![]() |
x600 samo sa pasivnim hlađenjem?
Da li je moguće koristiti x600 pro samo sa pasivnim hladnjakom od radeona 9550?
Ako ne da li netko zna: gdje se može nabaviti najjeftinija zamjena za x600 cooler (računajući da taj atijev nema standardni konektor za napajanje(manji je))? |
Ja sam ti X600PRO držao pasivno sa VF700Cu i to je bilo onako nategnuto. Grafa se u igrama grijala (točnije, cooler se grijao) jako, kipila je. A sada, kakav je taj pasivnjak od 9550, neznam. Eventualno ako je ta 9550 pasivna po defoltu pa ima veliki cooler...
Moja preporuka, VF700 i nemaš brige, na 5V zalmana i to mu je previše... |
pasivno ta grafa ide jedino ako jos skines klok poprilicno i ne koristis u 3d-u . i to sa pasivnjakom od 9250 sam imao i bilo je super . iako , dugorocno nije za preporuciti .
slazem se za zalmana , kosta te 150kn ali dugorocno si siguran |
tak i ja mislim,najbolja solucija ti je zalman,na trznici se prodaju za 100 kn otprilike...a snjim ces rijesiti problem oko zagrijavanja grafe.
|
A zamjenski ventilator s tim manjim konektorom, to nema nigdje za nabaviti?
|
jako tesko za nabaviti, obicno se drugi vent spaja na molex ili na 3 pinski konektor na ploči
|
Pa šta ne možeš iz tog konektora izvuć žice i ugurati od novoga ventilatora? Ili precvikati na jedno 4cm od konektora pa spojiti žice od novoga ventilatora na stare žice? Izolirkom omototat i zdravo?
Jedino ako imaš garanciju, no onda bi mogao komotno tražiti reklamaciju... |
reklamaciju ako trazis za buku , vrlo tesko ju je dobiti . probao nedavno i ne ide .
|
Citiraj:
Reklamacija se jedino može dobiti ako je ventilator otišao ili grebe po nečemu il takvo što. Ako je cooler jednostavno glasan, onda nema pomoći osim ili zamjene žica ili rezanje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:28. |