|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
X1950 XTX ne radi??
Prije neki dan su mi stigle sve komponente za novi komp i krenuo sam u slaganje. Više manje sve je prošlo ok što se tiće nabavke, osim jedne "sitnice". U HG-spotu sam uzeo dotičnu grafičku, i to je jedino što sam kod njih uzimao. Kako je sve bilo na brzinu, tek kad sam došao doma sam skužio da je kutija već otvarana, te ona naljepnica pokidana na onoj vrečici. Reko sam da se neću sad oko tog zamarat, glavno da mi radi. Pogledam bolje i skužim da nema ni cd-a, odnosno drivera itd :mad: E sad su mi već digli živac, al dobro, progutao sam i to, iovako ću si skinut zadnji driver, tješim se. Da, znam, sramotno. I tako ja sve ugradio, upalio komp i ušao u bios. Taj čas kad sam upalio komp na trenutak je zasvijetlila crvena lampica na grafičkoj uz 6 pinski konektor gdje je dodatni naponski kabel uredno spojen, i sve je to ok, osim ventilatora, koji se - ne vrti. Laik sam pa mi nemojte zamjerit, no nisam odmah gasio jer sam mislio da će zavrtjet kad dosegne određenu temperaturu. U biosu sam bio 10-15 min, te sam skužio da se grafulja bolesno zagrijala, a ventilator -pogodli ste - ne radi. Kako nikad do sad nisam imao dotičnu grafičku, zamolio bi vas da mi kažete što da radim na kraju? Da odmah odem to reklamirat kod ovih muljatora ili se može još što napravit? Unaprijed svima zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Pogledaj da li je spojen konektor za napajanje ventilatora na grafičku, pa ako nije, pravac reklamacija... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
nosi to tamo....ono daš tolike pare za grafu i onda ti daju polovnu grafu već korištenu....
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel to ona Toxic za 4k kuna? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
nije toxic, nego "obična" XTX |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
Nema veze, kontaktiraj Fleksa i pici u Hgsrot. On ce ti drage volje pomoc, to je nas Nobilo za Hgspot ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma jel to ovaj minijaturni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
|
Da.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
nagradno pitanje: na koju foru da ga iskoristim kad ne mogu ni prdnut u kučištu? ovaj slon od grafičke mi je već dva dodatna slota "zarobio", a kabel je pobjedio u natjecanju "najkračeg". Bezveze. Matična je ASUS P5W DH Deluxe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Nikako da ga iskoristiš, nego sam te samo pitao je li upiknut taj kabel tu u grafičku?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
To da. Upiknut je.. Znači ipak na kraju trebam reklamirat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
Naravno!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ma nemojte palit covjeka bezveze , zamrziti ce ga u HGSpotu, Hrci stari, to ti je tzv ATI Firestarter Edition, znaci moras grijati graficku odispod obicnim plinskim upaljacem dok se ne pokrene ventilator. tu foru ti svi ovdje znaju ali stvar je u tome da bi sam to trebao otkriti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |