|
![]() |
#361 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
#362 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#363 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
E svašta, pa bolje da je ostavio forum na miru i pustio ljude da "pišu" bez moderiranja - to bi bila osveta ! ![]() Zli admin, puj puj ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#365 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Samo da komentiram kašnjenja kod isporuke. Koliko vidim u svom i drugim slučajevima sva kašnjenja su naknadno kompenzirana dodatnim komadom hardvera ili nekim dodatnim popustom. Nije sve crno-bijelo, dobro došli u zonu sumraka. |
![]() |
![]() |
#366 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ne znam kakvo je tocno stanje u Hardveraju (mogu samo pretpostaviti, a iz istih i drugih razloga se ne bavim tim poslom niti mi vise to ne pada na pamet), no to je problem koji ima bar 99% uvoznika.
![]() |
#367 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Znam jer sam 90-ih bio na rubu ludosti da pokrenem sa par prijatelja nesto nevidjeno kod nas tada u audio vodama. Letili smo direktno svakom imenu i rukovali se sa svakim od njih. To je za njih tada bio pravi šok, posebno amerima. Jer rekose da su rijetko ikad vidjeli nekoga tko im nesto prodaje iz bivse Yu... da se uopce dogegao do njih. No dobro, to je OT + specificnosti IT price. Htjedoh samo reci kako tu ima puno mantri koje samohiponozno ljudi ponavljaju bez da pogledaju malo dalje mogucnosti s kojima mogu raspolagati, ako su dovoljno odvazni. A jedino se odvazno moze biti u necem najbolji. Zasto je ispario ovaj komentar dole? ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#369 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo ja kao zaposlenik jednog od "velikih" mogu potvrditi da poslovanje sa nama može bez problema uništiti manju pa čak i srednju firmu.Zamislite da ste sretnik koji sklopi posao sa nama jer ste bili u stanju isporučiti jeftinije i brže opremu nego neki veliki dućani. Dali ste ponudu u kunama(greška br. 1 al ne znam može li uopće drugačije). U trenutku pisanja ponude tečaj je 1$=5kn i cijena robe vezana je za tečaj dolara. Dobili ste natječaj i potpisali obvezujući ugovor u kunskoj vrijednosti(greška br.2 al opet drugačije ne ide). U trenutku kad ste dobili ugovor na potpis dolar je već 5,5 kn. Al nema veze jer sad ste "u igri" pa ćete to nadoknaditi slijedećim poslom. Uzmimo da je cifra 1 milion kuna. Valuta plaćanja (službeni izraz za rok plaćanja) je npr. 90 dana. Vi kod dobavljača recimo imate isti rok za platiti. Ako je rok plaćanja kraći dignete kratkoročnu pozajmicu kod privatnika jer u banci duže traje i nemate toliki kredibilitet. U pitanju je "posao života" i ne želite ništa prepustit slučaju. Robu je sada zbog tečaja 10% skuplja nego kad ste slali ponudu. Vaša zarada je otišla u k.... al nema veze jer ste sad "in". Svaki dan vas nazivaju i pitaju može li roba malo ranije i vi je konačno isporučite nakon 30 dana(otad traje vaša obaveza plaćanja prema dobavljaču i ujedno greška br.3), a rok je bio 45. Međutim sistem je blokiran jer nije donesen proračun i vi dobijete potvrdu da ste isporučili robu nakon 50 dana. Od tog datuma kreće "valuta plaćanja" Nakon 5 mjeseci lovu još niste dobili. Treba platiti dobavljaču ili ,još bolje, vratiti pozajmicu.Kad zovete s vašeg broja niko vam se ne javlja. Zovete li s nekog drugog broja javljaju se odmah i uz uzdah kažu "bude uskoro". U isto vrijeme naziva vas privatni bankar i upozorava da je kamata nakon roka dalekooo veća. Možete li zamisliti kraj? Naravno možete i tužiti ali kakve su vam šanse? Pa ja ću vam reći-nikave. Svoje obaveze prema dobavljaču i naručitelju morali ste ispoštovati jer samo tako možete ,kao mali, ostati u poslu. Problem je samo gdje naći novac za platiti robu ili vratiti pozajmicu privatniku(čitaj kamataru). Za to vrijeme treba i prehranjivati obitelj. Treba i dalje poslovati da se ne izgube ostale mušterije. Čemu služi ovaj primjer? E pa tome da pokaže kako mali igrač u određenoj situaciji koja je nastala njegovom brzopletoću, glupošću i nepromišljenošću te bahatošću "velikih" može doći u situaciju da počne muljati i lagati. Može li se to opravdati-NE. Može li se takvog čovjeka razumjet-DA. Ako želite imam i bolje primjere ali ovaj je najsvježiji. |
