Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking > Hlađenje
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 26.08.2009., 23:42   #241
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Yebeno izgleda , stvarno je mrcina, ali 7 hitpajpova ?? taj mora dobro hladit inace ga stavi da ti drzi vrata u predsoblju, kao uteg da se ne zatvaraju

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Nisi naveo težinu mrcine Pa je li moguće da će detronizirati moćnog TRUE-a? Baš me zanima...
Ravno 800g , kako kaže kutija
Što se tiće temperatura, evo sada će , moram priznati da su očekivane sa obzirom na heatpipe viška

Citiraj:
Autor David Kolarić Pregled postova
TRUE je mocna mrcina.. al ovaj isto izgleda, hm.. najindustrijaliziranije(najduza rijec koju znam napisati)
ja sam stavio 2 120mm fanova na true da ljepse izgleda posto mi se dosta ljudi vrti oko kompa
TRUE je godinama kralj air coolinga i fascinira činjenica da tako "tanak" cooler ima najbolje performanse dok recimo jedan duplo deblji Mugen 2 dosta zaostaje za njim

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@hammer_of_thor

pošto? ibej?
>>Performance PC's<<
65$ = ~340 kn

Naručili neke stvari Razer, ja i još par ljudi pa split-ali poštarinu

BTW, došao bi i prije, ali prvo sam cijeli komp rastavio, pa dok sam prašinu svu ispuhao i tako to
I sve fino ja složim sa Xigmatekom i komp se pali ali ne boota, popale se ventovi ali vent na grafi se ne vrti i ne baca sliku
Pogledam sve kablove sve dobro spojeno, probam drugu grafu 7600GS, ista stvar, ne baca sliku.

Rastavim ponovo sve i maknem cooler, obrišem pastu, stavim ga nazad i spojim sve kad ono aleluja - pali
Nekužim do čega je bilo, možda sam previše bio stegnuo cooler

I tako ode par sati...
Staro 27.08.2009., 00:26   #242
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Sigurno si previše stegnul, jer stezal sam ja svojeg BT-a na p35 ploči, i nekaj me hebal tj. nije hladil kak spada pa sam ga stegnul ne samo rukama neg i kombinirkama i pogodi...isti slučaj ko kod tebe !
A normalno bil je problem kaj je baza BT-a bila niš drugo nek teška grbavica...pa pol baze nije naljegalo uopče, a ja sam mislil da treba jače stegnut !

BTW, kuler je strava, reko sam da bi i ja uzel al eto Razer me ne voli, poslje tog kulera moš samo na vodu bolje/ljepše/ljepšeg imena/ljepše boje... neš našel
danc00 je offline  
Staro 27.08.2009., 00:48   #243
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Što se tiće temperatura, evo sada će , moram priznati da su očekivane sa obzirom na heatpipe viška
Ajmo ajmo, na sunce s tim idle/load usporedbama sa TRUE-om, neizvjesnost me već satrla Kolike su razlike for real?

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline  
Staro 27.08.2009., 01:08   #244
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Sigurno si previše stegnul,
Moguće, makar glupo zvući, i čudno, jer kakve veze ima jako stegnut cooler sa ne-paljenjem grafe
Ali opet, kad sam popustio, upalilo je...

Citiraj:
ne samo rukama neg i kombinirkama
LMAO

Citiraj:
poslje tog kulera moš samo na vodu bolje/ljepše/ljepšeg imena/ljepše boje... neš našel
Moraš bome ići na oho-ho skupu vodu jer ova jeftina vodena hlade lošije od najboljih zračnih coolera

Enivej, što se tiće temperatura:

Test setup iz siga, i7 920, 3,80 GHz @ 1.280V - HT uključen.
Room temp, nemam pojma, ali sa obzirom da je vruče po danu i još + komp upaljen rekao bi dobrih 27 stupnjeva, ako ne i više.

