|
![]() |
#16233 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja cu malo prije 5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16237 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ti jarca kak sam se ja naŽderal.....jedva disem jos sad. A zedan ko graba ![]() Predobro je bilo, sam jebga kaj nisam mogo ostat kak spada |
![]() |
![]() |
![]() |
#16238 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Evo i mene ![]() Stripic ce valjda biti nocas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16239 |
Lika u mom srcu
|
ajme pijan sam ko guzicam hebo vas pas trebali ste s ja ma jos do RUtaa66, aa, syss ja i superunknown otisli tamo, popili jos nkee pive, i sad sam dosa doma jer je sueprunkonwn tamo osta mlit sa nekom trebmom, a je ne mogu vise gledat, . . bas dobre biule zdere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16240 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16241 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16242 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() za žderati je bilo gulaš cevapi/kobasice/peceni krumpir/zelena salata pifkan nije vise cekija nego 12kn... i hvala superu na dve runde smirnof vodke..to te kostalo samo 250kn ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16244 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Isuse kriste kako sam se razbijo jucer pa to nije humano... ajme Gabre, ja sam jos otiso s njima u Jabuku i uopce nemam pojma kak sam se i kad vratijo doma. Bice da je bilo debelo oko 4-5 ujutro ![]() ![]() Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16245 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čul sam da je Fleks razbio Organu auto...bogte-fakat je bolje potrošit za taxi nego ugledat Xaru u vratima ![]()
![]() |
#16246 |
Pod naletima kopita zla
|
@jelc..da nekaj su se "kucnuli" ![]() @su..nisam isao u route jer sam sa sobom teglio lap s posla imao temperaturu..lokao one kurceve lupocete i max flue..pun nos za ispuhivati svako malo i one kapi za kapati u surlu.. eto zato.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16247 |
Lika u mom srcu
|
evo me probudio se po drugi put, najprije jutros u pol 8 nabacio rigoleto, pa se vratio u krevet i sad se digao i idem lijecit mamurluk.... nije mi sjeo onaj gulaš bio... aaa ![]() meni je bilo odlicno samo sam previse popio, sysa me dotukla sa rundama.. e sad sam se sjetio da sam ga i zvao u sred noći, lol, uopće ne znam što smo pričali, on se pokupio prije mene, nije izgledao najbolje ![]() sad idem cornflakesa pojest zdjelu da malo smirim zeludac... kako mrzim The day after alkohola... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16248 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() nego i meni je jučer malo gulaš bio..hm..kak da je krumpir bio malo sirov ![]() jutros se probudio ko bebica...sve 5 fino si slozio tri sendvica s moretadelom..i laganini to pojel ![]() sada cekam da se starci vrate pa ce lijepo pasti pohane srdelice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16251 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Haha urnebes ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16253 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
prvo da kažem kako je bilo do jaja... stvarno se dugo nisam ismijao tak, ekipa klasično pro. nadalje ![]() došao doma u ne baš sjajnom izdanju, a stara taman ispraćuje frendice od doma (moje bivše profke iz osnovne mahom), ja izlazim ko poplava iz onog taxija, ulazim u kuću i naravno žderem ko sacpra jer sam brijem popio valjda gajbu solo, na to zove ovaj paraplegičar gabre i uopće se ne sjećam kaj smo pričali... veli stara da ništa posebno, valjda mu je falilo ljubavi pošto se čupavac spanđo sa nekom ženskicom (nisam svjedočio tom činu, ali sam svjedočio ignoriranju sa njegove strane za potrebe ulaska u ženske gaće... peechko vulgaris) ![]() uglavnom nakon takvog ignoriranja prijatelja, minimalno svadbu očekujem, a ako je bio one-night-stand, onda više ne pričamo čupavče ![]() pošto me nije bilo red je da zaključimo godinu sa pregledom profila (sorry ak sam nekog izostavio, pjan sam još): jelc - matori masni - smiješan, klonuo duhom (žena, links, božićnica, lipa, plastične boce...) mentol - beđer daddy - baki hamm - prehlađen i dosadan sa onim svojim kapima, a sa strane 300 litara pive su - vidi gore gabre - pravi drugar, ali curica jer bljuje od cuge iduće jutro amd - zna i zvučnike osim mup-stva fleks - lažni hrvat i lažni audiofil, ima fotić za curice vuco - curica kakva bi trebala imat fleksov fotić blek šmek - most wanted i keanu rivs, čujem da je zakapario već novu kuhinju i otplatio auto koji još ni u salonu ne znaju da su prodali ja - pro ![]() imam samo jednu: http://free-zg.t-com.hr/matija/forums/fishkal.jpg bez komentara - šuti i muti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16254 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uf, ja imam takvu gadnu upalu zglobova i temperaturu da sam sve razmišljal da dođem ili ne...ali kad sam se setil da bu Organ zavlekel ruku v žep da plati rundu-moral sam se dovleč ![]() Zadnja dva puta sam obećao ženici da bum joj snimil mini-seriju u 22.30 pa sam se svaki put dotepel oko 1.30...jučer sam je zatekao budnu...ne znam zakaj mi ne vjeruje ![]() ![]()
![]() |
#16255 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() I ja imam upalu zglobova (Giht), pa suosječam s njim. Dopeljal sam ga sa razbijenim autom (Fleks) do ulaza u zgradu. Da nemam upalu zglobova odnesel bi ga na 2. kat. ![]() Žderonje su super. Od Jelca sam za 10 kn kupil X2 5000+ BE jer nema garancije i fali mu malo bjelog dima. Proc se već zagrijava i iskoro budu prvi SSovi preko 3200mhz. Cilj je na 4000mhz. ![]() @Masni Ak' nekaj pođe po zlu jel mi možeš ...., mislim balkanci smo, dogovorit ćemo se. ![]()
![]() |
![]() |
#16257 |
Lika u mom srcu
|
hahaha syss - otišao si kao da te vjetar odnio... ![]() ![]() smijurija teška je bila, em smo poslje još i pokisli, i popili VELEBITSKOOOOOOOOOOOOOOO taman da se dobro završi noć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16258 |
Pod naletima kopita zla
|
siso ja sam bio naporan s kapima za nos ali su bile potrebne..tepe me još od bozica neka prehlada..tak da hebi ga ![]() dobro da sam uopce dosao s obzirom da mi je bilo u qurcu na poslu...sorala me neka temperatura, a dalje nisam isao jer sam imao ruksak s lapom za tegliti naokolo, a to mi je tlaka sljedece zdere..ostavljam na poslu opremu i ako ces ti doci idemo dalje bas ovak kak ste i vi svi otisli ![]() eto..casna pionirska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|