|
![]() |
#1 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Skladistenje diskova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Treba biti suho, hladno i mračno mjesto. A s čim si ga to omotao?. Nadam se da nije ono što mislim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
*
|
Citiraj:
Hvala na odgovoru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
sVe vec receno, samo da nisu ovako celofanirani kao iz Cekin serije diskova ![]() Bacio bih svakog u svoju Shell kutiju ili uobicajenu staticnjaru. Praznovjerja radi, polegao bih svakog. Bome Hama moze polako razmisljati o zatvaranju storage box programa. Kad im najbolja stranka ovako noz zabija i prelazi sa medija na sirovo skladistenje binarije... zlo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne izgleda mi kao pametno rješenje, trebalo bi obložiti nekom gumom, spužvom, zračnim jastučićima, čime već, jer je očito taj "kofer" predviđen za nošenje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
*
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
EDIT: Obrisano, ionako nisam dobio odgovor na to pitanje.
Failure is always an option. Zadnje izmijenjeno od: RisingPower. 18.07.2008. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Da ovaj drobo izgleda fakat impresivno... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Previse su sardinirani zbog robovanja (super elegantnom i prakticnom) ladicama i smjestaju. Nekoliko slicnih sam vidio uzivo i nisam zadovoljan temperaturama. Il su prebucni ili ne pretjerano efikasni. Mozda ce ovo sve biti ad acta za koju godinu kad zavladaju Solid kutijaneri... ali do tada bez mod-a sa hladjenjem, meni se nijedan ne svidja standardno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ako čemo gledat cjenovno, drobo košta 400€ + dodatak za LAN 200€ u njemačkoj, a promise s LAN-om manje od 300€ onda je očito koji uzeti. uskoro če se isplatiti uzet atom+mini ITX u neko kučište i složiš si sličan sistem sa boljim hlađenjem, a cijenovno če biti tu negdje.
![]() |
![]() |
#15 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle ti ne kužiš poantu ja ne govorim da se nemre to drugačije složit, ali kad smo već kod toga - to možemo ja, ti i nama slični koji zalaze na ovakve forume i ono što mi znamo složit ko od šale nemože baš svako... Shodno taj drobo je za ljude koji to neznaju ili se neće gnjaviti s takvim stvarima (i ja donekle spadam u tu grupu, neznam za tebe) i RAID case kakv si ti pokazao nije isto kao i taj drobo, ako razmisliš malo kako ti raid caseovi rade i sam ćeš skužit... Dakle kod njih treba (što ti ona ženska i govori) - a) znati kaj oćeš (koji RAID mod) b) kupiti točno određene diskove unaprijed c) kod promjena diskova i manjka kapaciteta rebuildati polja itd - to sve treba znati napraviti čak i kad se ima veliki level automatizma s modernom opremom, i nakraju kad nastanu problemi treba znati kako ih rješit... ![]() Dok kod tog droba - samo ubadaš diskove i gotovo... Dedicated RAID kućišta su možda konfigurabilnija, brža, pouzdanija i jeftinija ali nisu po funkiconalnosti ista i uopće IMHO ne pucaju na iste korisnike i zato to nema IMHO smisla uspoređivati na taj način RAID case i taj drobo...
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Dobra teta promovira Drobu ![]() i case je zakon...to negdje koštaaa.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|