|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
opsesija skidanja novih verzija..
nekuzim, (uzmimo operu npr.), zasto je tako vazno ljudima imat verziju 7.51 na 7.53 odma isti dan kad izade,, pa da je neka ogromna razlika ok, al to je razlika ispravljenih par bug-ova (koji se nit ne primjete) i nista vise, isto za sve ostale promjene,,, mislim, cudi me --> winamp 5.03 je izasao WOOOW? (a do sad je bila ver. 5.02), nije mi jasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Znaš onu,svaka budala ima svoje veselje pa tak i ti koji pate od NAJNOVIJIH verzija... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
a bas, nekad najnovije verzije i nisu najbolje, ja koristim winamp 2.91 sa iskljucenom podrskom za video fajlove, zato kaj trosi malo memorije i radi brzo, jedino se drzim kolko tolko novih verzija drivera, al i to snimam koji mi najbolje rade peace
![]() |
#5 |
80286
|
hm..de podrobnije, pa u 99% slucajeva promjene nisu samo kozmeticke, winamp od verzije 3.0 ima hrrrpu opcija, ali mi pojede oko 15MB RAMa, a cesto volim slusat pjesme u winampu i igrat igre, a za to je bolja starija verzija koja mi sluzi svrsi, za druge stvari imam druge programe peace
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja ne moram imat sve najnovije. Meni bi bilo najbolje kad bi mogao imati Winamp 2.91 i MMD3 Skin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Re: opsesija skidanja novih verzija..
Citiraj:
![]() Konkretno sto se mene tice, kad izadje nova verzija nekog programa najprije odem na njegovu stranicu i vidim sto je novo i ako je to nesto zanimljivo skidam a ako nije samo u slucaju da je prog mali.
![]() |
![]() |
#8 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Postoji i alternativa Winamp-u - QCD player, ali nema puno plug-inova. Zato ima zanimljive skinove. Ovaj novi Winamp 5.x je brži i u stvari je kompromis između 2.9 i 3.0.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
80286
|
QCD, jel to quintisental(tak nekak..) ak je probao sam taj program i oke je, dobro izgleda, samo mozda su to popravili u novijim verzijama, nisam mogao povecati playlistu nego je bila onak malau nekih par redova, ali nekako mi je winamp bolji, vjerovatno zbog navike ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
|
Nego postoji vam jedan jos bolji (citaj najbolji) audio player. Pssst, foobar2000. :clap: ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Playlista se može povećati, a što se tiče Foobar-a, nije loš (special verzija) što se mogućnosti tiče, podrška skinova i wma datoteka bi mogla biti bolja. Ipak brži je od winamp-a.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
meni je party u kuci da izadu novi driveri za Ati ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|