| 
 | |||||||||||
|  16.07.2008., 21:38 | #1 | 
| * Datum registracije: Oct 2005 Lokacija: zg 
				 | 

Skladistenje diskova
			 | 
|   |   | 
|  17.07.2008., 20:14 | #2 | 
| Feldwebel Datum registracije: Feb 2002 Lokacija: bolnica 
				 | Treba biti suho, hladno i mračno mjesto. A s čim si ga to omotao?. Nadam se da nije ono što mislim. 
				__________________ Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  17.07.2008., 20:27 | #3 | |
				 | Citiraj: 
 Hvala na odgovoru  | |
|   |   | 
|  17.07.2008., 20:56 | #4 | |
| 8-bit Gen. Datum registracije: May 2004 Lokacija: Giethoorn - ZG 
				 | Citiraj: sVe vec receno, samo da nisu ovako celofanirani kao iz Cekin serije diskova  Bacio bih svakog u svoju Shell kutiju ili uobicajenu staticnjaru. Praznovjerja radi, polegao bih svakog. Bome Hama moze polako razmisljati o zatvaranju storage box programa. Kad im najbolja stranka ovako noz zabija i prelazi sa medija na sirovo skladistenje binarije... zlo  | |
|   |   | 
|  17.07.2008., 21:39 | #5 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Ne izgleda mi kao pametno rješenje, trebalo bi obložiti nekom gumom, spužvom, zračnim jastučićima, čime već, jer je očito taj "kofer" predviđen za nošenje... 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  17.07.2008., 22:42 | #6 | ||
				 | Citiraj: 
   Citiraj: 
 | ||
|   |   | 
|  17.07.2008., 22:57 | #8 | 
| čudovište Datum registracije: Dec 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | EDIT: Obrisano, ionako nisam dobio odgovor na to pitanje. 
				__________________ Failure is always an option. Zadnje izmijenjeno od: RisingPower. 18.07.2008. u 13:11. | 
|   |   | 
|  17.07.2008., 23:01 | #9 | 
| Pink Floyd fan Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Santa Clara, CA 
				 | 
				__________________ | 
|   |   | 
|  18.07.2008., 10:10 | #10 | 
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 | Da ovaj drobo izgleda fakat impresivno...   
				__________________ -- Have a nice day... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  18.07.2008., 13:05 | #13 | |
| 8-bit Gen. Datum registracije: May 2004 Lokacija: Giethoorn - ZG 
				 | Citiraj:  Previse su sardinirani zbog robovanja (super elegantnom i prakticnom) ladicama i smjestaju. Nekoliko slicnih sam vidio uzivo i nisam zadovoljan temperaturama. Il su prebucni ili ne pretjerano efikasni. Mozda ce ovo sve biti ad acta za koju godinu kad zavladaju Solid kutijaneri... ali do tada bez mod-a sa hladjenjem, meni se nijedan ne svidja standardno. | |
|   |   | 
|  18.07.2008., 13:26 | #14 | 
| Premium Datum registracije: Apr 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | ako čemo gledat cjenovno, drobo košta 400€ + dodatak za LAN 200€ u njemačkoj, a promise s LAN-om manje od 300€ onda je očito koji uzeti. uskoro če se isplatiti uzet atom+mini ITX u neko kučište i složiš si sličan sistem sa boljim hlađenjem, a cijenovno če biti tu negdje. 
				__________________ . | 
|   |   | 
|  18.07.2008., 13:55 | #15 | 
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 | Gle ti ne kužiš poantu ja ne govorim da se nemre to drugačije složit, ali kad smo već kod toga - to možemo ja, ti i nama slični koji zalaze na ovakve forume i ono što mi znamo složit ko od šale nemože baš svako...  Shodno taj drobo je za ljude koji to neznaju ili se neće gnjaviti s takvim stvarima (i ja donekle spadam u tu grupu, neznam za tebe) i RAID case kakv si ti pokazao nije isto kao i taj drobo, ako razmisliš malo kako ti raid caseovi rade i sam ćeš skužit... Dakle kod njih treba (što ti ona ženska i govori) - a) znati kaj oćeš (koji RAID mod) b) kupiti točno određene diskove unaprijed c) kod promjena diskova i manjka kapaciteta rebuildati polja itd - to sve treba znati napraviti čak i kad se ima veliki level automatizma s modernom opremom, i nakraju kad nastanu problemi treba znati kako ih rješit...  Dok kod tog droba - samo ubadaš diskove i gotovo... Dedicated RAID kućišta su možda konfigurabilnija, brža, pouzdanija i jeftinija ali nisu po funkiconalnosti ista i uopće IMHO ne pucaju na iste korisnike i zato to nema IMHO smisla uspoređivati na taj način RAID case i taj drobo... 
				__________________ -- Have a nice day... | 
|   |   | 
|  18.07.2008., 18:08 | #17 | 
| Banned Datum registracije: Feb 2006 Lokacija: https://t.me/pump_upp 
				 | Dobra teta promovira Drobu   i case je zakon...to negdje koštaaa.. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
|