Za load je korišten Prime95, test In-Place Large FFTs

TRUE Black:
(CoolerMaster 120mm LED vent)
Termalna pasta je CoolerMaster HP

1200RPM / 43 CFM / 1.56mm H2O / 22 dB

IDLE: 40-43 stupnja
LOAD: 77-79 stupnjeva

(vidi se koliko pravo ljeto utječe na temperature, prije 2 mjeseca dana na istim postavkama je load bio 74-75 stupnjeva)

Xigmatek Thor's Hammer:
Ventilator i termalna pasta isti

IDLE: 44-46 stupnjeva
LOAD: 74-75 stupnjeva

There we go
U idleu malo zaostaje ali u loadu je heatpipe viška napravio razliku rekao bih
Da je TRUE srušen - nebi rekao, jer uvijek na drugoj mašini mogu biti drugačije performanse, ali je Xigmatek tu negdje, opasno blizu, bolji ili lošiji - tu je negdje, unutar 3-4 stupnja

Ako ikada opet dođe Xigmatek kod nas, a cijenom bude tu negdje kao i vani, ovo će biti nobrainer, no do tada naruđba iz vana bi mogla više koštati.

Par slika:

Dizel style nanošenje paste:

Veliki TRIO:

Spremno za instalaciju i instalirano:

Instalacija Thors Hammera na LGA1366 je loša, rekao bi i grozna, jer je backplate dvostran, jedna strana za 775 druga za 1366.

Strana za 775 je jednaka TRUE-ovom backplateu (dakle super i lagana instalacija), ==> imaju oni mali utori koji se za zadnje strane ploče proture kroz rupe na ploči, te se tako fiksira backplate i lako se može odložiti i cooler stavljati sa dvije ruke.

Strana za LGA1366 stoji na "nožicama" ali ništa se ne može proturiti kroz ploču da se backplate fiksira i da se može pustiti, tako da se jednom rukom mora držati backplate a drugom pokušavati balansirati cooler dok on pleše po procesoru i melja pastu da bi na jedvite jade uspio proturiti vijak i zakrenuti ga četvrtinu kruga tek toliko da uhvati backplate da ga se napokon može pustiti i uzeti cooler sa obje ruke. Poze koje sam izmjenio za vrijeme stavljanja coolera su neopisive

Ono što ne ulijeva povjerenje, je to da je Xigmatek nekako... (nemogu naći riječ) - "slab" tj, siguran sam da bi ga mogao potrgati golim rukamana sastavne dijelove (bar ove finove), dok TRUE sa druge strane (ako ga je tko držao) zna kako je čvrst i močan, kao da je od Titanija napravljen, vjerovatno nebi ni jedan fin uspio otkinuti.
Znam, nije nema usporedba, ali eto tek toliko

To bi bilo to za sad. LP

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 27.08.2009. u 01:46.
hammer_of_thor je offline  
Staro 27.08.2009., 01:48   #245
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:

Veliki TRIO:

A da ti prodas sva 3 kulera i kupis kucu na Ibizi ,jel otprilike toliko i vrijede njih 3. Vidim ja recesija te oplela. Salim se, jel

BTW ti si jedina osoba koja je toliko stegnila kuler, da joj se nije komp htio upalit osim dance, on je svoj KOMBINIRKAMA stezao, brate mili a da uzmte francuski kljuc pa lagano, a o nanosenju paste da ne pricam , mos se najest koliko si je stavio .Ugl super rezultate ima al opet cudi me da je od trulje slabiji u idleu ,a ima vise hitpajpi.
Staro 27.08.2009., 01:59   #246
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
A da ti prodas sva 3 kulera i kupis kucu na Ibizi

Citiraj:
Salim se, jel

Citiraj:
Vidim ja recesija te oplela..
I to opako, više od pola plače sam potrošio samo na registraciju auta i otplatu zadnje rate televizora :/

