|
![]() |
#2072 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Nov mob pa sam malo prčko oko pozadine i tak to i odjedamput samo nestalo...a bez tog je nepraktično skroz,niš neznaš kaj se dešava... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Registered User
|
A neam pojma!di to mogu pogledat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
Registered User
|
nije to moja slika to sam skinuo tu s neta... Al moja pozadina izgleda isto tak.. Kad bi skinuo drugi i instaliro ga dal bi se to pojavilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 | |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Negdje u postavkama launchera si postavio da ti sakrije notification bar ili da radi u fullscreenu... da se ne patis i trazis gdje je to, odi u settings, applications, manage applications, nadji huawei launcher ili huawei pokretac ako ti je mob na hr jeziku, klikni na njega i stisni clear data ili ocisti podatke ili sta vec pise na hr prijevodu... morat ces si ponovno stavljati shortcute i widgete i podesavati opcije vezane uz launcher, no dobit ces nazad notificatione... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
Registered User
|
da sadrži sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#2081 |
Registered User
|
Svaka ti dala,treba ti pivu platit!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 | ||
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
vidim da hvalite rom od fundowskog pa izgleda da cu morati i ja u root . e u klinac . jel moze samo da se kaze da li je rijesen problem sa imenikom (+385) jer nigdje nisam procitao jel jeste ili ne? Citiraj:
kako ti se ponasa ova baterija s ebaya sa fundowskim romom? Citiraj:
meni iz nekog razloga ponekad ubije aplikaciju pa moram cekati da je otvori po par sekundi . doduse nisam jos stavio fundowskog ali ako mi ti kazes da ovo sve glat radi rootam odma telefon Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 14.03.2012. u 17:43. Razlog: !! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2084 |
Registered User
|
Za sve koji imaju moj rom, znam da se svima ne da čitati ranije postove, ali je velika mogućnost da je neki od problema već opisan. Dakle, ime pozivatelja će vam normalno prikazivati ako upišete s +38... Imam to u planu riješiti, ali je zasad tako kako je. EDIT: samo da javim svima koje zanimaju streamovi, tj.socialext aplikacija. Radi i bit će uključena u sljedeću verziju. Nadam se da ću riješiti i prikaz pozivatelja i mislim da je to to onda. Dajte mi do kraja tjedna ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 14.03.2012. u 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2086 |
Registered User
|
mene najvise zanima kako radi go launcher na fundowskom ili na ovom sluzbenom huaweiu najnovijem . najvise mi odgovara taj launcher zbo mojih potreba ali imam dosta laga na ovom original romu sto je dosao uz telefon naravno . go launcher mi je u biti mozda i najbitniji |
![]() |
![]() |
![]() |
#2087 |
Registered User
|
A GO LUNCHER s Fundowskyjevim romom koristim ja i odlično radi i sve animacije transišna hehe, neštekaju ni s jednom temom, go sms nekoristim al koristim exdailer i ex contact i normalno ih sve brzo otvara kao i galeriju itd itd itd, i kad uključiš u postavkama u zaslonu sve animacije sve ih prikaziva fluidno bez zaostatka, kamera se otvara jako brzo i s custom lock screena, brojeve odnosno imena kontakata ce ti prikazivat samo ako upises 385 ispred nj, al to me ne brine sve ostalo mu je savršeno, nepada mi napamet mjenjat ovaj rom, baterija mi traje nekih 5 sati duze nego na ostalim romovima a jako puno mob koristim za 2 g neta jedno 5 sati u komadu bez prekidanja, apps i link 2 sd rade odlično, podržava swap i ext... rom mu je najbolji od svij koje sam isprobao, Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 14.03.2012. u 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2088 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Caller ID (7 digit) FINALLY FIXED | xda-dev |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2089 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2090 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ustvari dobro je da svi brojevi budu sa +385, jer ako recimo ides nekamo van, i stavis neku stranu karticu, onda ti nece zvati ako nemas +385... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo nakon lutanja po svim mogucim romovma ostajem na ovom zadnjem sluzbenom. Fakat radi najbolje od svih isprobanih. Rootao sam ga, pocistio visak apova titaniumom i stavio zadnje adreno drivere i link 2 sd za ext particiju. Cak mi ni swap ne fali. Probao sam jos fundowskog i clurosu koji su u biti jako slicni romovi ali su nesto sporiji u radu od ovog tvornickog roma. Btw imam instaliranih nekih 50ak appova koje selim titaniumom s roma na rom i ovaj stock mi djeluje naifluidnije nakon instalacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
