|
![]() |
#1832 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3056382/Radioactive-girl-Superhero-scientist-ventures-heart-Chernobyl-exclusion-zone-eat-toxic-apples-pose-reactor-s-control-room-defying-officials-say-humans-t-live-20-000-years.html Nije direkt povezano s igrom, ali eto. Brko jel' bi takva vrsta turizma bila šta za tebe? ipak si ti stari poznavatelj zone ![]()
![]() |
![]() |
#1833 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne hvala. Planiram imat još djece a i trebaju mi zubi i kosa još uvijek ![]() A njoj želim zdravlja u životu jer se bojim da si ga je opako skratila ovom egzibicijom iz elektrane. Naravno ako to je kontrolna soba od reaktora 4 u CNPP, ako to nije slikano negdje drugdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1835 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
Antimićanin
|
Nekako mi se čini da je više od 50% videa debeli fejk. Iako to je ogromno postrojenje i činjenica je da je elektrana davala struju i nakon katastrofe, opet mi se to čini malo... fejk ![]() a i stvar da bude bolja, u Ukrajini ima još zatvorenih nuklearki, tako da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
ne bih rekao Brko, pogledaj njezin kanal na youtubu...penjala se na antenu, vozila po Pripyatu, ulazila u školu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da.. Ne samo na "neka mjesta" nego se može dobar dio proć. Navodno se vojniku dadne nekoliko desetaka eura pa puštaju i bliže.. Moja želja je otić na taj tour. To se inače zove extremni turizam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1841 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Upustio bi se na takav put, samo nemam s kime ![]() Sumnjam da bi te pustili igdje blizu elektrane za neku kaparu. Ovako na pamet, vjerojatno bi svašta volio vidjeti od tamo, ali brijem da bi se slomio prolazeći kroz ta mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1842 |
Guest
|
Pa ide se s vodičem sve do sarkofaga. Koliko ćeš obići ovisi ti o programu tour-a i o tome koliko dana ostaješ. Neki nude i ulazak u elektranu, tour kontrolnom sobom, hodnicima, pa čak i ulazak u sobu ugašenog reaktora (onaj koji nije eksplodirao, naravno) ![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
GOG je nudio reedemanje za sva 3 STALKERA svima koji su legit keyeve ukucali na sajtu. Keyevi sa onog poljskog foruma prolaze pa ak neko ima prek toga key može se za GOG varijantu ogrebat ak je to još aktualno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Premium
|
Chernobyl će posjetiti sigurno jednom (ili više puta) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Možda Sidorovićć može ispraviti nepravdu "kešom" sjećam se da je negdje bila takva opcija, neznam jel u vanilla igri ili sa nekim modom jbg. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1849 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Da, može u nekim modovima, ne može u vanilla. A i u modu treba preživjet do birtije od metaka od Dutyjevaca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1850 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ovaj Brko je fakat enciklopedija za STALKER ![]() Enivej, počet ću ija jopet idući tjedan. Preporuka je sa completeom jel ?
![]() |
![]() |
#1852 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() No, možda je bolje da prvo ideš sa vanilla igrom pa onda drugi put ideš na complete mod. Naravno, vrijedi samo za SoC. CS i CoP možeš odma complete. Mislim, možeš odma i SoC, ali i vanilla ima svoje čari ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1853 |
Premium
|
Imao sam jedno takvo iskustvo kad sam tek poćeo sa Duty glede baze ali sam se prvo natovario s "municijom" pa sam zaratio i pobio cijelu bazu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1854 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Ma prešao ja SoC već XY put ba vanilla, a i sa completeom,msad idem samo ispočetka 😊
![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Predaleko sam odmakao, nema povratka. Neprijatelji it is ![]() Ma to su velike borbe non stop, bazu sam im očistio 2 puta već, valjda se respawnaju kad se vratim (igram na najjtežem ![]() Ma bio neki quest, neku pušku sam morao donijeti ili nešto tako, skužio da je na duty-jevcu, roknio ga i njegove kompanjone, međutim skužio sam kasnije da sam sa čitavom frakcijom zaratio. Borbe su izazov, ajd ko ga jebe, ali smeta mi iz 2 razloga: 1. ne znam kakve sam potencijalne questove izgubio zarativši s njima 2. neki dutyjevci su mi kao kontakt, recimo kad sam išao po neke dokumente u labaratorij, u podrumu neke zgrade sam našao jednog u rešetkama (sami dutyjevci navedeni kao kontakt), ne mogu pričat s njim, oslobodim ga - crven mi bude ali me ne napada nego samo trči okolo kao muha bez glave |
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Premium
|
To je iznenađenje ![]() ![]() ![]() Samo opleti pa onda nanovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1858 |
Antimićanin
|
@Calavera Ma nisi ništa izgubio. Ja sa tim seronjama nikad ne surađujem. I da, koliko god ih ubijao, u Baru će ih biti. Jedina zamjerka cijelom STALKER serijalu je ako ubiješ jednog iz frakcije negdje daleko od svih, kako ovi znaju da si enemy i da si ga baš ti ubio... jedino mi je to bezveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1859 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Nego igra je jebeno fantastična (započeo sam je davnih dana igrati, možda i 2 godine, čuvam savefileove pa nikako naći vremena za nastavit). Nisam hipster da igram najnovije i najrazvikanije igre (trenutno nemam ni na čemu i da želim), nego samo propuštene klasike, samo najbolje... Atmosfera - nenadjebivo, još u kombinaciji sa tim RPG elementima, preživljavanjem - neprocjenjivo. Mislim da bi igra bila bezveze na manjim težinama, nije ni ovako preteško, jedino zna biti problema sa municijom i prenosivosti. Lutam okolo, pa onda zastranim - "ode samo istražiti onu tamo zgradu", pa borbe pa ovo pa ono, pa još ovo vidjeti, pa još ono i prođe nekoliko sati... Nema onaj osjećaj skriptiranosti kao u seratorskim blockbuster fps-ovima, headshot vrijedi više od života i sl. Moram pogledati i film stalker od tarkovskog |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1860 |
Antimićanin
|
Da, za stalkera treba imat vremena. Kad radiš u firmi koja samo ne prdne i sam si u kancelariji jedno 5 mjeseci, znaš di je koji busen trave ![]() Offtopik: film je težak. Ako nisi u điru sovjetske kinematografije, radije pročitaj knjigu Roadside Picnic. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|