|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
D-Link G684T neće da se spoji
Dakle sticajem okolnosti došao sam u posjed toga uređaja i sad imam problem. Postavke sam podesio ovako: ![]() I sad se on spoji na centralu i "kaže" kako je connected, međutim ne radi mi put na net. Znači, router kuži liniju, moj komp kuži router, ne mogu otići "vani" na net. Vjerojatno sam negdje u konfiguraciji neku stvar previdio ili krivo upisa pa bi dobro došla pomoć. Moj "bivši" router sam odnio u prijatelja gdje sam mu postavio u bridge jer također nije htio raditi u router modu te ima isti problem kao i ovaj dlink (znam da sam nešto falio ali neznam šta jer je identičan problem - kuži liniju ali se nemože konektirati na net). Prije promjene routera taj router kojeg sam odnio prijatelju mi je radio super (nekako sam ga natjera da radi ali sam zaboravio ![]() Što se uz ove postavke još treba podesiti van tvorničkih parametara?
![]() |
#2 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
jesi upisao ručno IP adrese na računalu?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
LiveandLetDie
Datum registracije: Apr 2007
|
isključi PVC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
|
Ma stvar je bila do DNS-a, kako sam rucno upisa adresu (bez koristenja DHCP-a), zaboravio sam staviti DNS koji je ostao prazan (ne na auto). Sad radi ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
thnx in advance |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Što se tiče wirelessa, nisam siguran - meni je radio iz prve, samo isključi upnp i provjeri da li je router povezan na centralu (da li radi preko kablela?)
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Kod mene jeovakva stvar. Imao sam ksadu koja je radila samo u bridge modu no nju sam zamijenio sa ovim uredjajem. On je kupljen kao zaseban uredjaj i nema customizirane postavke. Firmware je 3.20. Probao sam samo preko wirelessa jer mi za wireless i treba. Htio bih da router bude stalno spojen na ADSL, i stavio bih 2 mac adrese u filter, da se samo te 2 mogu spojiti. Ako bi netko znao kako to sloziti i jos k tome slike prikvaciti na forum, platio bih mu pivu, jer sam vec kilu zivaca izgubio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: slozio sam, bila je greska u brzom tipkanju i umjesto 33 sam napisao 32 i nije zato htio. Sad je slozeno na 33 i sve radi kao podmazano. Hvala svima na pomoci ![]() Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 01.02.2008. u 16:16. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|