Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.03.2012., 20:22   #2071
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Kolike su šanse da ti to jedini nemaš i da nisi kriv za to ?
Staro 13.03.2012., 20:27   #2072
mirek20
Registered User

Datum registracije: Mar 2012
Nov mob pa sam malo prčko oko pozadine i tak to i odjedamput samo nestalo...a bez tog je nepraktično skroz,niš neznaš kaj se dešava...
mirek20 je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 20:31   #2073
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Koji Launcher imaš gore ?
Staro 13.03.2012., 20:36   #2074
mirek20
Registered User

A neam pojma!di to mogu pogledat?
Staro 13.03.2012., 20:43   #2075
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor mirek20 Pregled postova
A neam pojma!di to mogu pogledat?
Po slici huawei launcher dvojka.
Ti si ga gadno usro negdje.

Si ga probao restartati?
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 20:45   #2076
mirek20
Registered User

nije to moja slika to sam skinuo tu s neta...
Al moja pozadina izgleda isto tak..
Kad bi skinuo drugi i instaliro ga dal bi se to pojavilo?
Staro 13.03.2012., 20:51   #2077
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Mislim da ne,i koristi edit ili quote,banat će te moderatori!!!!
Staro 13.03.2012., 21:07   #2078
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova
To ima huawei i launcher pro u sebi,pod widget,i zove se moji razgovori
Ja to u launcher prou ne vidim. Samo one blentave fejs i sl widgete.
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 21:31   #2079
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:

Negdje u postavkama launchera si postavio da ti sakrije notification bar ili da radi u fullscreenu... da se ne patis i trazis gdje je to, odi u settings, applications, manage applications, nadji huawei launcher ili huawei pokretac ako ti je mob na hr jeziku, klikni na njega i stisni clear data ili ocisti podatke ili sta vec pise na hr prijevodu...

morat ces si ponovno stavljati shortcute i widgete i podesavati opcije vezane uz launcher, no dobit ces nazad notificatione...
KeiOffice je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 22:32   #2080
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
Autor spider3 Pregled postova
ima li ta verzija 1.2 sve isto kao i verzija prije + nove dodatke..jer ne bih volio izgubiti one programcice iz prethodne verzije super su....a i ja sam se odlucio za rot i sad sam zarazen,samo moram ici sebi kupit mob,jer do ovog više od mulca nemogu...hvala ekipa
da sadrži sve
goranszd je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 22:56   #2081
mirek20
Registered User

Svaka ti dala,treba ti pivu platit!!!
Staro 14.03.2012., 07:46   #2082
mrleri
Registered User

Citiraj:
mrleri- fundowsky je negdje par postova iza, stavio link za fix youtuba itd, pa ga samo instaliras iz recoverya kao rom, nemoras prije toga nista factory reset i to, samo instal zip odmah i radit ce ti, a ako ne flashay ponovo izdao je i verziju 1.2 koja je meni odlična a ima i lijepi 360 lunche
pronasao,instalirao,radi.....zahvaljujem...ekipa super ste,cinite nama laicima posao prilicno jednostavan....
mrleri je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2012., 17:29   #2083
maxtormaster
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
vidim da hvalite rom od fundowskog pa izgleda da cu morati i ja u root . e u klinac .
jel moze samo da se kaze da li je rijesen problem sa imenikom (+385) jer nigdje nisam procitao jel jeste ili ne?

Citiraj:
Autor pczoneextra Pregled postova
OK fundowsky ovo je odličan rom no imam pitanje bezveze je u jednom smislu a to je kad me neko zove ne piše mi ime zato što broj mora sadržavat +385 da li se to da popravit???Evo došla mi juče baterija od 3000mah ogromna je al stvarno se isplati nikako ju potrošit...

kako ti se ponasa ova baterija s ebaya sa fundowskim romom?

Citiraj:
Autor goranszd Pregled postova
ja držim po defaultu jer mi radi odlično s go luncherom nista ne zapinje sve je fino fluidno, tako da sam maknuo cpu master skroz... kad povecas frekvenci procesora onda cucla bateriju
Znaci ne steka ti go launcher nimalo ? jel otvara aplikacije od launchera (go contacts,go sms pro) bez cekanja ?
meni iz nekog razloga ponekad ubije aplikaciju pa moram cekati da je otvori po par sekundi . doduse nisam jos stavio fundowskog ali ako mi ti kazes da ovo sve glat radi rootam odma telefon

Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 14.03.2012. u 17:43. Razlog: !!
maxtormaster je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2012., 19:48   #2084
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Za sve koji imaju moj rom, znam da se svima ne da čitati ranije postove, ali je velika mogućnost da je neki od problema već opisan.

