|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kak se ne priča o hardveraju? Čovjeku se diskretno preporuča da umjesto webshopa s čipovima i ventovima otvori 'poteku. Ak mu je ostalo nešto lagera, može to dat na akciju, kajjaznam, uz svaki 10-ti paket apaurina kupac dobije blok za vodeno za grafičku.
#332 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
greg i žile - imate bujnu maštu. Kaj bi na forumu svatko sa svojim problemom sa svakom od milijun trgovina u državi trebao imati svoj zasebni topic? I stvarno mislite da mene ili PCE imalo boli ona stvar za hardveraj? Stvarno imate viška vremena i bujnu maštu. Prestanite provocirati, spamati s pričom o teorijama zavjere, lijekovima i ostalim stvarima koji se ne tiču teme. Stvarno nemam više namjeru ijedno slovo potrošiti na Tubića, vaše SF teroije itd. |
![]() |
![]() |
#333 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Slazem se s Toroidnim, moram to ipak priznati (sto ne znaci da se slazem sa strukturom moderatora na forumu) ![]() Kako se cini, Trubic je otrubio svoje i nece nas pocastiti nikakvim novim izgovorom, nego igra na kartu politickog zaborava... |
![]() |
![]() |
#334 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Pustimo SF i zavjere na stranu, onaj naslov prije je pljenio paznjom, ovaj ne. A spam nimalo ne pomaze cilju topica... Po meni Hardveraj je i i vise nego zasluzio da svaki novi clan ovog foruma vidi kako posluje pa da ne uleti u zamku lazi. Mislim, covjek laze o smrti... Promjena naslova ogromni ![]() Citiraj:
Ma krivo si shvatio.. Treba uz svaku narudzbu na hardveraju kupcu odmah poslati par kutija apaurina da mazne kad se nazivcira..... |
|
![]() |
![]() |
#336 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Sad dali je namjerno napisano hardveraj.net što nema veze sa vezom nebih ulazio no kako ste ažurni moderirat naslov onda ne vidim razlog da se sad isti također ne ispravi u hardveraj.hr ili vrati kakav je bio. |
|
![]() |
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
"hardverajom.net" ![]() Ako kažete da je i ovo slučajno zvučat će te smješnije nego Tubićeve isprike. |
![]() |
![]() |
#338 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() A kao što napisa gore - ne može svaki forumaš imat svoj topic za svaku firmu s kojom je imao problema. Pogotovo ako topic posotji. |
|
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
Hardveraj, veze, zavjere- potpuno nebitno sada, samo širi lošu vibru na Forumu kojega se zbog tog Tubića ionako nitko ozbiljan neće odreći. Čemu onda tolika žuć na tu temu i pranje sa druge strane? Nema potrebe, nema smisla i ne vodi nikamo. -->
Tubić- do sada se već trebao oglasiti jer to duguje ovim ljudima ovdje (svima! i forumašima i onima "u strukturama"), jer ne vjerujem da ima iti jedna (normalna) osoba na Forumu a da joj nije žao zbog ovakvoga epiloga (a bojim se da se baš o epilogu i radi, barem što se PCE-ovaca tiče). Makar formalno,makar i sa "vrećom pepela"...makar isprika pristojnosti radi. Ali nije. I, očito, nema namjeru. Bio sam među prvima za to da se pusti sve dok se dotični ne očituje, no sada... Sve je jasno i očito,ja ga (osobno), križam dalje iz svih kalkulacija "zanimanja za" kao takvih, baš kao i daljnju svrhu ove (pod)teme... Lako za promjenu naslova- ima li ti jedan forumaš koji nije upoznat sa sadržajem?
Sadržaj se broji, to je dovoljno. PCE<-->Hardveraj, veze, zavjere- potpuno nebitno sada, samo širi lošu vibru na Forumu kojega se zbog tog Tubića ionako nitko ozbiljan neće odreći. Čemu onda tolika žuć na tu temu i pranje sa druge strane? Nema potrebe, nema smisla i ne vodi nikamo. Tubić- do sada se već trebao oglasiti jer to duguje ovim ljudima ovdje (svima! i forumašima i onima "u strukturama"), jer ne vjerujem da ima iti jedna (normalna) osoba na Forumu a da joj nije žao zbog ovakvoga epiloga (a bojim se da se baš o epilogu i radi, barem što se PCE-ovaca tiče). Makar formalno,makar i sa "vrećom pepela"...makar isprika pristojnosti radi. Ali nije. I, očito, nema namjeru. Bio sam među prvima za to da se pusti sve dok se dotični ne očituje, no sada... Sve je jasno i očito,ja ga (osobno), križam dalje iz svih kalkulacija "zanimanja za" kao takvih, baš kao i daljnju svrhu ove (pod)teme... |
![]() |
#340 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() decko ne drobi, sta je previse je previse. Da si malo bolje i sve citao mozda bi napisao nesto pametnije a ne ovakvu glupost EOD
![]() |
#341 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
No fakat sam ocekivao da ce oglasiti kad se malo bura stisala. Steta. Ipak bi povratio dio kupaca, ispirka cini cuda... P.S IcyTexx (koji je tamo admin foruma ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 08.04.2009. u 23:16. |
![]() |
![]() |
#343 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Bas i nije sala,jel ako mu je stvarno dio rodbine umro,bas i to nije za salu... Iako sam trgovo snjime par puta i sve ok,ja sretan on sreta,priceko sam grafu 3tj,al mi je spustio i cijenu za 200kn i dao ACS1 gratis,takoder sam slago komp za frenda kod njega,pricekako sam 1dan vise neg se dogovorili,al to je bilo i vise nego razumno zbog bozica i svega,cak mi je dao i prijevoz do doma,mislim,ja za njega imam samo dobre rijeci. A sad neznam nista dok se Darko ne izjasni!!! |
![]() |
![]() |
#344 |
herr Flick
|
#345 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#346 |
*
|
|
![]() |
![]() |
#347 |
herr Flick
|
#348 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#349 |
*
|
|
![]() |
![]() |
#351 | |
JDM
|
Citiraj:
Mislim nazalost imao sam doticaja sa svakakvim ljudima, ali ono kalibar prevaranta da se smrznes, mafijasa, građevinara i neznam cega sve ne i ono mislim da mogu procjeniti kolko tolko sa kim imam posla. Stvar je sljedeca. Svi smo mi ljudi zlocesti (neko manje, neko vise) i masi ljudi na forumu je ovo zabavno. Mislim da je taj isti Darko uzeo pistolj i propucao nekog forumasa, manje bi se razglabalo o tome, nego o ovome. Covjeka ce se izblatit, propast ce vise manje sigurno. Da je to zavrijedio, pa recimo da i nije (nebi htio tu suditi sto je zasluzio sto nije) . U cijeloj toj prici ispao je nista vise nista manje nego glup. A glup ispadne covjek svaki prije ili kasnije samo ovisi kolko javno i kolko ljudi to snimi. Ja sam ispao neki dan na faxu glup ko kurac jer sam se okreno od kioska sa kavom i u nekom letu da nesto obavim se zaletio u otvorena vrata zalio sebe sa kavom i 3 sisate matematicarke i ono na sve to uleti kolegica sa maramicom i pocne po sisama brisat jao sorry ovu koju sam zalio i sta sad. Jebiga. Moj prijatelj ispo glup ko quratz kad je drpio starom auto i napravio 70 000kn stete jer je slatao neku zenu na semaforu. Darko je ispao glup jer je smisljao glupe i lako provjerljive lazi. U poslovnom svijetu (makar imati shop nije poslovni svijet, teze ti je drzati stand na placu, nego otvoriti obrt) svi prije ili kasnije lazu. Motas ti njih, motaju oni tebe i tako u krug. Sklopis posao i izadjes van i kazes; "ajme koji tulipani bolji su od zlatnih kokosi" , a on unutra govori tajnici, haha pristao bi i na duplo, dobro smo ga. A dok si bio unutra sa njim samo sto ga nisi poceo ljubiti i on tebe kolko ste si bili dragi i dobri i lijepi i pametni. Covjek je dakle ispao samo glup. Nista vise. Ajde glup i nerealno optimistican (isti kurac) . da je uredu ovo sto sad radimo svi skupa, pa mislim da vise nije. Post po post i evo planine. Pljuc pljuc pljuc. Da se tolko pljuje po prevarantima sa trznice i provajderima hostinga bilo bi nam svima ljepse tri puta. Ali ne ovo je zabavnije. Napravit ce se nekom spacka i grupno na njega, sigurno je to zabavnije jer mu je veca steta, nego napakostiti nekome ko okrece solidan djeparac tako da ti salje cigle u paketu za lovu. Ovo je moj zakljucak nakon par dana, smanjena tenzija i nekog maximuma realnog razmisljanja. Iskren post, pa idem do kraja. Da me netko pita dali bi kupio kod njega. Bi. Ali nesto jeftino i to iz sazaljenja, jer mi ga je zao. Mozda zato sto ga poznam, mozda zato sto mi ga je zao, mozda zato sto sam precesto naivna budala. Ali opet mozda zato sto cu radje dati lovu njemu, nego nekom koji me placao 10kn po satu dok sam bio mlad i glup i pun entuzijazma. eto. |
|
![]() |
![]() |
#352 | |
herr Flick
|
Citiraj:
I meni se cini da se je prebrzo zaletio i tresnuo tesko. A za veci biznis treba imati i lovu u zalihi da mozes brzo reagirati. Glupost je napravio kad je poceo sa isprikama kasnjenja. Vjerojatno je sa lovom radio po principu prelivanja iz supljeg u prazno a to brzo ispliva na vidjelo. Cisto sumnjam da je lovu trpao u djep, nema u ovome velike love, pogotovo ako imas tek mali shop Za Darka bi bilo dobro da se javi makar za zadnji put sa nekim objasnjenjem i isprikom, to bi bilo dobro i posteno od njega. Zao mi je sto je to tako ispalo. Steta ...
