|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Sto se dogadja s disketama?
Evo sad me frend nazove i kaze mi da je jucer spremio dokument na disketu i ostavio je preko noci u kompjuteru, tj. nije je uopce vadio van. Sljedeci dan kad je pokusao pristupiti podacima docekala ga je poruka "Disk is not formatted". Probao je svasta s njom ali nema pomoci. Ja ih vec duuugo ne koristim ali vidim da u zadnje vrijeme ima puno vise problema s njima nego u stare dane. Sad jesu li diskete losije kvalitete, uredjaji ili nesto drugo?
![]() |
#2 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Sto se dogadja s disketama?
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Diskete i Windowsi XP baš ne idu skupa. Ja isto ne koristim diskete, a i nemam floppy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
diskete su sve losije i losije, a vjerojatno je i problem u floppy pogonima koji su u pravilu u svim kompjutorima stari,a i prljavi Eto moj floppy drive je sad star 8 godina ![]() A u takvom slucaju je najbolje bad copy pro koristit, vraca podatke u 99% slucajeva.
__________________ |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Bed je kaj se to dogadja i s novim uredjajima. Ja sam ih vec zaboravio, koristim samo virtualno, al ima ljudi koji to jos koriste.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Meni isto sere floppy pogon!:mad: kad god ubacim disketu prvi put ili kopiram na nju uvijek izbaci error kao da disketa nije u driveu, kliknem na try again i sve radi, ne baš bajno ali radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja imam dvije kutije disketa, jedna BASF, druga EMTEC, dela bez problema. Svi flopači isto rade fino, imam ih dva sa piceka i tri sa Amige. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
dela i moj flopač. al se zna zalomit nekad pojedina disketa, pa cak i sasvim nova
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni ni jedna disketa ne radi, a kod frenda vecinu cita. Disk mi ima 4 godine i radio je do pred godinu,godinu i pol no tek tad kad sam instalirao winxp ocitava sve diskete kao prazne. Srecom da sam kupio USB memory stick pa mi vise netrebaju diskete... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam prije godinu i pol ischupao floppy da nitko ni ne dodje u napast.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||||||||||||
Premium
|
ja evo zadnjih dana iman problem s driverom od floppy-a (windowsi kazu da je driver missing ili corrupted), a posto ni vracanje image ne pomaze izgleda da se i ja sluzbeno prestajem sluzit disketama ponovo instalirat windowse radi ovoga mi ne pada na pamet i kladin se sa nikad niko nije ima problema s driverom za floppy