|
![]() |
#4561 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Good CenterLock Rotors are always centered around the hub Stripping a bolt and rendering the hub useless is eliminated Rotors are more difficult to bend due to the reinforced inner spider ring Easy rotor removal for shipping or transport Hub weight can be less than ISO 6-bolt due to reduction of reinforced side area Bad CenterLock Compatibility issues have resulted in funky adapters Lack of mass-market adoption and options from high-end hub makers Chris King, Industry Nine, etc. Really only compatible with Shimano brakes, but their brakes are solid performers Oddball 180mm diameter rotor vs. 185mm from other manufacturers Rotors are slightly heavier and can cost twice as much Need to buy a Centerlock wrench Good 6-bolt Rotors and adapters are readily available Plethora of brake options Lots of hub choices Rotors can be half the price of CenterLock designs Bad 6-bolt Can install rotors off-center Removal for shipping is cumbersome Risk of stripping a bolt Multiple points of failure (6 bolts) izvor
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4563 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#4565 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
fiksiraj bužir...ili ramu prevuci zračnicom/neoprenskom zaštitom donirajte spd distojreru ![]() i murina : nu ga đava odnija kad ćemo na savicu da me provozaš malo ![]() aleluja...da bi promijenio gumu trebalo mi je ravno 58 minuta...supeeeer...ali eto sad makar imam oba dvije za blato pa će bajk malo bolje držati po sljemenu ![]() ![]() ![]() prokleti obruči... bome sutra ja lagano ujutro pravac sljeme ako bude vrijeme kao i sad...zaje*i ti subotu i nedjelju...taman lijepo sutra malo noge razgibam a navečer par pivkana strusim u medvedgradu...a i u subotu nemogu jer imam nekog "posla" ^^ ![]() sve u svemu 4-5 vrećica najlonskih za stvari ukoliko po putu počne kiša i lagano tura trg-tunel-lugarnica-pilana-tkalča, sladoled u ivice i marice ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 03.06.2010. u 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4566 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo, za subotu spremna još 2 moja frenda uz Salvareza koji nam dolazi u goste iz Ruda. Teško da će odvesti Lojstek u komadu, no idemo polagano, tempo 3h ![]() ![]()
![]() |
#4567 |
sto da napisem ?!
|
i ja sam poprilicno siguran za subotu. nista definitivno, ali je velika sansa ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4568 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#4570 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4571 |
Moderator
|
![]() |
#4572 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
e pa seksam vas u zdrav mozak ![]() e onda i mene računajte... e jbmu onda moram zvati frenda da sutra pješačimo dogore...jbga...obećao nekim ljudima mms-ove sutra pa moram ispuniti obećanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4573 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
vozim fuji tahoe sl, i s..bo sam fuji nabu zadnju i pogon zasada na njemu! i mislim da mi se vise isplati dati sada 500kn pa sam miran duze, ako ne i zauvijek nego se svako malo s popravcima zamarati, nemam iskustva s previse djelova ali imam iskustva s kidanjem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4575 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4576 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Vuco, imaš neku stazicu posebno pripremljenu za dole onda sutra? ![]() Sutra se onda gore dogovorimo tko će uzet pakne ![]() EDIT: I ako netko ima pumpicu za shock nek pliz ponese, kao da mi malo treba shock nadrukat.