Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.12.2006., 16:55   #1
Hrci
Premium

Datum registracije: Sep 2006
X1950 XTX ne radi??

Prije neki dan su mi stigle sve komponente za novi komp i krenuo sam u slaganje. Više manje sve je prošlo ok što se tiće nabavke, osim jedne "sitnice". U HG-spotu sam uzeo dotičnu grafičku, i to je jedino što sam kod njih uzimao. Kako je sve bilo na brzinu, tek kad sam došao doma sam skužio da je kutija već otvarana, te ona naljepnica pokidana na onoj vrečici. Reko sam da se neću sad oko tog zamarat, glavno da mi radi. Pogledam bolje i skužim da nema ni cd-a, odnosno drivera itd :mad: E sad su mi već digli živac, al dobro, progutao sam i to, iovako ću si skinut zadnji driver, tješim se. Da, znam, sramotno. I tako ja sve ugradio, upalio komp i ušao u bios. Taj čas kad sam upalio komp na trenutak je zasvijetlila crvena lampica na grafičkoj uz 6 pinski konektor gdje je dodatni naponski kabel uredno spojen, i sve je to ok, osim ventilatora, koji se - ne vrti. Laik sam pa mi nemojte zamjerit, no nisam odmah gasio jer sam mislio da će zavrtjet kad dosegne određenu temperaturu. U biosu sam bio 10-15 min, te sam skužio da se grafulja bolesno zagrijala, a ventilator -pogodli ste - ne radi. Kako nikad do sad nisam imao dotičnu grafičku, zamolio bi vas da mi kažete što da radim na kraju? Da odmah odem to reklamirat kod ovih muljatora ili se može još što napravit?

Unaprijed svima zahvaljujem
Hrci je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2006., 16:58   #2
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Pogledaj da li je spojen konektor za napajanje ventilatora na grafičku, pa ako nije, pravac reklamacija...
nicko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.12.2006., 17:12   #3
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
nosi to tamo....ono daš tolike pare za grafu i onda ti daju polovnu grafu već korištenu....
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2006., 17:14   #4
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Jel to ona Toxic za 4k kuna?

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2006., 17:21   #5
Hrci
Premium

nije toxic, nego "obična" XTX
Staro 19.12.2006., 17:24   #6
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Nema veze, kontaktiraj Fleksa i pici u Hgsrot. On ce ti drage volje pomoc, to je nas Nobilo za Hgspot

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
Staro 19.12.2006., 17:26   #7
Hrci
Premium

ma jel to ovaj minijaturni?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	kabel.JPG‎
Views:	165
Size:	30.7 kB
ID:	6914  
Staro 19.12.2006., 17:29   #8
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Da.

Staro 19.12.2006., 17:32   #9
Hrci
Premium

nagradno pitanje: na koju foru da ga iskoristim kad ne mogu ni prdnut u kučištu? ovaj slon od grafičke mi je već dva dodatna slota "zarobio", a kabel je pobjedio u natjecanju "najkračeg". Bezveze. Matična je ASUS P5W DH Deluxe.
Staro 19.12.2006., 17:37   #10
nicko
Guest

Nikako da ga iskoristiš, nego sam te samo pitao je li upiknut taj kabel tu u grafičku??
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.12.2006., 17:40   #11
Hrci
Premium

To da. Upiknut je.. Znači ipak na kraju trebam reklamirat?
Staro 19.12.2006., 18:25   #12
nicko
Guest

Naravno!!!
Staro 20.12.2006., 20:03   #13
Skorn
Premium
Moj komp

Skorn's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
ma nemojte palit covjeka bezveze , zamrziti ce ga u HGSpotu, Hrci stari, to ti je tzv ATI Firestarter Edition, znaci moras grijati graficku odispod obicnim plinskim upaljacem dok se ne pokrene ventilator. tu foru ti svi ovdje znaju ali stvar je u tome da bi sam to trebao otkriti

igre za PS ONE / PS2 koje me zanimaju
Skorn je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2006., 00:37   #14
Hrci
Premium

Citiraj:
Autor Skorn Pregled postova
ma nemojte palit covjeka bezveze , zamrziti ce ga u HGSpotu, Hrci stari, to ti je tzv ATI Firestarter Edition, znaci moras grijati graficku odispod obicnim plinskim upaljacem dok se ne pokrene ventilator. tu foru ti svi ovdje znaju ali stvar je u tome da bi sam to trebao otkriti
imaš pravo
Staro 23.12.2006., 23:13   #15
patakmeister
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Moj komp

patakmeister's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ajme majko mila

Citiraj:
Autor Hrci Pregled postova
Prije neki dan su mi stigle sve komponente za novi komp i krenuo sam u slaganje. Više manje sve je prošlo ok što se tiće nabavke, osim jedne "sitnice". U HG-spotu sam uzeo dotičnu grafičku, i to je jedino što sam kod njih uzimao. Kako je sve bilo na brzinu, tek kad sam došao doma sam skužio da je kutija već otvarana, te ona naljepnica pokidana na onoj vrečici. Reko sam da se neću sad oko tog zamarat, glavno da mi radi. Pogledam bolje i skužim da nema ni cd-a, odnosno drivera itd :mad: E sad su mi već digli živac, al dobro, progutao sam i to, iovako ću si skinut zadnji driver, tješim se. Da, znam, sramotno. I tako ja sve ugradio, upalio komp i ušao u bios. Taj čas kad sam upalio komp na trenutak je zasvijetlila crvena lampica na grafičkoj uz 6 pinski konektor gdje je dodatni naponski kabel uredno spojen, i sve je to ok, osim ventilatora, koji se - ne vrti. Laik sam pa mi nemojte zamjerit, no nisam odmah gasio jer sam mislio da će zavrtjet kad dosegne određenu temperaturu. U biosu sam bio 10-15 min, te sam skužio da se grafulja bolesno zagrijala, a ventilator -pogodli ste - ne radi. Kako nikad do sad nisam imao dotičnu grafičku, zamolio bi vas da mi kažete što da radim na kraju? Da odmah odem to reklamirat kod ovih muljatora ili se može još što napravit?

Unaprijed svima zahvaljujem
Da su to meni napravili ne bi izlazio dok ne bi dobio novu ali najjaču onu toxik edition! REKLAMIRATI ODMA si trebao čim si vidio da je otvorena kutija!!
patakmeister je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno