|
![]() |
#1142 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1145 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ve-mil Išao neki dan kupiti kabel za zvučnike. Dođem tamo - dobar dan, izvolite. Ja - trebao bih kabel za zvučnike 2m, 3.5 na 3.5mm konektori. On gleda, gleda, prvo ne zna o čemu govorim i onda mi smulja, a čujte, taj kabel je dosta rijedak, odite kupiti u XXXXX trgovini. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Ovo ti vjerujem jer mi je frend radio u VeMulju bas na kablovima a nije znao sta je to IDE kabel.......smjeh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Zahvali čovjeku i to je to, Vemilova nabava je nešto nemoguće. Ja sam čekao i po mjesec-dva dana naručenu robu u trgovini a ljudi koji su to naručili svaki dan pitaju "kad će kad će". Često ovi iz zagreba niti se ne žele opterećivat sa takvim jeftinim stvarima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ugl, evo da ja ovdje nastavim svoju priču o Nitelu. Nije pljuvanje, dapače, ali kada sam već ovdje počeo, a i da ne otvaram temu samo zbog toga. Dakle krepala PoV 8800GT prije 10 dana, ja odnio njima, i evo, danas mi javili da je stigla zamjena - Gigabyte 9800GT. Dobio karticu, novo jamstvo sljedece 2 godine, sve zapakirano uredno. Ugl, ja se nisma imao razloga zaliti - dobio sam jos bolju stvar nego sto sma imao jerbo moja 8800GT je imala stock hladjenje, dakle opako vruca je bila te je brijem zbog toga i otisla, a ova ima na sebi onog poznatog Zalmana sa prakticki identicne kartice 8800GT, i evo, u idleu je konstantno ispod 40, a load - to cu jos vidjeti, tek sma ju stavio, no 8800GT sa stockom mi je u idelu bila oko 55, tako da, vec je pomak. Ugl, ckeoa 10 dana, sto je mozda malo dugo bez kompa, iako ima ducana gdje bih i duze cekao, ali dobio sve kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ma znam da sigurno nisu imali kabel u trgovini, ali sam se nasmijao onome da je rjetak |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Radio i ja ![]() tako je kako sam gore napisao... Ajed.. nije da te prisiljava, nego jednostavno ti smanji rabat na njega.. ako hoces veci rabat, koji si imao prije, moras uzeti i bijelu tehniku... drugim rijecima... ako ne zelis bijelu tehniku, zaboravi hardver po starim rabatima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | |
Premium
|
Citiraj:
No, to samo pokazuje koliko je u biti neprofitabilno prodavanje HW-a, ako zelis ikakvu zaradu - prodaj cim vise, plati ljude cim manje, zavlaci gdje mozes...
![]() |
![]() |
#1152 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa niko ih ne sprječava da naprave neki lokalni "brand" s tim da tu ulaze osim preprodaje i održavanja i određena podrška korisnicima, razne edukacije itd... ![]() Ali naravno kod nas je mentalitet naruči za 30kn komad i prodaji za 40 jer ćemo se nas pet trgovaca dogovorit da će bit 40 u svakom dućanu vrhunac poslovanja... ![]()
![]() |
#1153 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() 30 kn nabava, 40 kn prodaja? Uuuu, pa to je 33% marze... ![]()
![]() |
![]() |
#1154 | |
Premium
|
Citiraj:
Upravo tako... bas zbog toga i je takvo stanje kod nas... A i jedna jako otezavajuca okolnost je ta da u IT industriji noviteti dolaze prebrzo, tako da si niti jedan ducan ne moze priustiti rizik vece kolicine narucene robe... A sa manjom kolicinom narucene robe dolaze i manje marze od uvoznika, a to rezultira vecom cijenom za krajnog kupca... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Imam trgovinu, ne dobivam ništa povoljnije uzimao bijelu tehniku ili ne.
