Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.03.2012., 15:20   #2041
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor tincha95 Pregled postova
kolko tebi izdrzi?!

jel imas koji program instaliran da ti bateriju cuva(da smanjuje potrosnju)
jer ja trenutno imam easy battery saver.. al mi produljuje vjek samo *1.6

EDIT: dajte mi malo objasnite ekipo... sta je to supercharger skripta, sta ona radi, jel to uz telefon, jel treba to naknadno istalirat... onak par podataka o tome
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276
sve ti piše
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 16:13   #2042
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor tincha95 Pregled postova
jedno pitanje.. vidi da goran i fundowsky pricaju o bateriji! mene zanima kako njima baterija drzi po 4 dana?! ja idem na fejs(preko opere) malo gmail i malo 24 sata i sa 100% mi baterija za nekih pola sata padne na 50%... kako je to moguce?!?! btw imam rom od fundowskog!
nisam ja nikag reko da mi izdrži 4 dana, meni ti baterija izdrži sa non stop prčkanjem, face, forum, itd, nekih 30 sati, od toga je ekran upaljen 10 sati i idem preko 2g mreže ili preko wifija i isto koristim operu, i isključeno mi je račun i sinkronizacvija, gps je isključen, idem na net preko 2g koji manje trosi struju nego 3g, i osvjetljenje ekrana mi je oko 30% a kad padne noć osvjetljenje mi je na 10%, ekran ti najviše troši bateriju, i da procesor držim na 600mhz jer mi radi super i nema potrebe clockat ga bzvz da mi vuce bateriju, al naprimjer ako upalim angry birds ili neku igru onda mi dobro pocucla bateriju, a to što ti kazes za pola sata neta ti skine 50 posto, meni svakih sat i po na internetu face, gsmarena, bug online itd skine nekih 10% baterije, jer imam jako dosadno radno mjesto i imam puno vremena za prckanje po mobu.... i nekoristim te battery savere itd to su sve gluposti
goranszd je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 16:38   #2043
dudum48
Registered User
Moj komp

dudum48's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
ROM kod otključavanja.
Nemogu naći ili nije ovdje spomenuto dali mora biti original (ako da na koji se misli) ili može na bilo koji.

Recimo da sam našao : http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1739

Zadnje izmijenjeno od: dudum48. 12.03.2012. u 17:04.
dudum48 je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 17:06   #2044
Caks
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor goranszd Pregled postova
a war je negdje stavio tele 2 rom, neznam di potrazi po postovima, ja ga imam na kompu, ima i opis kako ga stavit.. koji rom si stavljao da ti je plava android animacija

Fndowsky- u aplikacijama, nema mi opcija željena instalacija aplikacija... ovo ostalo sve super
stavio sam novi ovaj od huaweia 2.3.5 rom i ponovo rooto superoneclickom..i pri paljenju mi je taj znak tj natpis android..plavi..to tak treba..dio je updatea il?
Caks je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 17:42   #2045
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ekipa, ako konstantno mijenjate ROM-ove i imate problema sa baterijom (točnije mjeračem baterije), izbrišite battery stats - odnosno kalibrirajte bateriju ponovno. Možete s ovim programom: Battery Calibration, možete iz CWM-a isto. Pratite upute samo, mobitel naravno mora bit rutan.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 17:50   #2046
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Autor Huawei Pregled postova
stavio sam novi ovaj od huaweia 2.3.5 rom i ponovo rooto superoneclickom..i pri paljenju mi je taj znak tj natpis android..plavi..to tak treba..dio je updatea il?
Jel zna ko link za oficijelni rom ovaj zadnji,ali da je sve ko u originalu,ali da je zipan,kao što su modani,ovaj od klurosu i fundowskog su dobri,ali bi htio da radi social ext aplikacija,da pokazuje onaj stream u biraču?
Baš da je isti kao onaj update.app,samo zipani.
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 20:11   #2047
maxtormaster
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
nisam ja nikag reko da mi izdrži 4 dana, meni ti baterija izdrži sa non stop prčkanjem, face, forum, itd, nekih 30 sati, od toga je ekran upaljen 10 sati i idem preko 2g mreže ili preko wifija i isto koristim operu, i isključeno mi je račun i sinkronizacvija, gps je isključen, idem na net preko 2g koji manje trosi struju nego 3g, i osvjetljenje ekrana mi je oko 30% a kad padne noć osvjetljenje mi je na 10%, ekran ti najviše troši bateriju, i da procesor držim na 600mhz jer mi radi super i nema potrebe clockat ga bzvz da mi vuce bateriju, al naprimjer ako upalim angry birds ili neku igru onda mi dobro pocucla bateriju, a to što ti kazes za pola sata neta ti skine 50 posto, meni svakih sat i po na internetu face, gsmarena, bug online itd skine nekih 10% baterije, jer imam jako dosadno radno mjesto i imam puno vremena za prckanje po mobu.... i nekoristim te battery savere itd to su sve gluposti
kad smo vec kod spominjanja baterije , evo jos uvijek je recimo pod nekim testom ova sa ebay od 3000 mah i mogu vam reci da mi je maksimum izdrzala 5 dana bez problema . evo sad sam ju malo forsirao stalno nesto drndam ima poziva jako puno poruke bla bla i sad mi je na 40 % 2 dana i 9 sati . znaci baterija nije laznjak i vrlo sam zadovoljan . jeste da mi je mobitel malo debeo ali ne smeta . ekran mi je na auto wifi jako cesto upaljen
maxtormaster je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 20:23   #2048
Caks
Registered User
Moj komp

