svaka čast. ![]() Znaš kako, napunio sam 40 godina i riješio da napravim ono što nisam nikad, potpunu transformaciju, postavio sam si baš visoke ciljeve. U zezanju kažem ljudima: ja sam poslijednji mod. Uz čovjeka kog sad plaćam, mislim da neće biti problema, ne vuče me junk food i sl, čak je i on oduševljen napredkom i mojom točnošću u ishrani. Na treningu konačno osjećam svaki mišić i sve je bolje. Neću da pričam koliko sad imam više volje da prošetam sa klincom i sl. Fotkanje je obavezno svaka dva tijedna i onda gleda šta da mijenja u ishrani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Mother Russia
|
To je to, kada bi samo ljudi shvatili takve stvari, koliko samo zdravo tijelo može olakšati i poboljšati nečiji život, to je čudo jedno. Uživaj u plodovima svoga rada i neka te to hrani za dalje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Mene "festanje" oporavilo, 2 godine slampave teretane i sada jedno 3-4 mj pod novim rezimom, drugi covjek. Krenulo je sa jutarnjim trcanjem i hladnim tusevima, a zavrsilo je tako sto se bojim kako ce izgledat kad krenem bas pazit na prehranu i promijenim gym a s obzirom da sam se zakucao na dosta slaboj low cost prehrani. Ono sto je konstanta je to da vidim razliku na tjednoj bazi, od kondicje do snage a i snage volje. Jedem 2 puta dnevno, od 12h do 20h mada se nekad zalomi i 3 puta a i poslje 20h ali konstanta je dobra, obicno sam gladan brutalno, a recimo prvi obrok su mi 3 jaja i 200g zobenih sa pnt butterom sa dodatcima u varijacijama. Sve navedeno su glavne promjene koje sam napravio i osjecam se doslovno najbolje ikad. To be continued... I da, glavni motivi: uzasna kondicija i kicma u totalnom rasulu, znam da se ce neki naci u ovome pa da znate, sve se da, al fkt se da. Ne znam, ako nekoga bas zanima mogu objasnit kako je tusirat se full hladnom vodom od 10. Do 2.mj.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Premium
|
![]() |
#2117 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
A nešto slično kupanju u Cetini u 4-tom.. ![]() ![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Prvi put kad sam ulazio pod tus, odnosno prvih 15 puta, 10 minuta pripreme i "fuck it" sema, nakon nekog vremena stone cold pristup, udjes odradis , izlazis sa osjecajem da nisi taj dan mogao zivjet bez hladnog tusa a jedva si usao pod njega. Cudan combo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Guest
|
ok, meniskus je izrezan, sad se mogu vratit nazad. ![]() trebaju mi multivitamin/multimineral, whey izolat i neki amino miks za pre/during workout. nista sa stimulansima zbog cuke ![]() Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 28.02.2017. u 00:14. |
![]() |
![]() |
#2120 |
Modder
|
Prešao sam na Myprotein i zadovoljan sam, sve njihovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Premium
|
Multivitamin - ako baš moraš, Natural Wealth ABC ultra kompleks - cca 150kn za 60 dana. Inače preporučam samo voće i povrće, otkantaj sintetske vitamine. Whey izolat - Optimum Nutrition je neka zlatna sredina, no opet, samo ako baš moraš.
![]() |
#2122 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Premium
|
Nisam, već dugo ne koristim vitamine. Razlog je što sam nakon godine dana korištenja različitih vitaminskih pilula počeo dobivati crveni osip po koži te osjećaj pečenja i zatezanja. Ili sam previše gutao ili mi baš nisu sjeli. Dobri su?
![]() |
#2124 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ono kad pricate o suplementima kao da rezultate vidite odmah, a razlika je prakticki samo u okusu i cijeni..
![]() |
#2125 |
Mother Russia
|
Baš to haha, a i mislim, prije bi rješio prehranu kako spada nego kupovao suplemente i vitamine i minerale.. Ne znam kad' sam zadnji put u sebe stavio whey ili neke vitamine ili minerale ili bcaa haha. Mislim da sma zadnji put vitamine i minerale iz tablete stavljao u sebe kada sam zanju ložu potrgao, pa sam samo gutao tablete i hranu da to zalječim čim prije... @Halos - bio sam u par navrata tako probavao te sheme, hladni tuševi pa vreli, ili samo hladni ali nisam imao dovoljno muda za nastaviti hahaha, plus kompi dolje se nije svidjelo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Guest
|
a gle, netko da pare za trenera, netko za suplemente, a netko ne trosi na takve stvari. slazem se da na ovom nivou rekreative to tako i tako nema prevelike veze... |
![]() |
![]() |
#2127 |
Modder
|
Sad već dolazimo do toga što je cilj. ![]() Rekreativcu je dovoljno samo to što ima volje da ode u teretanu, vozi bajs i sl. Kad pričamo o nekim jačim ciljevima, onda nam treba plan, kako do toga. Suplemente koristim samo poslije teretane i ne više. 800gr mesa, 5 jaja, 170gr riže ili 700gr batata je posao, uz redovne obroke na svaka 4 sata. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Guest
|
definiraj "jace" ciljeve? ![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Modder
|
Za mene osobno: skinuti 25kg sala i nabaciti bar 15kg mišića. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Mother Russia
|
Običnom čovjeku u gymu koji odlazi tamo rekreativno i bez ikakvog višeg cilja u smislu natjecanja ili nekog jakog defkanja/yebacke mase mislim da ne treba ni whey ni amino kis ni išta drugo osim dobro složene prehrane.. ali to je samo moje mišljenje.. mislim, ne osjetiš nikakvu razliku da ga yebes, pogotovo ne od amino kiselina ili kakvog whey-a, ako uzmemo u obzir da je prehrana na nivou ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|