|
![]() |
#2041 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
sve ti piše ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
nisam ja nikag reko da mi izdrži 4 dana, meni ti baterija izdrži sa non stop prčkanjem, face, forum, itd, nekih 30 sati, od toga je ekran upaljen 10 sati i idem preko 2g mreže ili preko wifija i isto koristim operu, i isključeno mi je račun i sinkronizacvija, gps je isključen, idem na net preko 2g koji manje trosi struju nego 3g, i osvjetljenje ekrana mi je oko 30% a kad padne noć osvjetljenje mi je na 10%, ekran ti najviše troši bateriju, i da procesor držim na 600mhz jer mi radi super i nema potrebe clockat ga bzvz da mi vuce bateriju, al naprimjer ako upalim angry birds ili neku igru onda mi dobro pocucla bateriju, a to što ti kazes za pola sata neta ti skine 50 posto, meni svakih sat i po na internetu face, gsmarena, bug online itd skine nekih 10% baterije, jer imam jako dosadno radno mjesto i imam puno vremena za prckanje po mobu.... i nekoristim te battery savere itd to su sve gluposti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
ROM kod otključavanja. Nemogu naći ili nije ovdje spomenuto ![]() ![]() Recimo da sam našao : http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1739 Zadnje izmijenjeno od: dudum48. 12.03.2012. u 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
stavio sam novi ovaj od huaweia 2.3.5 rom i ponovo rooto superoneclickom..i pri paljenju mi je taj znak tj natpis android..plavi..to tak treba..dio je updatea il? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ekipa, ako konstantno mijenjate ROM-ove i imate problema sa baterijom (točnije mjeračem baterije), izbrišite battery stats - odnosno kalibrirajte bateriju ponovno. Možete s ovim programom: Battery Calibration, možete iz CWM-a isto. Pratite upute samo, mobitel naravno mora bit rutan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 | |
Registered User
|
Citiraj:
Baš da je isti kao onaj update.app,samo zipani. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Registered User
|
slusajte ovo..i molio bi nekog za objasnjenje..rooto sam mob prije tjedan dana drugi put nakon stavljanja novog roma..titaniumom vraco aplikacije sve normalno..mobitel rootan..napravio back up aplikacija..sve pet i sad idem napravit restor neke aplikacije i opce mi nece otvorit titanium pise da nije rootan mob..skinem s marketa onaj root check jer sam mislio mozda neki bug i ovaj isto kaze da nije rootan?! kak se to dogodi i zasto..i jel to moguce opce? molim odgovor..hvala vam: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Registered User
|
Jedno kratko pitanje, dali je netko probao instalirat neku navigaciju na phone i kako radi, eto sutra bi trebao kupit mobitel, a sve ovisi o gore navedenom, pročitao sam nekoliko stranica, ali nisam ništa našao o tome, unaprijed hvala na odgovoru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 |
Registered User
|
zanima me samo dali nakon isprobavanja svih ovih romova mogu se bez ikakvih problema vratiti na ovaj novi službeni ,kad sam na SD kartici u folderu /sdcard/clockworkmod/backup. tj. dali ga vracam isto tako kako sam instalirao i neki drugi preko Custom recovery i kako se makne custom recovery u slucaju garancije molim vas za odgovor...bitno mi je i hitno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2052 |
Registered User
|
Pohvala za korisne informacije za temu. Mene muči kako vratiti aplikaciju Talk (Google Talk) koja se gubi rootanjem uređaja. Ili gdje nju je moguće downloadati. Već je bilo govora da ona nestane, no promaklo mi je kako ponovno doći do nje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Registered User
|
jel zna netko kako se vrača ploča s obavjestima na home page? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 | |
Registered User
|
![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Da li klurosu rom ima neku custom skriptu za memoriju ili je low memory setting isti kao i na offical ovom zadnjem kinezu 2.3.5 na kojem je klurosu temeljen. mislim rom radi jako dobro ali mi ubija aplikacije koje ostavim u pozadini pa mi nema nikakve koristi od swap particije. prije sam koristio GGR-a i on mi je bio odličan po tom pitanju. pogotovo što sam mogao otvorit par tabova u browseru, prebacit se u imenik ili poruke i vratiti nazad u brovser a da mi ne učitava ponovno sve stranice. Na Klurosu romu to nije moguće. P.S. jel ima kakva šansa da netko skuha rom temeljen na ovom zadnjem huawei-evom službenom,romu, samo da je rootan i sa zadkyn/ggr oc kernelom koji je fixno na 780mhz bez treperenja kamere? To bi mi bilo idealno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Registered User
|
Evo ovak. pokušavao sam napraviti sve iz prvog posta ali zapinjem stalno i stalno kod flashanja biosa. zanima me dal postoji netko tko mi može pomoći. voljan sam i platiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
Registered User
|
evo da se i ja javim pa zapravo sam vas davio glupim pitanjima ali strah je vrag root uspješno napravljen,stavljen rom klurosuMOD 1.1 by Fundowsky i mob radi savršeno..ja ko laik nemam zamjerki. sad me zanima Fundowsky ili vi ostali,overclock,na koliko podešavate i na koliko ga je najbolje držati ili po default ili ?? hvala na strpljenju i mojoj dosadi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2061 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2062 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
Registered User
|
imam pitanjce....instalirao sam ovaj rom klurosuMOD 1.1 by Fundowsky samo imam problem, kad uđen na youtube, i pokušam pokrenut sadrzaj, piše prekinuta veza s posljužiteljem inace mi preko google uredno radi??? i da pitam,,imam stalnu mogucnost update adobe flash player preko marketa,da dozvolim update ili ne..posto je to preradjeno i integrirano u ovom rom-u?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Registered User
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 |
Registered User
|
ima li ta verzija 1.2 sve isto kao i verzija prije + nove dodatke..jer ne bih volio izgubiti one programcice iz prethodne verzije super su....a i ja sam se odlucio za rot i sad sam zarazen,samo moram ici sebi kupit mob,jer do ovog više od mulca nemogu...hvala ekipa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2067 |
Registered User
|
Zar nitko nezna kako se vrača ploča s obavjestima na home page? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#2069 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
Registered User
|
http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...fc7dpwf6yp.jpg Evo tu je slika na kojoj se vidi šta meni fali na home pageu!!!kad uđem dalje u meni pojavi se...mob je sve orginal kupljen u teletu Zadnje izmijenjeno od: mirek20. 13.03.2012. u 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|