|
![]() |
#1864 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Ma ne, meni su teški filmovi tipa johnny got his gun, earserhead i sl. kao nekome pogledati stipu u gostima. Pogledat ću sigurno Baš sam nedavno pogledao jacobs ladder (jedan od uzora za igru silent hill 2 uz knjigu zločin i kazna), super glumci, super ocjena, a za film nikad čuo. Znam da filmovi u takvim situacijama nisu jako slični, ali vuku određene motive i/ili atmosferu Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 23.07.2015. u 15:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Premium
|
Ja sam se isto davno pitao - nakon što sam malo pručavao - defintivno sam se odličio za SoC, a i svi kažu isto. Ne samo zato što je prvi, nego postoji konsenzus da ima najbolju atmosferu (i najmračniji je, na trenutke na nivou top horrora), a svi su što se tiče gameplaya navodno jako slični - tako da ne gubiš ništa što donose novi naslovi. Tenhnički (grafički) isto nisu ništa odmakli, a ionako imaš complete mod za svaki Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 23.07.2015. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Znači complete mod utječe na vizualni dio igre i tu i tamo neki bugfix, ali igra je bejzikli ista? Jer uvjek je onaj kiseli osječaj neiskorištenog hardwarea, a ovdje bi to fino leglo.. A šta ću, kad mi se izuzev par, uglavnom ne igraju najnoviji naslovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Terror Absolut!
Datum registracije: May 2014
|
Film od Tarkovsky-og je težak u 3 pm, ja sam isto bio zainteresiran ali kao što i sam Drug Brko kaže - moraš biti totalno u điru sovjetske kinematografije. Na polovici filma sam zaspao, ali kako i ne ću kad se kao najcjenjeniji film dotičnog redatelja smatra 3 ipo satna biografija ruskog ikonografa iz 15. stoljeća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Potpis za film ali mi se se isplatio pogledati, što se tiče započinjanja igranja stalkera definitivno od prvog dijela, lagano igraj i uživaj u odličnoj atmosferi.
![]() |
#1870 |
Premium
|
BTW imao sam glupu situaciju jučer - uđem u bar i tamo duty-jevac, ja moram pobrat lovu za obavljene questove i uzeti nove od barmena, a ovaj frajer krene pucati na mene (dakle u baru ne mogu izvaditi oružje). Sve bježi od mene i zavlači se u zaklone, nebih ga namamio van da ga jebeš. Tek kasnije mi je uspjelo kad je frajer otišao u onu prostorijicu iza a ja u ćošak bara, onda on uvijek ide u kontra stranu da nađe zaklon i napokon sam ga nekako iskrumpirao u zadnji hodnik pred izlaskom. Dok sam ja izašao van taman da smijem oružje izvaditi, on je opet pobjegao unutra, al sam ga uspio spičiti sačmom na pola hodnika (sva sreća pa sam sejvao dok je bio u hodniku) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Povezani jesu, ali meni je SoC bio i osto najdraži. Kad bi moro jednog samo izabrat, to bi bio the one. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A da, sjećam se. No želja mi je to zaigrat jednom. Dali mi mozes nabacit koji link gdje se to moze skinut, pratit razvoj i slično? Fala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Premium
|
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Thx za LA, doma ću to proučit. Zasad sam pročitao za ono čudo na kojem rade, djeluje brutalno, no piše da neće biti priče, što je pomalo i razumljivo. samo nek nakrcaju kvestovima i razrade to donekle, igrat ću ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
Premium
|
Po meni bi te igre trebale trajati vječno, možda nekad netko izbaci za 10 godina SOC enhanced edition za DirectX 20 ![]() Nema te igre koja mi je atmosferičnija od ovog serijala, nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Premium
|
Kako ste vi kombinirali artefakte? Mislim na ove jače verzije što vrijede 5 somova. Vidim po netu da se kombinira 4 ona što dodaje health 600% i jedan za endurance. Imam: - 4 za health 600% - 3 "ribe" za -30% radijaciju, i 3 crna čupava za -30% radijaciju (ali oni mutavi što bleeding -100 dodaju). Prodat ću jednog - 2 za bleeding (mislim -400%) - 2 "bulletproof cap" od 5 somova (neki mali postotak, mislim 5% ili 10%) - 2 "rupture" od 5 somova sa malim postotkom (za živine i ogrebotine) - 2 za burn -30% - 2 impact -30% (nema puno eksplozija u SoC-u, a padovi me ne brinu toliko) - 1 za chemical burn -30% (ona ljubičasto-zelena "krpa") - 1 moonlight (endurance) 100 i nešto % Naravno kad je radijacija jebačka natrpam sve za radijaciju, ali zanima me ovako općenito, za borbu koja je najpametnija kombinacija između healtha, bleedinga, endurance, rupture, bulletproof cap, impacta i sl. Sad sam u prypatu, napredujem prema NP (našo bazu monolitha i sl.). U hotelu pokupio decoder, ono mega odjelo od 12kg ipak nisam uzeo, problemi sa kilažom (vratit ću se kasnije), SEVA suit mi više paše jer je istovremeno jak armour i jako protiv anomalija... Savršeni hibrid Zanima me glede red forresta ![]() Ovo crveno je ulaz za neki labaratorij ali je zatvoren (jel se kasnije to otvori ili dobije neki key?), a ovo što je plavo imam neki stash, pa pretpostavljam da se kasnije može ući u labaratorij, jer se nikakvim drugim putem ne može doći do te točke Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 06.08.2015. u 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Kako sam ja mrzio ić kroz 'ebeni Red Forrest. Ne znam točno zašto, ali to mi je najgori dio cijele igre ![]()
![]() |
![]() |
#1889 | ||
Premium
|
Citiraj:
Nego jel ima šta u red forrestu tamo na onoj slici? Ionako mi je svejedno sad kad sam izbrisao igru... Citiraj:
Ti underground leveli su baš proper horror. Onaj jedan di bačve lete jeba te led, i kad prvi put controllera susretneš. Ta scena se smatra jednom od najstrašnijih u gamingu. https://www.youtube.com/watch?v=wuC2VUhkxqs Većinu tih igara sam odigrao (the cradle level u thief 3 - e to je jebeni stres, govno mi se u guzici zaledilo, a igra uopće nije horror, silent hill 2 scene, call of cthulhu: DcotE i sl.) Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 07.08.2015. u 16:40. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Terror Absolut!
Datum registracije: May 2014
|
Ja ne znam je li meni u S.T.A.L.K.E.R.-u ikad išta bilo naročito strašno, osim par jump scare-ova od snorkova prokletih, ali zato F.E.A.R., naročito ove dvije scene u videu, ne znam. Igrao sam kao klinac i ovaj "double whammy" na stepenicama me sledio. Evo i sad se ježim... brrr |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|