Dakle, ime pozivatelja će vam normalno prikazivati ako upišete s +38...
Imam to u planu riješiti, ali je zasad tako kako je.

EDIT: samo da javim svima koje zanimaju streamovi, tj.socialext aplikacija. Radi i bit će uključena u sljedeću verziju. Nadam se da ću riješiti i prikaz pozivatelja i mislim da je to to onda. Dajte mi do kraja tjedna

Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 14.03.2012. u 20:16.
Fundowsky je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2012., 20:40   #2085
pczoneextra
Registered User

Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
vidim da hvalite rom od fundowskog pa izgleda da cu morati i ja u root . e u klinac .
jel moze samo da se kaze da li je rijesen problem sa imenikom (+385) jer nigdje nisam procitao jel jeste ili ne?

kako ti se ponasa ova baterija s ebaya sa fundowskim romom?

Znaci ne steka ti go launcher nimalo ? jel otvara aplikacije od launchera (go contacts,go sms pro) bez cekanja ?
meni iz nekog razloga ponekad ubije aplikaciju pa moram cekati da je otvori po par sekundi . doduse nisam jos stavio fundowskog ali ako mi ti kazes da ovo sve glat radi rootam odma telefon
Evo nisam je izguro do kraja bateriju s fundowsky romom več sam se bacio na zadnji official HUAWEI rom na kojem sve šljaka.Isprobo sam preko 6 romova za sad i mogu ti reć da ovaj official zadnji radi super.Zašto kemijat romove ak ne radi ono osnovno imam 329 kontakata i sad bih trebao stavljat na sve +385.Eh da i odličan mi je bio sonic clean.Naravno pozdrav fundowskom za trud..E ida poslije svakog novog roma nemoj zaboravit kalibrirat bateriju.Zadnji official room od huawei se roota s lakočom...Ja sam ga ruto sa superoneclick.Jer mi ona metoda sa update zip iz prvog posta nije radila sa ovim zadnjim službenim romom
pczoneextra je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2012., 22:12   #2086
maxtormaster
Registered User

mene najvise zanima kako radi go launcher na fundowskom ili na ovom sluzbenom huaweiu najnovijem . najvise mi odgovara taj launcher zbo mojih potreba ali imam dosta laga na ovom original romu sto je dosao uz telefon naravno . go launcher mi je u biti mozda i najbitniji
Staro 14.03.2012., 22:21   #2087
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
mene najvise zanima kako radi go launcher na fundowskom ili na ovom sluzbenom huaweiu najnovijem . najvise mi odgovara taj launcher zbo mojih potreba ali imam dosta laga na ovom original romu sto je dosao uz telefon naravno . go launcher mi je u biti mozda i najbitniji
A GO LUNCHER s Fundowskyjevim romom koristim ja i odlično radi i sve animacije transišna hehe, neštekaju ni s jednom temom, go sms nekoristim al koristim exdailer i ex contact i normalno ih sve brzo otvara kao i galeriju itd itd itd, i kad uključiš u postavkama u zaslonu sve animacije sve ih prikaziva fluidno bez zaostatka, kamera se otvara jako brzo i s custom lock screena, brojeve odnosno imena kontakata ce ti prikazivat samo ako upises 385 ispred nj, al to me ne brine sve ostalo mu je savršeno, nepada mi napamet mjenjat ovaj rom, baterija mi traje nekih 5 sati duze nego na ostalim romovima a jako puno mob koristim za 2 g neta jedno 5 sati u komadu bez prekidanja, apps i link 2 sd rade odlično, podržava swap i ext... rom mu je najbolji od svij koje sam isprobao,

Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 14.03.2012. u 22:29.
Staro 15.03.2012., 00:14   #2088
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Fundowsky Pregled postova
Dakle, ime pozivatelja će vam normalno prikazivati ako upišete s +38...
Imam to u planu riješiti, ali je zasad tako kako je.
Molio bih te da objaviš riješenje ako uspiješ to popraviti. Dosta čest problem sa svakojakim ROM-ovima, od Kineza pa nadalje. Postoje neki trikovi sa izmjenama u build.prop datoteci (ro.phone.min_match=neka_vrijednost), no oni rade većinom na HTC mobitelima.

Caller ID (7 digit) FINALLY FIXED | xda-dev
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2012., 07:08   #2089
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Molio bih te da objaviš riješenje ako uspiješ to popraviti. Dosta čest problem sa svakojakim ROM-ovima, od Kineza pa nadalje. Postoje neki trikovi sa izmjenama u build.prop datoteci (ro.phone.min_match=neka_vrijednost), no oni rade većinom na HTC mobitelima.