Citiraj:
BTW ti si jedina osoba koja je toliko stegnila kuler, da joj se nije komp htio upalit
Ma ja vjerujem da nije do stezanja coolera, ali tko zna, sve dobro spojeno, a grafa mrtva, stavim 7600GS, ni ona ne baca sliku
Maknem sve srastavim cijeli komp i sastavim, i normalno boota
A stezan je sa onim mali alatom što se dobije uz cooler

Citiraj:
a o nanosenju paste da ne pricam , mos se najest koliko si je stavio
Gledam ljudi vani stavljaju i duplo više, doslovno cijeli procesor premažu pastom debljine milimetar-dva

Inače na popisu za must-buy mi je Zalmanica STG1 pasta, sviđa mi se što je rijetka i maže se sa onim mali kistom
Ne ove ko kečap da cure sa strane
Staro 27.08.2009., 07:15   #247
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
TRUE Black:
(CoolerMaster 120mm LED vent)
Termalna pasta je CoolerMaster HP

1200RPM / 43 CFM / 1.56mm H2O / 22 dB

IDLE: 40-43 stupnja
LOAD: 77-79 stupnjeva

(vidi se koliko pravo ljeto utječe na temperature, prije 2 mjeseca dana na istim postavkama je load bio 74-75 stupnjeva)

Xigmatek Thor's Hammer:
Ventilator i termalna pasta isti

IDLE: 44-46 stupnjeva
LOAD: 74-75 stupnjeva
Dizel style nanošenje paste:

Veliki TRIO:

Stvarno me TRUE ugodno iznenadio sa nižom idle temperaturicom, nice... A temp u loadu... Pajp viška ovdje dolazi do izražaja, logična stvar Možda da probaš još malo bolji vent nakalemit gore, nešto tipa S-Flex 1200 ili GentleTyphoon 1150, sigurno bi dobio još par stupnjeva dolje.. A što se tiče velikog trija... A daj čovječe prodaj to i kupi si neki 30'' monitor radije, na što to trošiš novce? I da - rodio se novi informatički termin: Dizel style nanošenje termalne paste (čitaj: umakanje procesora u istoj)

Staro 27.08.2009., 07:27   #248
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Arctic Cooling MX-3

Imam prijedlog da nabaviš ovu kao "najbolju" pastu najnovije generacije i isprobaš da li ima rezultata, da li vrijedi tih 70kn
http://www.arctic-cooling.com/catalo...th=39_&mID=126
Meni stiže uskoro pa se možemo dogovoriti za pasta - cooler session ako je u cilju pomaganja svih nas dorumaša....
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.
mhadina je offline  
Staro 27.08.2009., 12:59   #249
ku_hi
4 rijeke
Moj komp

ku_hi's Avatar

Baš me zanima kako bi se Prolimatech Megahalems uklopio u ovaj trio gore navedenih coolera.
Dotični je pobrao dosta dobre kritike na nekim recenzijama.
Ako uskoro dođe kod nas možda uzmem jednog.
Staro 27.08.2009., 13:06   #250
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
Autor ku_hi Pregled postova
Baš me zanima kako bi se Prolimatech Megahalems uklopio u ovaj trio gore navedenih coolera.
Dotični je pobrao dosta dobre kritike na nekim recenzijama.
Ako uskoro dođe kod nas možda uzmem jednog.

Gdje kod vas? U Karlovac? Evo ako ti nije teško potegnut do Zagreba izvoliš:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.907.046

Staro 27.08.2009., 13:19   #251
mihi999
The_God_Of_The_Gods
Moj komp

mihi999's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
pozz.

evo odlucio sam koji hladnjak bi uzeo
http://www.noctua.at/main.php?show=p...s_id=14&lng=en

al sad je problem sa kompatibilnosti...

