|
![]() |
#4532 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
maksimir ti je pljuga, prođeš ga za 5 min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4533 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4535 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
zg je preloš za bicikle (osim sljemena) previše prometa etc. zato ja svoj bajs držim u karlovcu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4536 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
uglavnom na stranu što nemam kondicije i društva i vremena za svakodnevno ići na sljeme, ali eto meni je još uvijek odlazak na sljeme zabavan i ono...tome se veselim 6 dana u tjednu (a sedmi crkavam ![]() a opet nemogu cijeli dan doma zjake hvatati nego eto ipak bi biciklirao koliko toliko |
![]() |
![]() |
![]() |
#4537 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
U tom gornjem dijelu ima hrpa stazica i ekipa si je po sumi slozila jumpove i nije uopce lose tuda se vozikati samo sto ako nagazis pedale to brzo ispedaliras uzduz i porijeko - u svakom slucaju puno bolje nego nego ravna cesta, a moze se iskombinirati zanimljivih ruta. Posto sam iz Dubrave cesto ulazim u Maksic s istocne strane, kod Agronomskog faksa ili kod policijske akademije i od tuda startam po nekakvim sumskim puteljcima uz V jezero pa po sjevernim rubovima sume (tu je fora singletrack stazica) i onda se sjurim dolje prema III jezeru ili Mogili (spomenik s raskriljenim sokolom na vrhu) pa do ulaza i onda uz I i II jezero nazad prema gornjim sumskim putovima i jezerima ili napravim uspon nekom od staza koja ide od Mogile. Uglavnom mogu se iskombinirati zabavne rute po sumi u tom gornjem dijelu Maksica, ima dosta stazica...bike pod tur i istrazuj. Ja sam se znao provozati i van staza i doci zaprascen od glave do pete ![]() Sad nedavno kad je cura kupila bike, vatreno krstenje je bilo u Maksimiru nakon kise i to po skroz zablacenim stazama, bilo je i guranja a ona je prvi puta u zivotu vozila takav teren ![]() Svidjelo joj se ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 02.06.2010. u 10:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4539 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
po maksimiru ima brdo stazica, ali ces ga relativno brzo prepedalirat cijelog. iznad maksimira ti je dotrscina koja ima isto puno staza, ukljucujuci i jedan krug od 8km(?) po kojem se voze utrke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4540 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa i nije ZG tak ravan, od Britanca jedna tura na Pantovčak prema Šestinama druga tura po Nazorovoj-Cmrok-G.Prekrižje. Od Zvijezde se može prema Mirogoju, Bijenik,itd; Maksimir, Bukovac isto nije ravan. Od Črnomerca prema Sv. Duhu. Vinogradska isto u brdo... Dobar dio grada je na obroncima Medvednice tako da ima rutica za ispustit dušu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4541 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4542 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nece slikica bit jos, ali kad sredim cijeli faks i jos neke stvari sve bude poslikano. A posto sam u Rijeci na faksu ne znam s kim bi se vozio na AM bikeu, jer volim malo zesce. Samom mi je nezgodno jer nisam na svom terenu ![]() Pa sam odlucio da je najbolje da idem na DH, jer ima klub, ekipa i tako to ![]()
![]() |
#4543 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
evo da nebi ispao pizdek ! danas ga pokupio sa servisa, doma zamijenio gume (najebao se radi zice unutar njih), centrirao diskove i voila ! spreman za rokacinu ! jos da si kacigu negdje ubodem, prizeljkujem full face i to je to ! dalje onda polagano mijenjat sto mi se prdne. ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.pohrani.com/f/1n/YB/46IV00hU/norco.jpg http://www.pohrani.com/f/3V/k7/2x9wkxjP/gore.jpg http://www.pohrani.com/f/20/SY/207KhztL/maxxis.jpg ne trebam spominjati kako drobe i pjevaju ![]() ![]() za sad zadovoljan, cekam sljeme, blato itd. pa cu onda iznijeti puno misljenje ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
Ex-Gastarbajter
|
jest velika guma, ali mislim da po blatu ipak nece bit toliko zahvalne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4545 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4546 |
Premium
|
Valja li ovo šta? http://lh5.ggpht.com/_QC7ZlQ-V8Qo/TA...28Large%29.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#4547 | |
no fear
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4548 |
Moderator
|
SamFisher ili Catkiller, tko je ostavio SPD pedale kod mene ? ![]() Danas kopao po vilici neš i vidim na stolu pedale, a znam da ste Vas dvojica trgovali pedalama kod mene ![]() Danas nabavio rezervne o-ringove za vilicu, sutra ili nakon vikenda rastavljam vilju i menjam te glavne brtve. Nadam se da će mi riješiti problemčić koji imam s vilicom ![]() Momci, kad je onda vožnja preko vikenda ? Subota ili nedelja ? U subotu sam fraj, nedelja bi bilo ok da budem do 1 doma, što znači ili ranije ići gore ili biti kraće na vrhu na cugi.
![]() |
#4550 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
nek se racuna na mene. nisam bio duuugo ogre, jos sad s novim gumama itd.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4551 |
no fear
|
Ma kakav backup, ako to kupiš onda ti je to glavna guma posvuduša ![]() Ja sam jedno vrijeme razmišljao imati dva seta ali sam odustao od toga. Da to funkcionira dobro treba još nabaviti i dva kotača (obruče, kazetu, disk pločice) a to već košta. Zadnje izmijenjeno od: MIK. 02.06.2010. u 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4552 |
Premium
|
Ma ove table top su mi predobre za cestu i žao mi ih odbacit. Pošto se lako skidaju (a i King koliko sam pročitao na linku) nije greda tu i tamo ih zamijeniti. Skidam ih i stavljam rukama bez problema, ne treba nikakav alat.. (znam i ja da će mi jedan komplet ostat za stalno na bajku ali se malo uvjeravam u suprotno ![]() Bježi kišo s prozora! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4555 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
i ja idem u subotu...ali naravno u 8 ujutro da bi odrćavao tempo... jbte led trebalo bi forume zabraniti ako si pripit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4556 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Znači onda subota ? Super, paše mi čak i ujutro rano, da ne moram žurit doma.
![]() |
![]() |
#4557 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
pozz, koja je razlika izmedju centerlock nabe i nabe sa 6 šarafa? dali se isplati platiti razliku od nekih 200kn izmedju shimano slx i shimano xt zadnje nabe? vozim uglavnom po šumi u ravnici sto je reda veličine ko da idete s bankine na bankinu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4558 |
Ex-Gastarbajter
|
centerlock naba je za centerlock diskove. 6bolt naba je za 6 bolt diskove. 6bolt su ti češći. ne isplati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4559 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4560 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nisu fischerove, ima ih na bajku već 2-3 tjedna. ![]() @tomiotok: centerlock se montira na posebne nabe preko zubaca koji onda jednoličnije prebacuju napetosti materijala na nabu. Razlika je malena i nećeš ju osjetiti. Što će ti uopće tak skupi pogoni? Uzmi deore jer ti je očito dovoljan, možda i previše ![]() Koji bajk uopće voziš, ovako mi ne liči da si neki opasni bajker ![]() Dakle subota: Dwarf De5tr0yer Vuco Ja ću u 9 ići jer mi je prerano u 7 ustat nakon radnog dana. ![]()
![]() |
|
|