Caller ID (7 digit) FINALLY FIXED | xda-dev
probao odavno, ne radi...
Staro 15.03.2012., 07:41   #2090
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ustvari dobro je da svi brojevi budu sa +385, jer ako recimo ides nekamo van, i stavis neku stranu karticu, onda ti nece zvati ako nemas +385...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2012., 11:32   #2091
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Evo nakon lutanja po svim mogucim romovma ostajem na ovom zadnjem sluzbenom. Fakat radi najbolje od svih isprobanih. Rootao sam ga, pocistio visak apova titaniumom i stavio zadnje adreno drivere i link 2 sd za ext particiju. Cak mi ni swap ne fali. Probao sam jos fundowskog i clurosu koji su u biti jako slicni romovi ali su nesto sporiji u radu od ovog tvornickog roma. Btw imam instaliranih nekih 50ak appova koje selim titaniumom s roma na rom i ovaj stock mi djeluje naifluidnije nakon instalacije.
Staro 15.03.2012., 12:43   #2092
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
Evo nakon lutanja po svim mogucim romovma ostajem na ovom zadnjem sluzbenom. Fakat radi najbolje od svih isprobanih. Rootao sam ga, pocistio visak apova titaniumom i stavio zadnje adreno drivere i link 2 sd za ext particiju. Cak mi ni swap ne fali. Probao sam jos fundowskog i clurosu koji su u biti jako slicni romovi ali su nesto sporiji u radu od ovog tvornickog roma. Btw imam instaliranih nekih 50ak appova koje selim titaniumom s roma na rom i ovaj stock mi djeluje naifluidnije nakon instalacije.
Otkad je stock brži? Pokreni benchmark.
Staro 15.03.2012., 13:38   #2093
srkee
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
fundowsky, brzina u radu i čisti matematički benchmark su dvije različite stvari.

Ljudi se tu često povedu, ovdje zbog relativno slabog hardvera se razlika i ne vidi toliko, ako je sve dobro posloženo, a i manje više su tu sve Romovi koji su mod ovoga koji je mod ovoga koji je mod ovoga (Ne umanjujem muku ljudi koji ih rade, svaka čast) ali još uvijek nije nitko napravio čisti AOSP iz googleovog sourcea, e kad to dobijemo, daljnjim razvojem tog roma možemo razgovarati o benchmarku, jer krecemo od nule sa čistim romom, koji onda developer modda na višem nivou od dsixdaovog kitchena, i modanja modanog (ponovno, treba se i to napravit, ne umanjujem vaš trud). Ja neznam ali valjda ce se naci netko tko ce znati dovoljno, i imati volje sklepati koji AOSP build, da se igramo...

ROMovi za SGS recimo, koji je višestruko jači od našeg malca, u razlikama od po 300 Antutu bodova, čak i FPS gledano, znaju biti glađi u radu nego neki koji do nebesa dižu skor u benchu ali se s vremena na vrijeme zaguše.

Benchmark je benchmark, ali smoothness je smoothness.
srkee je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2012., 14:12   #2094
mrleri
Registered User

meni osobno rom od Fundowsky više paše nego službeni,a pošto mobitel služi pretežno mulcu za igranje igrica,službeni nije pokretao polovicu igrica skinutih za tu rezoluciju,a njegov vrti skoro sve.....nisam znalac u tom pogledu,benchmark me ne zanima,zanima me samo da je mulac zadovoljan a sad trenutno je.....tako da ipak hvala pojedincima za trud
mrleri je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2012., 16:31   #2095
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Autor mrleri Pregled postova
meni osobno rom od Fundowsky više paše nego službeni,a pošto mobitel služi pretežno mulcu za igranje igrica,službeni nije pokretao polovicu igrica skinutih za tu rezoluciju,a njegov vrti skoro sve.....nisam znalac u tom pogledu,benchmark me ne zanima,zanima me samo da je mulac zadovoljan a sad trenutno je.....tako da ipak hvala pojedincima za trud
Pa vrti kad dižeš procesor,meni je isto službeni rom najbolji do sad,i fluidniji od fundowskog i klurosu,i sa adreno driverima je isti rezultat kao na modanom,naravno na 600mghz-proc.
I ne zanima me overclockanje,to je glupost za mene,mob i rom su pravi onda kad rade na svojim vrijednostima.
Staro 15.03.2012., 17:10   #2096
maxtormaster
Registered User