On earlier revisions (B1) of this mainboard, capacitors on the rear side of the socket interfere with the backplate. Installation is possible but not recommended and not officially supported by Noctua. Newer revisions (A1, T1) don't seem to have these capacitors and hence are fully compatible.

znaci gdje da nadjem tu oznaku za revision.probao sam sa everestom no nisam uocio.

mihi999 je offline  
Staro 27.08.2009., 14:14   #252
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
@ mihi999

T1 ili A1. A1 označava da se radi of full retail verziji ploče koja ima punu opremu, a nakon registracije na EVGA-inim stranicama i doživotno jamstvo. T1 nema toliko jak bundle i ima standardno dvogodišnje jamstvo. (nasao tu na pc ekspertu).Reci tocan model pa cemo znati.
Staro 27.08.2009., 14:26   #253
mihi999
The_God_Of_The_Gods
Moj komp

mihi999's Avatar

Datum registracije: Mar 2008

mihi999 je offline  
Staro 27.08.2009., 15:20   #254
refugee
Malac
Moj komp

refugee's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Ljudi, moze kratka pomoc?
Scythe Angle, ili Katana 3?
Danas bi trebao skociti po jednog od njih.
1GB DDR 400 KingMax
Seagate 200 GB
PNY 6800 GT
NEC 4551 DVD-R/RW DL + Toshiba DVD-ROM
refugee je offline  
Staro 27.08.2009., 15:26   #255
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
AC Freezer 7 Pro
Dizel je offline  
Staro 27.08.2009., 15:27   #256
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Angle

bolji i tisi od katane i freezera

Complete Case Painting Guide
Omega je offline  
Staro 27.08.2009., 15:33   #257
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ali je Frizerka 60kn jeftinija, taj detalj si zaboravio ili namjerno previdio A da je bas 25% bolja, kolika je razlika u cifri, ne bih se dao kladiti.

Smanjis ga na minimalu i zdravo djaci
Dizel je offline  
Staro 27.08.2009., 15:36   #258
refugee
Malac
Moj komp

refugee's Avatar

Negdje sam citao da Freezer nije dobar. Losa zavrsna obrada i to.
Nije istina?
1GB DDR 400 KingMax
Seagate 200 GB
PNY 6800 GT
refugee je offline  
Staro 27.08.2009., 15:52   #259
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
A da je bas 25% bolja, kolika je razlika u cifri, ne bih se dao kladiti.
u niti jednoj kategoriji hardvera povecanje cijena nije linearno povezano sa povecanjem performansi/mogucnosti... pa tako ni kod hladnjaka

freezer i angle za pocetak nisu ni u istoj kategoriji i za tih 60-ak kn se dobije i vise nego opravdano povecanje performansi uz nizu buku i bolju kvalitetu.

@refugee
freezer je ok hladnjak, s obzirom da je star vec nekoliko godina. ima "industrijsku" kvalitetu, ventilator zna proizvoditi cudne zvukove pri odredenim okretajima, baza nema gotovo nikakvu zavrsnu obradu

ako ciljas na taj rang, onda radije uzmi Katanu III.
gotovo identicne performanse, katana III bolja na nizim a freezer na visim okretajima, ali katanu ces bar moci prebacivati na neki novi socket za razliku od freezera. ako te zanima vise informacija :

Katana III vs Freezer 7 Pro
Scythe Angle vs Zalman 9500AT/BigTyphoon/Katana II

Complete Case Painting Guide
Omega je offline  
Staro 27.08.2009., 15:55   #260
refugee
Malac
Moj komp

refugee's Avatar

Fala Omega!
1GB DDR 400 KingMax
Seagate 200 GB
PNY 6800 GT
refugee je offline  
Staro 27.08.2009., 18:59   #261
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Imao sam Angle-a i cooler je brutalno tih, dobijes odlican vent s njim kojeg i sad koristim na fenriru. A u klasi freezerke (znaci cca 150kn cooler) mislim da bi bolji izbor bio CM Hyper TX3. To je updatean TX2 i ima otvorene heatpajpe direkt na cpu (nek me netko ispravi tocnim nazivom tehnologije molim). Upravo ih dobili na poslu i cooler mi se cini i vise nego ok za 140kn kolko kosta. Imas review na frostytechu sa direktnom usporedbom na sve ostale relevantne coolere (ukljucujuci Angle) pa si vidi koji ti bolje odgovara.
e-one je offline  
Staro 27.08.2009., 19:25   #262
refugee
Malac
Moj komp