fundowsky, brzina u radu i čisti matematički benchmark su dvije različite stvari. Ljudi se tu često povedu, ovdje zbog relativno slabog hardvera se razlika i ne vidi toliko, ako je sve dobro posloženo, a i manje više su tu sve Romovi koji su mod ovoga koji je mod ovoga koji je mod ovoga (Ne umanjujem muku ljudi koji ih rade, svaka čast) ali još uvijek nije nitko napravio čisti AOSP iz googleovog sourcea, e kad to dobijemo, daljnjim razvojem tog roma možemo razgovarati o benchmarku, jer krecemo od nule sa čistim romom, koji onda developer modda na višem nivou od dsixdaovog kitchena, i modanja modanog (ponovno, treba se i to napravit, ne umanjujem vaš trud). Ja neznam ali valjda ce se naci netko tko ce znati dovoljno, i imati volje sklepati koji AOSP build, da se igramo... ROMovi za SGS recimo, koji je višestruko jači od našeg malca, u razlikama od po 300 Antutu bodova, čak i FPS gledano, znaju biti glađi u radu nego neki koji do nebesa dižu skor u benchu ali se s vremena na vrijeme zaguše. Benchmark je benchmark, ali smoothness je smoothness. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Registered User
|
meni osobno rom od Fundowsky više paše nego službeni,a pošto mobitel služi pretežno mulcu za igranje igrica,službeni nije pokretao polovicu igrica skinutih za tu rezoluciju,a njegov vrti skoro sve.....nisam znalac u tom pogledu,benchmark me ne zanima,zanima me samo da je mulac zadovoljan a sad trenutno je.....tako da ipak hvala pojedincima za trud |
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 | |
Registered User
|
Citiraj:
I ne zanima me overclockanje,to je glupost za mene,mob i rom su pravi onda kad rade na svojim vrijednostima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Registered User
|
evo ja sam danas ubacio od fundowskog rom ovaj zadnji 1.2 i meni stvarno fino radi mobitel puno bolje od officiala a narocito go launcher koji mi je na official imao dosta laga mada nisam imao nesto previse aplikacija instaliranih . zasad mi ovaj odlicno radi stvarno sam iznenadjen a ponajvise sam sokiran sto sam danas prvi put ubacivao rom u telefon i sve mi je iz prve proslo bez ijednog problema ili stekanja . naprosto sam sam sebe iznenadio . sto se tice +385 ne prepoznavanja brojeva telefona, ja sam davno imao kineza dual sim ne znam ni kako se zvao ,obican telefon,i imao je isti taj problem . imao sam neki glupi software za njega koji mi je sve kontakte izvukao u obliku excel tablice i pomocu toga sam uspio napraviti replace 0 na +385 i tako su mi svi brojevi u telefonu imali +385 ispred . e sad da li postoji tako nesto za androida to bi bilo odlicno mada ja vecinu brojeva imam sa +385(ostali od kineza) ali eto cisto ako nekome moze pomoci . fundowksy samo nastavi . i moram nadodati jedno pitanje a to je kako da dodjem do notepada ne znam di je ? Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 15.03.2012. u 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
Registered User
|
Fundowsky- primjetio sam da je klurosu izdao fix za ono sto baterija u status baru se spušta svakih 5 crtica znači nepokaziva 100-99-98-97-96-95-94 nego ide po 5 znači 100-95-90-85-70 itd, ima fix od klurosa al nisam stavljo to mi nije potrebno a bojim se da mi nece nesto upropastit heeh Moze li mi itko objasnit kako se briše particija, trenutno mi ne treba al za poslije da znam, znači ja napravim particiju sve radi itd, i kad je želim maknut, formatiram je na mobu preko recoverya, na kompjuteru je formatiram al nista i dalje ocitava 3.32 gigabajta umjesto da prikaziva 3.92 ( kartica je od 4gb) ... ima program mini partition al on mi je jednu karticu vec usro, nemoze je nista ocitat tako da nezelim s njim riskirat Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 15.03.2012. u 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Ovako ocerupan mi brze radi od tvog i klurosu-a. Primjetim da glade radi i to je to. Kaj se tice antutua meni se pokazao kao jako los benchmark. Npr jako dugo sam koristio ggr nextgen rom. Ima zadov oc na 780 i ubija u igrama dok je npr u antut-u imao jako lose rezultate tako da mi antutu i nije neko mjerilo. Ovaj moj post prije nije bila kritika za tvoj rom vec zapazanje nakon sto sam isprobao skoro sve romove osim cyan portova. Probaj si pocistiti srock rom i testiraj ga malo pa vidi da li sam u pravu, mozda dobijes koju ideju kojom smjerom krenuti sa sljedecom verzijom svoje kuhinje pa nam skuhas jos bolji rom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Registered User
|
neznam kako ih obrisat, a sad mi ih multi card reader s kojim povezujem komp i sd carticu uopce ih neotvara ni ne pokaziva a mini partition program pokaziva da su ustekane... al kad rade normalno kako pobrisat particiju |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|