evo ja sam danas ubacio od fundowskog rom ovaj zadnji 1.2 i meni stvarno fino radi mobitel puno bolje od officiala a narocito go launcher koji mi je na official imao dosta laga mada nisam imao nesto previse aplikacija instaliranih . zasad mi ovaj odlicno radi stvarno sam iznenadjen a ponajvise sam sokiran sto sam danas prvi put ubacivao rom u telefon i sve mi je iz prve proslo bez ijednog problema ili stekanja . naprosto sam sam sebe iznenadio .
sto se tice +385 ne prepoznavanja brojeva telefona, ja sam davno imao kineza dual sim ne znam ni kako se zvao ,obican telefon,i imao je isti taj problem . imao sam neki glupi software za njega koji mi je sve kontakte izvukao u obliku excel tablice i pomocu toga sam uspio napraviti replace 0 na +385 i tako su mi svi brojevi u telefonu imali +385 ispred . e sad da li postoji tako nesto za androida to bi bilo odlicno mada ja vecinu brojeva imam sa +385(ostali od kineza) ali eto cisto ako nekome moze pomoci .

fundowksy samo nastavi .

i moram nadodati jedno pitanje a to je kako da dodjem do notepada ne znam di je ?

Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 15.03.2012. u 18:25.
Staro 15.03.2012., 18:08   #2097
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Fundowsky- primjetio sam da je klurosu izdao fix za ono sto baterija u status baru se spušta svakih 5 crtica znači nepokaziva 100-99-98-97-96-95-94 nego ide po 5 znači 100-95-90-85-70 itd, ima fix od klurosa al nisam stavljo to mi nije potrebno a bojim se da mi nece nesto upropastit heeh

Moze li mi itko objasnit kako se briše particija, trenutno mi ne treba al za poslije da znam, znači ja napravim particiju sve radi itd, i kad je želim maknut, formatiram je na mobu preko recoverya, na kompjuteru je formatiram al nista i dalje ocitava 3.32 gigabajta umjesto da prikaziva 3.92 ( kartica je od 4gb) ... ima program mini partition al on mi je jednu karticu vec usro, nemoze je nista ocitat tako da nezelim s njim riskirat

Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 15.03.2012. u 18:20.
Staro 15.03.2012., 19:30   #2098
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Citiraj:
Autor goranszd Pregled postova
Fundowsky- primjetio sam da je klurosu izdao fix za ono sto baterija u status baru se spušta svakih 5 crtica znači nepokaziva 100-99-98-97-96-95-94 nego ide po 5 znači 100-95-90-85-70 itd, ima fix od klurosa al nisam stavljo to mi nije potrebno a bojim se da mi nece nesto upropastit heeh

Moze li mi itko objasnit kako se briše particija, trenutno mi ne treba al za poslije da znam, znači ja napravim particiju sve radi itd, i kad je želim maknut, formatiram je na mobu preko recoverya, na kompjuteru je formatiram al nista i dalje ocitava 3.32 gigabajta umjesto da prikaziva 3.92 ( kartica je od 4gb) ... ima program mini partition al on mi je jednu karticu vec usro, nemoze je nista ocitat tako da nezelim s njim riskirat
Preko kompa obrisi particije na sd kartici a onda ju formatiraj preko recovery-a na mobu
KeiOffice je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2012., 19:38   #2099
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Citiraj:
Autor Fundowsky Pregled postova
Otkad je stock brži? Pokreni benchmark.
Ovako ocerupan mi brze radi od tvog i klurosu-a. Primjetim da glade radi i to je to. Kaj se tice antutua meni se pokazao kao jako los benchmark. Npr jako dugo sam koristio ggr nextgen rom. Ima zadov oc na 780 i ubija u igrama dok je npr u antut-u imao jako lose rezultate tako da mi antutu i nije neko mjerilo. Ovaj moj post prije nije bila kritika za tvoj rom vec zapazanje nakon sto sam isprobao skoro sve romove osim cyan portova. Probaj si pocistiti srock rom i testiraj ga malo pa vidi da li sam u pravu, mozda dobijes koju ideju kojom smjerom krenuti sa sljedecom verzijom svoje kuhinje pa nam skuhas jos bolji rom Recimo ja bi ovaj zadnji stock, ali s oc kernelom od zada na 780mhz fix
Staro 15.03.2012., 22:00   #2100
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
Autor KeiOffice Pregled postova
Preko kompa obrisi particije na sd kartici a onda ju formatiraj preko recovery-a na mobu
neznam kako ih obrisat, a sad mi ih multi card reader s kojim povezujem komp i sd carticu uopce ih neotvara ni ne pokaziva a mini partition program pokaziva da su ustekane... al kad rade normalno kako pobrisat particiju
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na