refugee's Avatar

Eto, ipak sam uzeo Angle.
Nisam ga jos stigao staviti, javit cu kolko sam zadovoljan.
I ja sam pikirao na TX3, a prije toga na Vendettu 2, ali nisam nijednog mogao pronac.
1GB DDR 400 KingMax
Seagate 200 GB
PNY 6800 GT
refugee je offline  
Staro 28.08.2009., 11:40   #263
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Uspio sam malo izmaltretirat Fenrira nocas i dosao do zakljucka da imam jako bezobrazan E5200, al prvo o cooleru. Pod numero uno, uopce nisam razmisljao da na coolere s otvorenim heatpajpama nije preporucljivo stavljati pastu metodom zrna rize, pogotovo ako taj cooler ima jednu pajpu nekako neravnu u odnosu na ostatak baze pa onda tu pasta zapne i ne razmaze se ravnomjerno po heatspreaderu cpu-a kao sto je slucaj kad imate savrseno obradjenog Scythe-a sa bazom iz jednog dijela. Sama kvaliteta izrade nije na razini Scythe-a i nema onako filigranski preciznu zavrsnu obradu, ali cooler dijeluje cvrsto i nije sav klimav i aljkav kao sto je slucaj kod npr. ThermalTake-a.

Baza je poprilicno ravna (provjerio zilet metodom), ali jedan pajp kao da nije na oba kraja u ravnini s bazom, vec ima s jedne strane mali utor na mjestu di se dodiruju aluminijski blok i pajpa pa to kvari ukupni dojam. Finovi su dosta tanki ali nisu onako ostri kao na Scythe-u pa nije bilo krvavih prstiju kod montaze.

Sustav montiranja je krajnje jednostavan. Backplate odozada. 4 vijka kroz backplate koji se pricvrscuje distancama na koje dode cooler pa vijci koji pricvrste oprugu coolera na distance i to je to.

Originalni Titanov vent poprilicno solidno puse jer se vrti na 2200rpm-a, ali se bome i cuje sukladno tome pa je odmah pri ugradnji dobio izgon iz case-a i nije ni dobio priliku za daljnje testiranje. Umjesto njega upogonio sam odlican Scythe-ov vent skinut s Kama Angle-a koji se stalno vrti na 1200rpm i gotovo je necujan.

Cilj je bio ohladiti E5200 @ 3850mhz i to mi nazalost nije uspjelo. Testirao sam OCCT-om 3.0.1, Linepack test za istrazivanje max temp i Cpu test za stabilnost i ocekivane temperature pri svakodnevnoj upotrebi. Iz vise pokusaja i kombiniranja voltaze i kojecega pri testiranju temp bi se zadrzala na nekih 60ak C mozda kakvih 10ak sec (linepack test) i onda bi skocila na 75-80C pri cemu bi se komp ili restartao ili frezzao. To je nazalost neka cudna nuspojava mog cpu-a kad podem 3800mhz. Na 3666 (11x333 @ 1,35v) proc radi savrseno stabilno i nema tog efekta naglog porasta temperature i lockanja sustava. Na 3666mhz temp mi nisu prelazile 60C u zatvorenom case-u pri sobnoj temp. od 27C+ (1h+ OCCT linepack test) i tu je Fenrir pokazao svoju snagu.

Case ima jedan 12cm intake vent u 5.25 bay-u @ 7v koji hladi disk i jedan 92mm outtake Enermax, smanjen potenciometrom na 1200 rpm koji se nalazi tocno iza coolera. Pri obicnom OCCT Cpu testu temp ne prelaze 50C.