slusajte ovo..i molio bi nekog za objasnjenje..rooto sam mob prije tjedan dana drugi put nakon stavljanja novog roma..titaniumom vraco aplikacije sve normalno..mobitel rootan..napravio back up aplikacija..sve pet

i sad idem napravit restor neke aplikacije i opce mi nece otvorit titanium pise da nije rootan mob..skinem s marketa onaj root check jer sam mislio mozda neki bug i ovaj isto kaze da nije rootan?! kak se to dogodi i zasto..i jel to moguce opce? molim odgovor..hvala vam:
Staro 12.03.2012., 20:35   #2049
Router22
Registered User
Moj komp

Jedno kratko pitanje, dali je netko probao instalirat neku navigaciju na phone i kako radi, eto sutra bi trebao kupit mobitel, a sve ovisi o gore navedenom, pročitao sam nekoliko stranica, ali nisam ništa našao o tome, unaprijed hvala na odgovoru!
Router22 je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 20:51   #2050
Caks
Registered User
Moj komp

igo je cist ok meni
Staro 12.03.2012., 22:06   #2051
mrleri
Registered User

zanima me samo dali nakon isprobavanja svih ovih romova mogu se bez ikakvih problema vratiti na ovaj novi službeni ,kad sam na SD kartici u folderu /sdcard/clockworkmod/backup.
tj. dali ga vracam isto tako kako sam instalirao i neki drugi preko Custom recovery

i kako se makne custom recovery u slucaju garancije

molim vas za odgovor...bitno mi je i hitno

hvala
mrleri je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 22:31   #2052
dannyboy
Registered User

Pohvala za korisne informacije za temu. Mene muči kako vratiti aplikaciju Talk (Google Talk) koja se gubi rootanjem uređaja. Ili gdje nju je moguće downloadati. Već je bilo govora da ona nestane, no promaklo mi je kako ponovno doći do nje...
dannyboy je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 22:59   #2053
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

samo da javim Fundowskom da sve radi sad super, hvala ti puno, ako se ikad sretnemo imas ručak večer pivu od mene
Staro 13.03.2012., 00:21   #2054
mirek20
Registered User

jel zna netko kako se vrača ploča s obavjestima na home page?
mirek20 je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 02:17   #2055
pczoneextra
Registered User

Exclamation Pomgaj +385 problem

Citiraj:
Autor Fundowsky Pregled postova
klurosuMOD 1.2 by Fundowsky

sadrži fix od ranije za youtube, kratke melodije... i malo izmijenjene aplikacije... za one koji prvi put stavljaju, boot animacije NEMA, pa nemojte početi vaditi bateriju...
OK fundowsky ovo je odličan rom no imam pitanje bezveze je u jednom smislu a to je kad me neko zove ne piše mi ime zato što broj mora sadržavat +385 da li se to da popravit???Evo došla mi juče baterija od 3000mah ogromna je al stvarno se isplati nikako ju potrošit...
pczoneextra je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 09:32   #2056
Router22
Registered User
Moj komp

Citiraj:
igo je cist ok meni
Dali ima i glasovno navođenje ili samo vizualno???
Router22 je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 11:57   #2057
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Da li klurosu rom ima neku custom skriptu za memoriju ili je low memory setting isti kao i na offical ovom zadnjem kinezu 2.3.5 na kojem je klurosu temeljen. mislim rom radi jako dobro ali mi ubija aplikacije koje ostavim u pozadini pa mi nema nikakve koristi od swap particije. prije sam koristio GGR-a i on mi je bio odličan po tom pitanju. pogotovo što sam mogao otvorit par tabova u browseru, prebacit se u imenik ili poruke i vratiti nazad u brovser a da mi ne učitava ponovno sve stranice. Na Klurosu romu to nije moguće.

