|
![]() |
#2071 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2072 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2073 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Mašiš, u prvom planu je ishrana. Ne rastu mišići u teretani. Odjava iz teme. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2074 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() I sretno. Javi rezultate nakon par mjeseci. Osobno krećem 01.02 kod svog frenda kad otvori butigu. Lik je licencirani trener i profi nutricionist pa mi je složio plan u kojem ne trebam kupiti 100 kg puretine i jest svaki dan tunu i posni sir. Dakle, sve to ovisi od trenera do trenera i đabe oko toga uopće vodit polemike što jest i koliko dizat na benču nakon mjesec dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2075 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Imas trenerskih licenci koje dobijes ako odslušaš seminar od par dana. Od cure kolegica je profi nutricionist, 5 godina faksa farmacije ako se ne varam pa specijalizacija. Tako nekako...mozda malo lazem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
u tom i je problem. gro tih dječaka i curica na instagramu i fejsbuku koji glume fitness trenere i slažu programe prehrane i vježbanja, a nemaju pojma. kao što rekoh - nije problem dati lovu za trenera - samo onda treba biti netko tko i zna šta priča.
![]() |
![]() |
#2077 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Najveca prednost kvalitetnog trenera je sto je to gotovo, brzo rjesenje. Ti samo krenes i u najbrzem roku napredujes prema svom cilju, bez prevelikog mozganja sa svoje strane, ako ne zelis. Plus kad nekog platis i obvezes se, manje fusaris. Mozes ti sam nauciti vecinu stvari, ali na covjeku je hoce li mjesec, dva ucit radit cucanj ili cu ga ja nauciti u sat vremena ili mu u 20 sekundi ispraviti postojece imperfekcije, naci idealnu tehniku itd... Mozes ti puno stvari u zivotu napraviti sam, na tebi je hoces sam mjenjat plocice u kupaoni ili zvat keramicara ![]() Druga prica je kaj ima hrpa jebivjetara bez pokrica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2078 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
To to znači. Nije google/forum trener. I nije sa 4 banke kreno u teretanu skidat škembu ![]() Citiraj:
![]() Najlakše je reći "pureća prsa, riba, posni, orašasti plodovi, maslinovo ulje, izbaci kruh, slatko i cugu, pij puno vode". Eto, složio sam plan prehrane, ja sam trener ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2081 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Za poludit. I još to naplati, koliko, 10€?
![]() |
#2082 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Što ako neki nisu manekenke i ne rade to radi izgleda? ![]() ![]() Ali evo slika ledja kada sam se spremao za natjecanje, tamo u 2mj 2016te, 75kilica je tu bilo https://imgur.com/Yb0MnOk (uzmi u obzir da sam powerlifter i ne marim za izgledom i otim ludarijama toliko) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
![]() |
#2084 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Dragi vježbači, U sekciju oglasa sam na prodaju stavio dva sportska sata, pa ako je tko zainteresiran za njih, možemo se dogovoriti. Satovi su jako malo korišteni. Jedan je običan analogni duathlon sat, dok je drugi smartwatch. Vidite, pa ako ste zainteresirani, pošaljite poruku. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Guest
|
bok, dali ima netko prijedlog za gotov projekt za uradi sam spravu kao recimo poput ovoga: http://diystrengthgear.blogspot.hr/2...e-machine.html ako je našao na netu, ili je već nešto možda napravio ? želio bih si napraviti tak nekaj, može i od metalne ili drvene kontrukcije hvala |
![]() |
![]() |
#2086 |
Guest
|
ovo sam pronašao npr... http://www.instructables.com/id/Cable-Exersize-Machine/ samo kod glavnog okomitog elementa i vodoravnog umjesto daske bi koristio drvenu gredu jer imam jednu novu nekorištenu viška koju mogu spiliti na dimenzije. ostalo bi išlo po uputama kaj velite ? ![]() hvala |
![]() |
![]() |
#2088 |
Guest
|
Pa napravio bih to radi tjelovezbe. Jer koliko vidim mogao bih raditi nekoliko razlicitih vjezbi. |
![]() |
![]() |
#2090 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Dali netko od vas pliva? iako kada se spomene vjezbanje svi misle na teretanu ljudi zaboravili hodati i plivati sto je zalosno. automobili, pokretne stepenice, lift sve se radi da bi ljudima guzica bila na necemu no pustimo to. Meni treba 50-60min da otplivam 1km, koliko vama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2093 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2097 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#2099 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#2100 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali problem je sto nikada nisam bio 100% zagrijan (nisam rerna da se zagrijavam ![]() ![]() Sada vjezbam street workout ali vratit cu se opet u teretanu ako ne odem na neki borilacki sport |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|