Da sam koristio Titan hladnjak temp bi bile i dosta nize ali zbog buke na 2200rpm rado cu zrtvovati par stupnjeva. Kad ulovim malo vremena imam u planu napraviti neki push-pull esperiment sa 2 tiha venta na fenriru. Tolko za sad.

Nazalost nema fotki jer je fotic jos uvijek kod cure, al bude i to uskoro
e-one je offline  
Staro 28.08.2009., 12:25   #264
Igor_Zg
Premium
Moj komp

Igor_Zg's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Stvarno me TRUE ugodno iznenadio sa nižom idle temperaturicom, nice... A temp u loadu... Pajp viška ovdje dolazi do izražaja, logična stvar Možda da probaš još malo bolji vent nakalemit gore, nešto tipa S-Flex 1200 ili GentleTyphoon 1150, sigurno bi dobio još par stupnjeva dolje.. A što se tiče velikog trija... A daj čovječe prodaj to i kupi si neki 30'' monitor radije, na što to trošiš novce? I da - rodio se novi informatički termin: Dizel style nanošenje termalne paste (čitaj: umakanje procesora u istoj)
može true imati gro bolju rezu

klikni i pogledaj koji trbuh ima

kad se malo "zapekla" pasta dobivam ~ 10 stupnjeva manje temp u LOADu nego prije

to se može i kod drugih primjeniti ali je TRUE ima poriličan trbuh...

Zadnje izmijenjeno od: Igor_Zg. 28.08.2009. u 12:49.
Igor_Zg je offline  
Staro 28.08.2009., 12:43   #265
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
@e-one
Onda drzi proc na tih 3.66 ili 3.7 i nemas problema niti se previshe grije...
Onih 100-tinjak Mhz IMHO ti nista ne znaci, osim nestabilnosti i velike temp..
Staro 28.08.2009., 12:52   #266
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Ma kad se djubre boota i preko 4ghz na 1.4v pa sam ga htio nagurat na 4ghz uz malo vecu voltažu. Ocekivao sam linearan porast temperature u odnosu na visi takt, a ne ovakav skok kakav mi se desava. Za sad bude tako kako je.
e-one je offline  
Staro 28.08.2009., 13:18   #267
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
Autor Igor_Zg Pregled postova

kad se malo "zapekla" pasta dobivam ~ 10 stupnjeva manje temp u LOADu nego prije

Dobro ja znam kolika je površina baze, ipak se Blacky šepiri i u mom kućištu A o kojoj pasti je riječ? Onoj koju dobiješ s hladnjakom ili si nešto drugo namazao?

Staro 28.08.2009., 20:41   #268
Igor_Zg
Premium
Moj komp

Igor_Zg's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Dobro ja znam kolika je površina baze, ipak se Blacky šepiri i u mom kućištu A o kojoj pasti je riječ? Onoj koju dobiješ s hladnjakom ili si nešto drugo namazao?

koristio sam AS5

IMO lappiranje se definitivno isplati
Igor_Zg je offline  
Staro 29.08.2009., 02:11   #269
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
IMO lappiranje se definitivno isplati
Nikad nisam baš bio toliko poduzetan, meni je dovoljno dobro održavati cooler, redovito ispuhati vent i sam hladnjak, po potrebi nabaciti svježi sloj paste i to je to. Za lapping nemam ni živaca ni volje a koliko se uopće dobije? Par stupnjeva? Anyway, tko voli nek' izvoli, meni se to stvarno ne da raditi, a i hladnjača mi je još praktički nova

Staro 29.08.2009., 04:19   #270
ThePornstar
Premium
Moj komp

ThePornstar's Avatar

Citiraj:

jao :S
dat tolke pare i onda još polirat bazu

CPU: Intel i5 8250u

RAM: 16 GB

VGA: Intel UHD 620

SSD1: Samsung PM981 NVMe 256 GB

LCD: 14" Innolux N140HCG-GR2 (low power, 400 nits)

Battery: 57 Wh internal

ROM: Android 9
ThePornstar je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno