|
![]() |
#1 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Problem sa HDD
Ovako: pošto sam emotivno vezan za Epox-a 8RDA3i i Bartona, prije neki dan sam dotičnu konfiguraciju želio da častim sa hardom od 200Gb (Bararracuda, model: ST3200822A, Ultra ATA/100), trenutno je sada Maxtor 40Gb koji radi odlicno. Nov hard je spojen i prepoznat bez problema, formatiran i nakon restarta nastaju nevolje, kad je spojen, nema šanse da se podigne Win koji je na Maxtoru. Napominjem da sam probao sve kombinacije. Ono što je najčudnije, kad je samo on spojen, nece da se pokrene ni instalacija Win-a. Ponovo je formatiran na drugom kompu gdje je bez problema propoznat i radi ok. Nakon vraćanja u dotičnu konf. problem je isti. Zna možda netko u čemu bi mogao biti problem? Ja ne...: hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
znam da ovo zvuci glupo ali: znam da na maticnim plocama postoje ogranicenja koje diskove prihvacaju..tj.do koje velicine...mozda...mooooozda tvoja ne przhvaca veci recimo od 120gb..pucam bezveze tj.postojala su ogranicenja..prije..sada ne znam koja je situacija ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Modder
|
Ne, ima opcija na Barracudi da ga ploča vidi kao hard od 32Gb, ali ne vrijedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Modder
|
Problem riješen...mora biti uključena opcija Logical Block Addressing tj "LBA", u biosu... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|