![]() |
opsesija skidanja novih verzija..
nekuzim, (uzmimo operu npr.), zasto je tako vazno ljudima imat verziju 7.51 na 7.53 odma isti dan kad izade,, pa da je neka ogromna razlika ok, al to je razlika ispravljenih par bug-ova (koji se nit ne primjete) i nista vise, isto za sve ostale promjene,,, mislim, cudi me --> winamp 5.03 je izasao WOOOW? (a do sad je bila ver. 5.02), nije mi jasno
|
Znaš onu,svaka budala ima svoje veselje pa tak i ti koji pate od NAJNOVIJIH verzija...
|
a bas, nekad najnovije verzije i nisu najbolje, ja koristim winamp 2.91 sa iskljucenom podrskom za video fajlove, zato kaj trosi malo memorije i radi brzo, jedino se drzim kolko tolko novih verzija drivera, al i to snimam koji mi najbolje rade
peace |
Nisu sve promjene kozmeticke prirode :).
|
hm..de podrobnije, pa u 99% slucajeva promjene nisu samo kozmeticke, winamp od verzije 3.0 ima hrrrpu opcija, ali mi pojede oko 15MB RAMa, a cesto volim slusat pjesme u winampu i igrat igre, a za to je bolja starija verzija koja mi sluzi svrsi, za druge stvari imam druge programe
peace |
ja ne moram imat sve najnovije.
Meni bi bilo najbolje kad bi mogao imati Winamp 2.91 i MMD3 Skin |
Re: opsesija skidanja novih verzija..
Citiraj:
Konkretno sto se mene tice, kad izadje nova verzija nekog programa najprije odem na njegovu stranicu i vidim sto je novo i ako je to nesto zanimljivo skidam a ako nije samo u slucaju da je prog mali. |
Postoji i alternativa Winamp-u - QCD player, ali nema puno plug-inova. Zato ima zanimljive skinove. Ovaj novi Winamp 5.x je brži i u stvari je kompromis između 2.9 i 3.0.
|
QCD, jel to quintisental(tak nekak..) ak je probao sam taj program i oke je, dobro izgleda, samo mozda su to popravili u novijim verzijama, nisam mogao povecati playlistu nego je bila onak malau nekih par redova, ali nekako mi je winamp bolji, vjerovatno zbog navike
:beer: :beer: cheers |
Nego postoji vam jedan jos bolji (citaj najbolji) audio player. Pssst, foobar2000. :clap: :beer:
|
Playlista se može povećati, a što se tiče Foobar-a, nije loš (special verzija) što se mogućnosti tiče, podrška skinova i wma datoteka bi mogla biti bolja. Ipak brži je od winamp-a.
|
meni je party u kuci da izadu novi driveri za Ati :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:25. |