![]() |
![]() |
#371 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Koji je smisao ovoga osim jos jedan dokaz da jedina stvar koja nadmasi ljudsku glupost je pohlepa? (au sto zvucim moralisticki .. sori nije mi namjera) Sori covjek si je sam kriv.. i ne nemogu ga razumjeti ![]() |
|
![]() |
![]() |
#372 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zašto paralela između hardveraja i ovog slučaja? Pa zbog toga što sam i sam kupio neke stvari od njega, popio kavu, porazgovarao i u tom trenutku vidio jednog korektnog čovjeka. Mora da mu se nešto gadno dogodilo da se ovako ponaša. Ne očekujem od ikog da ga razumije, a pogotovo od oštećenog. Želim samo napomenuti da kod nas možeš raditi najpoštenije pa na kraju ispasti totalni papak pod utjecajem raznih okolnosti koje u jednoj zemlji ne bi trebale biti dozvoljene. Imam dojam da ,kad upadneš u takvav problem, što si pošteniji to dublje propadaš. Vjerujem da će se čovjek javiti i sve razjasniti. Ako to ne učini onda ima razloga za osudu. |
|
![]() |
![]() |
#373 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Sto se tice ovoga ducana gazda se jos nejavlja.. iskreno vjerujem da ni nece EDIT: sori nije mi namjera bila pametovati nekome.. |
|
![]() |
![]() |
#374 |
Premium
|
Ma naravno držimo se teme. Samo pokušavam naći opravdanje za čovjeka koji se prema meni pokazao korektan kao i prema prijateljima i poznanicima kojima sam savjetovao da tamo kupuju. Bili su puni hvale u svezi njega. Jest da je bilo kašnjenja ali to je uvjek na neki način kompenzirano. |
![]() |
![]() |
#375 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#376 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#377 |
Click to Reset
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo ja nemam direktne veze sa Hardverajom, al imam sa njegovim vlasnikom tj. Beshtyom , uzeo sam PSU i CPU od njega. Iz Varaždina sam, tek sam u četvrtak trebao doći u Zg, pritisnuo je da će prodati ako se odmah ne uzme, ha ajd jbg njegovo pravo, namučil i našetal prijatelja(Ivane, još jednom hvala!). Osobno se čul s njim, veli sve je tu račun, garancija, ha ajd ok super, prijatelj preuzeo, dobijem CPU i PSU nekoliko dana kasnije bez računa i garancije, ništa, zovem. Veli da pošaljem mail, pošaljem mu i PM i na mail, prošlo 2tjedna od kupovine, 1tjedan od kad smo se čuli,pa dobro wtf, kaj imam posla sa malom djecom. Neznam, dal je uistinu tako teško kliknuti na attach i send?, je*ene 2s posla ili još bolje!, držati se je*enog dogovora i isporučiti ono što je dogovoreno. I da ne govorim o izgovorima...žao mi je za nesreću, al kakve to točno ima veze sa mojim novcima i računom i garancijom? |
![]() |
![]() |
#378 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Procitao sam sve postove maloprije, kaj da kazem, ostao sam paf kao i vecina... Steta za takav shop, steta za kupce i one koje je muljao te se nadam da ce se beshtija javiti i dati neko smisleno objasnjenje. Sad bar kuzim zakaj sam grafu cekao preko tjedan dana. Kaj sa garancijom robe koju smo kupili ako shop propadne? Direkt uvozniku furat ak kaj rikne ili kaj? Kak cu ja objasnit tam nekom "dedeku" sa plavog kad bum prodavo grafu sa garom, da je shop u kojem je kupljena propao? ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Mislim da će shema direktno uvozniku proći. Tako je i dug1 popušio oko rama kojeg smo tržili,frajer mu je rekao da će on otfurat direkt uvozniku,radilo se o 2x2gb kitu,jedan radio jedan ne,i jbg,nije se više javio taj lik. Trebao je možda u vlastitom aranžmanu reklamirati kod uvoznika,garanciju ima,račun ima, samo je shop zatvoren. Moralo bi postojati neko rješenje. Pogotovo jer se radi o Corsairu,ne znam kakvu oni policu imaju garancije, možda se i njima može poslati direktno vani. |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Prvi puta sam imao super iskustvo sa Mr. Tubicem prosle godine za Thermalright hladnjak...sve je super proslo...narucio preko e-maila i nasli se u centru Zagreba 2 dana kasnije, platio u gotovini i to je to... Zbog tog pozitivnog iskustva sam prije jedno mjesec/dva htio naruciti dijelova za oko 6000kn za HTPC, i sve se izdogovaramo, isto placanje u cashu... I dogovorimo se za isporuku oko 2 ili tri popodne u petak...i onda krenulo zavlacenje...kao zaustavila ga policija, mora prvo neku dostavu obaviti bla bla bla (a zvao sam ga jedno 10ak puta i nije se javio na telefon).... Ja sam mu jos ponudio da cu doci po to di got njemu pase, a on je ipak rekao da ce mi se javiti cim zna kad ce biti blizu... Na kraju ja sam kontao "tko te hebe", i prestao ga zvati i odmah otisao u ADM i kupio dijelove... Covjek me vise nikad nije ni pokusao kontaktirati, kontam da dijelove nije nikad ni imao.... Decki u ADMu su PRVA liga...nema boljeg ducana u Hrvatskoj za comp dijelove... Ne kontam Tubica uopce, samo si siri lose glasove o sebi... |
![]() |
![]() |
#383 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Sitne stvari se prodaju, al kad je riječ o većim sumama(konfiguracijama) onda dolazi do problema... Nego mene samo zanima GDJE su završili oni XIGMATEKI, prvo su kasnili zbog Kineza i njihove nove godine a sad je već 4mj a njima ni traga,... Malo blesavo, zvao gospodina 4x i svaki put ista prića "za 2tj" stiže velika kolićina hladnjaka, šteta kaj ih nema, to bi se prodavalo barem! Zadnje izmijenjeno od: danc00. 13.04.2009. u 22:32. |
![]() |
![]() |
#385 |
Why so serious
|
Pa nisu ni kinezi od jučer ![]() Mah, al ipak on je znal kak stoje stvari pa reci onda a ne ovak...nebi se niš dogodilo da je reko nebude niš iz toga i bok, očito da fali kapital u igri, niko ti nebu dal robu na ljepe oći, osim ak naletiš tu na formu na nekog ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
|
Pozdrav svima. Vrijeme je da se i ja oglasim (bilo je i prije no nažalost nisam prije mogao). Prije svega još jednom i ovdje ovim putem upućujem iskrenu ispriku članu A-V (iako mu moje isprike ne znače puno kad nije dobio računalo u dogovoreno vrijeme). Da se osvrnem na ove svoje tzv. lažne isprike. Ja nisam čovjek koji bi koristio ovakve izgovore za probleme u poslu ili bilo čemu drugome da stvarno nisu istiniti (na kraju krajeva ne bih ih ni inače iznosio no obzirom na katastrofalne okolnosti oko isporuke računala za A-V jednostavno sam iskreno rekao što je). Na komentare nekih članova da mi je pola familije umrlo i sl. se najrađe ni ne bih osvrtao obzirom da je nažalost u 12 mj. također umro i moj punac a neki su našli za shodno odmah komentirati kako je sve izmišljeno, kako mi je umrlo pola familije itd...(neću isticati posebno neke vrlo neukusne komentare od strane članova koji nisu ni radili ništa sa Hardverajem i nemaju nikakva iskustva sa nama, a našli su si za pravo pisati svašta). Toga dana kad je gdin A-V bio u Samoboru je moja punica netom došla sa posla i nije tada još ni pojma imala što se dogodilo. A obzirom da je jedan od autiju koje koristimo za dostave bio parkiran uz kuću pretpostavila je da sam ja možda tamo. Naravno da je gđa bila vidno uplašena obzirom da joj je došao nepoznat čovjek, prenio joj vijest i još (opravdano) vidno uzrujan iznio svoju situaciju. Ponavljam, gdin je imao potpuno pravo no samo ističem da znam kako se ona u tom trenutku osjećala (komentare o našem sjedištu i svojoj punici također ne bih previše isticao-na kraju krajeva, na našem web shopu oduvijek piše da nemamo trgovinu a to također kažemo i kupcima-mi u Samoboru imamo samo ured i skladište). Sad bih se malo osvrnuo