|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Kupnja nove memorije
kao prvo dobar dan svima , nov sam ovdje i ako pogrješim u nečem molim vas nemojte se ljutit . ovako , imam sljedeću konfiguraciju : Računalo: Operativni sustav Microsoft Windows XP Professional Instalirani Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Matična ploča: Procesor AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2600+ Naziv matične ploče Gigabyte GA-7N400-L (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) Chipset na matičnoj ploči nVIDIA nForce2 Ultra 400 Sistemska memorija 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) Tip BIOS-a Award Modular (11/06/03) Komunikacijski port Communications Port (COM1) Komunikacijski port Communications Port (COM2) Komunikacijski port ECP Printer Port (LPT1) _____________________________________________________ i htio bih kupit 512 mb rama za nekih 500kn , šta preporučate.....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nesigurno ti je kupovati drugi keks memorije jer nikad neznas dali ce to radit sa tvojim ako ne kupis isti keks, a preporuka je da prodas svoj od 512 i kupis 2x512 pc3200 u dual channel pakiranju, tako si sigurniji. Mozes ti i pokusat dodat drugih 512mb, ovo ti samo kazem kao preporuku, iz iskustva. Btw, dobrodosao na forum.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
zaboravio sam napomenut da već imam 2 keksa od 256 MB ![]() hvala na dobrodošlici |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pozdrav! Najbolje bi ti bilo da prodaš ovih 2*256 i uzmeš 2*512 ili 2*1024 ako imaš duall chanell.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ako ti je sve na defoult-u onda mozes slobodno uzeti jos jedan keks. nf2 nije tolko osjetljiv na razlicite memorije kolko noviji chipseti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
mozda bi bilo dobro da uzmes recimo 2x512 a prodas ove 2x256 rame kao sto je i kolega naveo gore....na tebi je da odlucis...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
definitivno prodaj staru memu i uzmi 2x512mb jer kad prodas stare i dodas tih 500kn to ti je skoro taman za to ili 2x1024 ovisi koliko imas para... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
hvala na preporukama, ako bude nekih problema pri stavljanju hardwear-a prvo ću vas pitat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
samo pripazi da ti moduli memorije koju ces nadograđivati budu ili jednostrani ili dvostrani - kombinacija NE RADI baš najbolje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
pripazit ću ![]() jel imate neku određenu memoriju za preporučit (oko 500 kn) ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
uzmi supertalent 400mhz,geil, ili kingmax 433, koji mi je jos i nekako najbolji, ide jako visoko ako mislis clockat gledaj da na naljepnici pise FNAS, onda mozeš računati na 500-520mhz za njih |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|