![]() |
#1156 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
mislim, uvrijedio se ili ne, ali imas pogled samo sa svoje perspektive, sto je jako lose. mislis da imaju jednu osobu koja je strikno uz telefon, i posao joj je da prica sa ljudima? znam jer je jako slicna situacija i u sisku, zovem par puta kroz par sati, svaki put nakon cetvrtog signala da zvoni pali se telefax. otisao jednom, i zenska mi se isprica i kaze kako jednostavno nema vremena se javiti. jebiga, uletili ljudi, ispituju, placaju, oce ovo-ono, toga nema - jel ima nesto slicno, treba otici po robu, masa poslova i poslica koji te odvajaju od pulta, ili gdje je vec telefon. mislim, ovo nije da ih branim, ali treba i to razumijeti i uzeti u obzir. pogotovo jer danas imaju akciju, zamisli koliko ljudi je doslo eto toliko da vide artikle i ponesto mozda i kupe, a koliko ih je doslo bas da kupe? samo jedna jako pozitivna pricica bas sto se tice hgspota sisak, ovaj tjedan sam planirao kupiti (i jesam) 4670 graficku. zovem u ponedjeljak par puta, nitko se ne javlja. kad odjednom meni zvoni telefon; dobar dan, andrea iz hgspota, vidim da ste zvali par puta, mogu li Vam kako pomoci? onak, ugodno iznenadenje, plus sto mi cura odgovori na sva pitanja kako treba. rekoh, ajde de ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Premium
|
super, ali gle 45 min zvati i da se nikad ne mogu javiti, usto, nekad je i bilo zauzeto... mogu se javiti, pa kupac može pričakati pola minute... ali dobro nema veze, glavno da je grafa kod mene xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Danas sam bio u hgspotu, pitam covjeka na odjelu imaju li DDR PC3200 - nema. -Dobro, ima li bilo sto DDR, makar DDR533, ne moze bit puno skuplji? -To ne postoji. -Postoji. -Ne. -Dobro, onda moj prijatelj ima nepostojecu memoriju. -U biti postoji ali to vam je varka za kupce. Kasnije se prosetam do patriotovog warp SSD-a (iz topica o SSD-ovima), ne bi li procitao kakav koristan spec sa ambalaze - ne pise bas nista, cini se patriot warp vulgaris kao i svaki drugi sa weba. Pitam osoblje ima li koji otpakiran ili bilo koju informaciju o disku: -Nemamo nista, znate to vam je limited edition verzija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Uber pwner
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Dodjem neki dan u ve-mila. Hocu kupiti kabel za povezati adsl i comp. Treba mi 5 metara, čekao sam na kabel jedno 20 minuta. I to ne bi bilo čudno da u trgovini nije bio nitko drugi osim mene ![]() Prvo mi lik da 5 m. Ja rečem, ako imate 10 dajte mi to, a ako nemate, valja i ovaj od 5. Kaže čovjek: "Evo imam i od 10, samo da nadjem" Ja: "Dobro" Prodavać: (nakon oprilike 10 minuta kopanja po veeeelikoj kutiji)"evo, evo znam da je tu negdje" Ja "ma ne treba, daj te mi ovaj od 5 m, stvarno žurim treba mi odmah" Prodavac: (ne je** me 5% nego nastavlja tražiti)"ma evo, evo tu je negdje" I tako on još kopa par minuta i onda mi proda ovoga. Jedno 25 minuta je on meni kabel od 10 metara tražio iako sam ja rekao da mi se žuri i da mi valja ovaj od 5 metara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1168 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Zgoda od jučer, novootvoreni Feniks u Sesvetama: Nikog u dućanu, curetak stoji iz pulta: Ja: Dobar dan, trebam SATA kabel Pr: Hmmm... Sata kaaabel... I u tom trenu izlazi iza pulta i krene prema dijelu dućana gdje su izloženi razni kablovi i počne čitat deklaracije. Onda vidi da na jednoj deklaraciji piše "konverter MOLEX -> SATA" i nadobudno ga primi u ruku, ali ga ipak vrati na policu i zaputi se natrag do kompa na pultu i pokuša naći u katalogu sata kabel. Napokon nađe: Pr: Hmmm... Znači to je "sata na sata" (jerbo tak piše u katalogu) Ja: Da... (već kod prvog "hmmm" mi je bilo jasno da ništa od toga) Pr: Ne znam, izgleda da nemamo. Možda ima na skladištu pa mogu naručiti ako želite... Ja: Ne treba, fala. Bok. Koj pipi ona tam radi? Ko da mene zaposle u DM-u. I da, trebam li napomenuti da sam dan prije bio u HgSpotu u Mandiju i da likovi isto nemaju sata kablove... Da mi je znat kako spajaju diskove... Na kraju sam morao iskeširat 70 jebenih kuna za 2 kabla kod lokalnog lešinara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nista cudno (barem meni) za Feniks...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|