![]() |
#353 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#354 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Da malo podsjetim zaboravne http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=106261
![]() |
#356 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Stvarno ne vidim razloga za ovakav odgovor. Nema ga. U najmanju ruku - mješanje obitelji u posao.. čemu pobogu? "Nažalost nismo u mogućnosti sada, točka." - točka, kraj. "Nismo u mogućnosti sada... jer je umro otac, pas, mačka, bubreg, hepatitis b, c i a, sida, ebola" ma uopće nije bitno nemaš ti što kome iznosit ikakve detalje iz privatnog života halo, pogotovo klijentima kojima prodaješ nešto. ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Fleks al ga mozes srat. Osim ako mu djeca nisu umirala od gladi ili tako nesto nema opravdanja za uzeti lovu i praviti se grbav. A cak i tada....ne pricamo o nekoj sitnoj lovi s kojom je platio cevape nego o tri prosjecne HR place. A prosjek ko prosjek, netko za to radi pol godine. E sad, da je covjek uzeo tvoje tri place i s njima poslovao tjednima sigurno bi ti ga i onda bilo zao pa bi i dalje tamo kupovao. Znamo mi da si ti dobar decko. Ali ne mozes zamjeriti sto ostali bas i smatraju da je to nesto normalno i sto imaju potrebu nesto o tome reci. Lov na vjestice.....mozda. Ali ova vjestica si je sama kriva. @tor sada znas da si se s ovim naslovom jos vise uvalio, zar ne? ako sviras penal pusti da se izvodi, nakndadne konzultacije s pomocnim sucima nikada nisu pametne ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
ko prvo,onaj ko izmišlja toplu vodu sa smrću familije ne zaslužuje ni priliku za opravdanje,a kolko vidim,veći dio porodice je umirao kronološkim slijedom ko da žive u vukovaru 91'. Moralan i pošten čovijek si nikada nebi dozvolio tako nešto,bar ja ne. Ako vas smeta što je tema promjenjena i ako mislite da je to nepravda i zataškavanje,dežurni borci za pravdu će svakako pronać još par foruma(Bug.hr,Forum.hr,Index.hr....) di mogu okačit teme s naslovom PRIJEVARA U HARDVERAJ.HR ...... ja neću mješat prste u to jer ide po onome: "svako zlo za neko dobro" ali da mi je ovaj topic pokazao neke smjernice kojaima ću se ja vodit.....svakako da je ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
nadovez na drugi post iznad. i meni je skroz, paf. kad sam procitao fleksov post, i jos nekolicinu ljudi ovdje. onak, suti se ili se pridruzi ili cak osobno zacne neka tema (ili tema unutar teme) u kojom se popljuje neka trgovina zbog cijene/lose uluge/loseg iskustva pri reklamacijama/lose usluge, a preko ovoga se onak, moze preci? osobno ne znam vlasnika hardveraja niti sam imao potrebu narucivati iskljucivo robu od njega, ali ovakvo ponasanje u najmanju ruku nije u redu. zavlaciti kupca i lagati (ne znam kako bi to drugacije nazvao, mozda cak i varati?) tri tjedna, i to sa onakvih opravdavanjima, je meni za svaku osudu. slazem se da bi najvjerovatnije covjek isporucio naruceno jer nisam jos nigdje procitao da je ikoga ostetio (ukrao/nije vratio) kakve pare, ali to se ne radi tako. na reputaciji treba raditi svaka trgovina, i to jako dugo. a izgubi se jako lako i brzo, sto mi se cini da ce (je) vec ovdje i slucaj. na stranu osobna poznanstva, to je uvijek drugi par rukava. tako da izgovori dobar je on, nece prevariti i slicno, mene kao kupca ne zanima. takoder, vec par puta receno - da je odmah rekao iskreno (ako jest negdje zapelo) - sorry, bat zapelo kod nabavke / kod carine / kod iveka u kombiju /// ali ce doci najkasnije do xx.yy. ako odgovara, idemo dalje. ako ne, izvol'te pare, steta ali cemo prezivjeti.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#360 |
Banned
Datum registracije: Apr 2009
|
hardveraj pred propasti, jer ono to je web shop, pretezito ga poznaje iskusnija pc populacija tipa ovdje sa foruma ili negdje drugo, ovo ce se procuti, ne vjerujem da ce dugo izdrzati, samo je upao u govna jer je krivo radio, trebao je jadan skuzit da na takav naci ne moze, jer ako mu ne ide, nije ok varati ljude i s novcima vrtiti po tri tjedna, dovoljno da tako napravi 3-4 ljudi, eto mu 50000 kn, sto je velik ulog odnosno novac.... |
![]() |
![]() |
|
|