P.S. jel ima kakva šansa da netko skuha rom temeljen na ovom zadnjem huawei-evom službenom,romu, samo da je rootan i sa zadkyn/ggr oc kernelom koji je fixno na 780mhz bez treperenja kamere? To bi mi bilo idealno
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 14:33   #2058
Caks
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor Router22 Pregled postova
Dali ima i glasovno navođenje ili samo vizualno???
ima..zenski glas neki al izbriso sam glas jel mi je stekalo tj bile su male pauze izmedu rijeci..
Staro 13.03.2012., 15:10   #2059
dragon-kc
Registered User

Evo ovak. pokušavao sam napraviti sve iz prvog posta ali zapinjem stalno i stalno kod flashanja biosa. zanima me dal postoji netko tko mi može pomoći. voljan sam i platiti.
dragon-kc je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 15:57   #2060
mrleri
Registered User

evo da se i ja javim pa zapravo sam vas davio glupim pitanjima ali strah je vrag

root uspješno napravljen,stavljen rom klurosuMOD 1.1 by Fundowsky i mob radi savršeno..ja ko laik nemam zamjerki.

sad me zanima Fundowsky ili vi ostali,overclock,na koliko podešavate i na koliko ga je najbolje držati ili po default ili ??

hvala na strpljenju i mojoj dosadi
Staro 13.03.2012., 16:34   #2061
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
Autor mrleri Pregled postova
evo da se i ja javim pa zapravo sam vas davio glupim pitanjima ali strah je vrag

root uspješno napravljen,stavljen rom klurosuMOD 1.1 by Fundowsky i mob radi savršeno..ja ko laik nemam zamjerki.

sad me zanima Fundowsky ili vi ostali,overclock,na koliko podešavate i na koliko ga je najbolje držati ili po default ili ??

hvala na strpljenju i mojoj dosadi
ja držim po defaultu jer mi radi odlično s go luncherom nista ne zapinje sve je fino fluidno, tako da sam maknuo cpu master skroz... kad povecas frekvenci procesora onda cucla bateriju
Staro 13.03.2012., 16:53   #2062
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
ima..zenski glas neki al izbriso sam glas jel mi je stekalo tj bile su male pauze izmedu rijeci..
Za igo si stavi srpski,neka Nevena 1.1,a naš jako šteka,malo ga ženska zavlači,ali meni ne smeta,ne zapinje ništa,za putovanje ko bog.
Staro 13.03.2012., 17:19   #2063
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
samo da javim Fundowskom da sve radi sad super, hvala ti puno, ako se ikad sretnemo imas ručak večer pivu od mene
Kad ću biti blizu Zadra, čujemo se
Fundowsky je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 18:02   #2064
mrleri
Registered User

imam pitanjce....instalirao sam ovaj rom klurosuMOD 1.1 by Fundowsky samo imam problem, kad uđen na youtube, i pokušam pokrenut sadrzaj, piše prekinuta veza s posljužiteljem inace mi preko google uredno radi??? i da pitam,,imam stalnu mogucnost update adobe flash player preko marketa,da dozvolim update ili ne..posto je to preradjeno i integrirano u ovom rom-u?.
Staro 13.03.2012., 18:05   #2065
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
Autor Fundowsky Pregled postova
Kad ću biti blizu Zadra, čujemo se
mrleri- fundowsky je negdje par postova iza, stavio link za fix youtuba itd, pa ga samo instaliras iz recoverya kao rom, nemoras prije toga nista factory reset i to, samo instal zip odmah i radit ce ti, a ako ne flashay ponovo izdao je i verziju 1.2 koja je meni odlična a ima i lijepi 360 luncher
Staro 13.03.2012., 18:53   #2066
spider3
Registered User

ima li ta verzija 1.2 sve isto kao i verzija prije + nove dodatke..jer ne bih volio izgubiti one programcice iz prethodne verzije super su....a i ja sam se odlucio za rot i sad sam zarazen,samo moram ici sebi kupit mob,jer do ovog više od mulca nemogu...hvala ekipa
spider3 je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 19:00   #2067
mirek20
Registered User

Zar nitko nezna kako se vrača ploča s obavjestima na home page?
Staro 13.03.2012., 19:18   #2068
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor mirek20 Pregled postova
Zar nitko nezna kako se vrača ploča s obavjestima na home page?
Jel to ono gdje pišu zadnji pozivi i poruke ( i druge stvari) što je dolazilo na original TELE2 ROM-u ?

To je aplikacija/widget, treba samo naći koja.
Staro 13.03.2012., 19:25   #2069
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Jel to ono gdje pišu zadnji pozivi i poruke ( i druge stvari) što je dolazilo na original TELE2 ROM-u ?

To je aplikacija/widget, treba samo naći koja.
To ima huawei i launcher pro u sebi,pod widget,i zove se moji razgovori
Staro 13.03.2012., 20:00   #2070
mirek20
Registered User

http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...fc7dpwf6yp.jpg

Evo tu je slika na kojoj se vidi šta meni fali na home pageu!!!kad uđem dalje u meni pojavi se...mob je sve orginal kupljen u teletu

Zadnje izmijenjeno od: mirek20. 13.03.2012. u 20:08.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na