|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
x600 samo sa pasivnim hlađenjem?
Da li je moguće koristiti x600 pro samo sa pasivnim hladnjakom od radeona 9550? Ako ne da li netko zna: gdje se može nabaviti najjeftinija zamjena za x600 cooler (računajući da taj atijev nema standardni konektor za napajanje(manji je))? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam ti X600PRO držao pasivno sa VF700Cu i to je bilo onako nategnuto. Grafa se u igrama grijala (točnije, cooler se grijao) jako, kipila je. A sada, kakav je taj pasivnjak od 9550, neznam. Eventualno ako je ta 9550 pasivna po defoltu pa ima veliki cooler... Moja preporuka, VF700 i nemaš brige, na 5V zalmana i to mu je previše...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
pasivno ta grafa ide jedino ako jos skines klok poprilicno i ne koristis u 3d-u . i to sa pasivnjakom od 9250 sam imao i bilo je super . iako , dugorocno nije za preporuciti . slazem se za zalmana , kosta te 150kn ali dugorocno si siguran |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
tak i ja mislim,najbolja solucija ti je zalman,na trznici se prodaju za 100 kn otprilike...a snjim ces rijesiti problem oko zagrijavanja grafe.
![]() |
#7 |
Moderator
|
Pa šta ne možeš iz tog konektora izvuć žice i ugurati od novoga ventilatora? Ili precvikati na jedno 4cm od konektora pa spojiti žice od novoga ventilatora na stare žice? Izolirkom omototat i zdravo? Jedino ako imaš garanciju, no onda bi mogao komotno tražiti reklamaciju...
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
reklamaciju ako trazis za buku , vrlo tesko ju je dobiti . probao nedavno i ne ide . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Reklamacija se jedino može dobiti ako je ventilator otišao ili grebe po nečemu il takvo što. Ako je cooler jednostavno glasan, onda nema pomoći osim ili zamjene žica ili rezanje.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|