na kronologiju događaja oko isporuke računala za A-V (ne da iznesem neku ''svoju'' verziju već da ipak malo preciznije pojasnim sam tijek događaja). Gdin odn. firma preko koje je kupovao je 13.03. uplatio ponudu (to je bio petak iza 12 h). Gdinu sam u mailu u ponedjeljak (nakon što je uplata sjela) javio da će računalo biti za isporuku slijedeći ponedjeljak ili utorak (obzirom da kod naših uvoznika nije bilo sve robe na lageru a informaciju sam gdinu prenio na temelju rokova koje sam dobio od uvoznika-naravno da nisam ni naveo isti datum isporuke komponenata koji su meni uvoznici prenijeli jer se skoro pa nikad nije dogodilo da roba dođe kad oni kažu). Slijedeći ponedjeljak ujutro je gdin poslao mail sa upitom o stanju konfiguracije i odgovorio sam mu da još moramo dobiti Veloci Raptor disk te da ćemo računalo isporučiti u srijedu. Nažalost je tijekom slaganja ustanovljen problem sa tvorničkim hladnjakom na grafičkoj kartici 4870 X2 te sam gdinu u srijedu poslao mail sa navedenim problemom te sa informacijom da će računalo biti riješeno do petka (tu je također definitivno moja krivica jer sam se oslonio na čvrsto obećanje da ćemo dobiti novu karticu odmah slijedeći dan obzirom da je ista kupljena tjedan dana prije). Nažalost, mi smo navedenu karticu dobili tek u petak poslijepodne što sam gdinu i najavio u mailu od petka prijepodne (moram istaknuti da sam ja njemu slao mailove da ne ispada da se nisam ni želio javiti ili da je gdin morao sam ispitivati što mu je sa računalom). Tu smo dogovorili isporuku za ponedjeljak. Nažalost tu su tek počeli problemi sa isporukom i tu je moja definitivno ogromna krivica (također moram napomenuti da ja nisam ni u jednom trenutku spominjao da mi je supruga trudna već da sam sa njom bio na na kontrolama). U cijeloj priči je došlo i do tog pada računala dok sam bio na terenu i do smrti. Iskreno se ispričavam još jednom gdinu A-V jer Hardveraj nikoga nije (a i neće) zakinuo ili prevario (dapače-kod svih ovakvih ''problematičnih'' isporuka smo uvijek pokušali maximalno izaći kupcu u susret-bilo popustom ili nekim gratis komadom hardwarea). Svjestan sam da je svakom kupcu najbitnije da dobije naručeno no kod svih narudžbi koje su kasnile smo stvarno maximalno izlazili u susret kupcu. U ovom slučaju je nažalost došlo do stvarno lošeg niza okolnosti (gdje je nakraju najviše ispaštao gdin A-V jer nije dobio računalo). Također moram napomenuti da ni u jednom trenutku nitko od strane Hardveraja nije gdinu napomenuo da je uplata unaprijed obavezna (na kraju krajeva, i sa članom MIK i sa nekim drugim kupcima su uredno bile dogovorene uplate pologa u nekom dogovorenom iznosu a ostatak plaćanja na isporuci). Naravno da će svaka trgovina objeručke prihvatiti uplatu unaprijed (pogotovo mi manje trgovine koje u pravilu nemamo ovakve vrste komponenti na lagerima i veliku većinu poslova ovog tipa sa dobavljačima također odrađujemo avansno-odgode se uglavnom najviše koriste za kojekakve tendere, projekte i sl. gdje su stvarno potrebne jer je kod takvih poslova najčešće slučaj da se uplate čekaju dosta dugo van dogovorenih rokova pa je onda i naše korištenje odgode kod dobavljača tu najisplativije). Bilo je kupaca kod kojih smo navodili plaćanje unaprijed isključivo poučeni prijašnjim lošim iskustvima gdje smo kupili svu robu, potrošili podosta vremena na slaganja i testiranja pa na kraju nismo ni isporučili ni naplatili ništa jer su kupci odustali (tu je većinom bio slučaj sa maloljetnim osobama koje su naručivale preko web shopa očito se ne konzultiravši prije toga sa roditeljima). Ovime stvarno ne opravdavam sve probleme sa računalom od navedenog gdina već želim koliko toliko pojasniti situaciju oko svega navedenog. Da je stvarno bilo samo problema sa dobavom robe, to bih gdinu i naveo (na kraju krajeva to bi i meni bilo puno jednostavnije). Ovdje se nije radilo ni o kakvoj prijevari jer je računalo bilo tu samo ga zbog svega navedenog nismo uspijeli isporučiti u dogovorenom roku. Na kraju krajeva, da je bilo prijevare da li bi gdinu bio momentalno vraćen novac? Malo ću se osvrnuti i na probleme sa ostalim kupcima odn. isporukama. Svaki naš kupac je uvijek upućen u okvirne rokove isporuka (naravno nikad ne možete odrediti točan datum pojedine isporuke jer to ne ovisi isključivo o nama, već i o dobavljačima izvana, uvoznicima, carinom itd.). Nažalost je bilo dosta slučajeva sa kašnjenjem isporuka no ponavljam, kupac je uvijek bio upućen u problematiku i stvarno uvijek pokušavamo nadoknaditi kojekakve probleme sa isporukama već navedenim popustima ili gratis hardware-om (nažalost to je kod kašnjenja jedino što mi možemo napraviti ukoliko se kupac odluči sačekati-a iskreno ne znam nijednu firmu koja to prakticira-budimo realni, većina firmi se ni ne trudi oko kupaca i daju Vam izbor hoćeš ili nećeš). Iskreno, kod svih problematičnih isporuka je meni jednako ''teško'' kao i kupcu jer uvijek težim tome da kupci budu zadovoljni (koliko god ovo nekome zvučalo pretenciozno ali je stvarno tako). O problemima sa pojedinim brandovima odn. raspoloživosti istih mogao bi se napisati poveći referat. Naravno da sam ja od samog otvorenja shopa bio svjestan da neće sve ići glatko i da moramo imati rezerve sa nepredviđene situacije. No, isto tako teško se može predvidjeti da i sa proizvođačima postoje situacije slične ovoj: Xigmatek smo prvi put uvezli prošle godine u 6 mj. (roba je trebala stići u 5. mj. no stigla je u 6. mj.). Taj uvoz kao i slijedeća 2 manja smo odradili sa njemačkim distributerom. E tu počinju problemi. Xigmatek je krajem ljeta odn. početkom jeseni otvorio ured u Europi (samo ured bez skladišta!) te uveo zabranu prodaje od strane jednog distributera u Europi drugom distributeru. Na naše kontinuirane upite o mogućnosti direktnog uvoza odn. dodijeljivanja distribucije, nakon cca 2 tjedna smo dobili odgovor da oni trenutno pregovaraju sa jednom hrvatskom firmom o uvozu i distribuciji i da će nam javiti daljnje stanje. Ok, u tom trenutku smo planirali dogovoriti onda bar status online resellera odn. retailera (maloprodajnog partnera za Hrvatsku). Nakon ne znam koliko mailova i ispitivanja situacije, krajem 12 mj. smo dobili odgovor da su pregovori sa tom nekom firmom propali i da ukoliko želimo ipak mi možemo dobiti status uvoznika i distributera. Naravno da smo htjeli te smo (opet nakon cca 2 tjedna) prvi put dobili cjenik sa formom za narudžbu. Narudžbu smo napravili i poslali u roku od 2 dana te čekali odgovor o roku isporuke za naručene artikle. Isti je stigao u 1. mj. ali naravno opet problemi. Konkretno Xigmatek ima 2 tvornice i u svakoj se proizvode određeni modeli hladnjaka iz njihove ponude (jedna je u Kini a druga na Taiwanu). Rečeno nam je da se iz obje tvornice moraju prikupiti svi modeli iz naše narudžbe te da će nam ista biti poslana početkom 2. mj. Naravno tu nije bio kraj problema. Slijedeći problem je bio što je tada nastupila kineska nova godina i nitko od proizvođača u tom roku ne isporučuje robu (odn. ne rade). Nakon svih silnih peripetija te kraja slavlja kineske nove godine opet nam je rečeno da su pregovori sa prije navedenom firmom opet obnovljeni te da će nas obavijestiti o daljnjem tijeku situacije. Ovo je samo jedan od primjera kako i neki proizvođači posluju i kakvi se problemi pojavljuju. Ovo nije nikakvo sažalijevanje već iznošenje realne situacije (čisto da nekima pojasnim kako se ne može sve predvidjeti i kako postoje stvari na koje se apsolutno ne može utjecati). Još gorih problema smo imali sa DFI-em, Mushkin-om i BFG-em za koje je uvoznik (još od prošle godine) HG spot i gdje smo mi imali dogovoren status partnera sa nešto boljim cijenama od uobičajenih (zato smo i imali iste cijene kao i oni). No i tu su strašno veliki problemi obzirom da HG spot praktički nije napravio uvoz Mushkin-a i BFG-a još od 11. mj. prošle godine) a nama još uvijek nije odobren direktan uvoz (iako je trebao biti ali očito netko iz HG-a to stopira). Moram napomenuti da smo dobili zadnji mail sa obavijesti da ćemo od 5. mj. konačno imati pravo direktnog uvoza (valjda je i glavnom europskom distributeru preko kojeg se plasiraju ovi brandovi po Europi dop....ilo sa njima više). Ovakvih primjera ima jako puno i ponavljam, navodim ih isključivo zato što želim što više iskreno pojasniti situaciju odn. zašto uopće dolazi do problema sa isporukama sa naše strane. Naravno da se i nama potkradaju greške no stvarno gdje god mi možemo bilo kako utjecati na nešto tu su greške vrlo vrlo male, skoro zanemarive. Ponavljam, nisam ovo sve naveo kako bih nekoga pridobio na sažaljenje već obzirom da su se i te teme tu u ovome postu također pojavile pa sam htio samo pojasniti malo i našu stranu kao trgovca odn. uvoznik (iako ponavljam itekako sam svjestan i razumijem da kupca to ne zanima već on želi svoju naručenu robu). Eto, neke stvari smo nažalost morali rješavati doslovno u hodu i neke brandove smo potpuno maknuli iz ponude dok smo za neke (nadam se) konačno riješili sve ''male bolesti'' i imati ćemo ubuduće normalne i kontinuirane uvoze i isporuke. Također, stvarno mi je žao i bedasto što se PCE uopće dovodi u neku vezu sa Hardverajem (bilo u negativnom ili u pozitivnom smislu). Sve što su meni dečki omogućili je da otvorim post prije samog otvaranja shopa u svrhu Vašeg mišljenja o istome. PCE nikad i nije i neće protektirati Hardveraj jer za to stvarno nema ni potrebe ni razloga. A komentare o tome da sam ja prisutan na forumu samo kad nešto prodajem na tržnici također ne bih previše analizirao-ja sam na forumu prisutan veliku većinu vremena (to što nisam aktivan sa postovima ne znači da nisam prisutan-na kraju krajeva uvijek se može vidjeti kad je koji član bio prisutan uvidom u njegov profil). To što ja na tržnici objavljujem prodaju nekoliko lapova sa akcijskim cijenama ne znači da mene PCE preferira već vjerojatno i ja kao i svaki drugi član ovdje imam pravo prodavati, zar ne? A te konkretne lapove nismo prodavali putem shopa isključivo zbog pomalo kvarne politike HP-a gdje neki imaju pravo na akcijske cijene a drugi koji ih ne rade na tone (poput nas) nemaju. Obzirom da smo mi lapove dobili vrlo povoljno od dobavljača a nismo službeno smjeli staviti akcijsku cijenu na web shop, iste sam i stavio između ostalog i na prodaju tu na forum. Eto, još jednom se javno ispričavam prvenstveno članu A-V, no i svima koji su se bilo kako osjetili zakinuti od strane Hardveraja. Što se člana A-V tiče, gdina ćemo kontaktirati sa jednim prijedlogom no o tome ću ipak popričati sa njim (na njemu je da li će htjeti svoje dojmove nakon toga iznositi ovdje ili ne). I isprika na podužem postu, no mislim da je bio potreban.
www.hardveraj.hr Zadnje izmijenjeno od: Beshtya. 14.04.2009. u 09:51. |
![]() |
![]() |
#387 |
aka Striko
|
heh, ne želim nikakve "pametne" komentare spominjati... No , ima jedan detalj........ Rekli ste da su Vam otac i punac umrli u 12 mjesecu i kakve sad to ima veze s isporukom robe naručene u 3 mjesecu ? BTW. Ako se ne varam Vi ste se u 3 Mjesecu ispricali clanu A-V da vam je umro otac i da morate organizirati shranu ? ( Ne želim nikakve verblne sukobe prema meni s Vaše strane , ja samo čitam i uspoređujem jednakosti i razlike ) ![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#389 | |
Click to Reset
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Želim napravit replay na samog sebe, račun je danas poslan, te je moj problem riješen. Primljena je isprika, također isprika sa moje strane, malo sam teža osoba, pa ponekad overreagiram(u većini slučajeva sa razlogom). Šteta na svim problemima, treba uzet u obzir stanje prodavača, ali i kupca. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#390 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Onda se ispricavam jer sam krivo "skuzio" text... |
|
![]() |
![]() |