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 04.06.2010. u 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Sljeme (preliminary) report #5 Ovu turu bi nazvao : Jebem te živote ilitiga odoh ispucati frustracije na sljeme Uvertira : Evo bio sam vam ja danas na sljemenu jutros...iskreno ja sutra i u nedjelju neidem. Zajebi ti to...obukao sam 100% kožne adidaske koje su mi promočile (one vojne s čepićima), grip je nikakav, svuda blato poprilične dubine, gore na kamenom dijelu su jezerca i skoro sam postao pokojnik na tom šugavom kamenju... Sve u svemu vama svaka čast koji će te ići ali meni je danas bilo dosta. A i ako sam se ja uspio zaprljati što sam samo po lojsteku išao mogu misliti kako će te se tek vi ![]() Opis ukratko : Dakle ponjeo sa sobom litru ipo vode i 5dl medice ![]() A dolje ![]() ![]() ![]() ![]() A najbolje je bilo kad sam došao do onog dijela gdje je ono ogromno blato ![]() blue skies from pain." ugledam prokleto blato ![]() Uf...definitivno mi je ovo bilo jedno od boljih sljemena jer sam lijepo laganica po rakijici, karaoke i mokra priroda ![]() Staza : ukratko očajna : staza do adolfovca vam je prvo sa skliskim kamenjem pa blatom i potočićima (od vuče stabala), onda od adolfovca do ceste je najgori dio : gnjecavo blato...čak sam se i skliznuo par puta iako su mi čizmice bile samo s čepićima dolje...po cijelom džonu... i onda inad ceste je bio sklisko kamenje i mini-vodopadi, naravno od lugarnice pa do tomislavovog doma sam bio na cesti Što se nosilo : 4 para čarapa, dvije majice, jakna, dugi rukavi, ona moja AMD majica, 1.5lvode i pola litre rakije (medice). Naravno da su mi šugave kožne čizme promočile pa da sam imao 6 pari bilo bi taman ![]() ![]() Uglavnom gore je bilo sparno i hladno i morao si se znojiti ful puno, a dolje da ga jbš nisi mogao biti u ičemu a kamo li majici...i onda vraćam se lojstekom nazad i taman dolje na početku idem prema žičari kad ono vidiš ide policija dangubiti prema gore...a ja u biciklističkoj majici ful otkopčanoj, na ipodu svira smoke on the water, ja u "hrvatska traži zvijezdu" elementu i u ruci medica ![]() Al eto...i još zanimljivije je samo bilo da sam bio jedini u cijelom gradu u kratkim rukavima...i blatnjavim čizmama/potkoljenicama E da evo vam par slikica...gore kod izvora i kod table tomislavov dom sam slikao svoju festinu tour de france (ja mislim da jedini imam narančastu) tako da nebi bilo da sam slike povukao s interneta Dakle ovo je bilo na izvoru A ovo kod vrha ![]() A ovako vam izgleda 60% staze...ostatak je čisto blato ![]() I ovo je mala životinjica 1 2 koju sam vidio prvi put u životu uživo u prirodi Društvo : Sigurno se mislite ko bi lud išao po ovoj kiši dogore...e pa vjerovali ili ne nsiam bio sam ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 04.06.2010. u 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4580 |
Avocado
|
Nenijeuopćeblatoijezera ![]() ![]() Čuj, čim se kiša smiri, ta voda oteče jako brzo. ![]() Ako cijelu noć ne bude padalo ne bi trebalo bit strašno ujutro. Al dolje će bit legendarno blato sigurno ![]() Šta si išo sam, mogo si sutra s nama taj užitak podijelit. Svaka čast na daždevnjaku, vrlo su rijetki, ja i frend smo ih tražili par godina na vrapčaku gore na brdu i vidjeli smo ih svega 5-6... ![]() Vidim da ti nije bježao pa si ga mogao fotkat. Inače, ako netko ne zna, ne ga dirat golim rukama, ove narančaste fleke imaju žlijezde iz kojih ispušta otrov, ne bi trebao biti ubojit ali izaziva svrbež i jako peče.
![]() |
#4581 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
zato jer da sam išao s biciklom bi još i njega morao gurati...tamo da mi je bilo jednostavnije pješke e,e...ovaj je bio miroljubi...ali šugavi mobitel radi šit slike pa je i daždevnjak ispao malo šit...to sam ga susreo kod onog slomljenog stabla (na onoj uskoj cestici koja ima onaj glupi uspon visok 2 metra i dug 1m [prije klupica]) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4582 |
sto da napisem ?!
|
vidim, bit ce lijepo sutra... ![]() ![]() ![]() moram putnu torbu spremit sa suhom odjecom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4587 |
Avocado
|
To mi je vrlo poznato, ja sam sanjao u više navrata, jednom da sam se raspičko tak jako da sam rebra polomio. Jedna najavica, reba sl je bezecirana, stiže spd and I CAN'T WAIT!!! ![]() EDIT: dwarf je pica. EDIT2: za bornya, da, 9hundred konjska muda, tek sad vidio xD
![]() |
#4588 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Sljedeći tjedan kupujem one King Jim, a ako odem još s ovima gore dok je mokro onda pomozibože ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4589 |
Avocado
|
Imam bolje gume od tebe al svejedno patim od istih problema, to mi je valjda najveći strah ![]() Sutra će stvarno bit veselo, moram šparat zadnju kočnicu jer su pakne pri kraju, a blato je i spust je. ![]()
![]() |
|
|