|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() daklem, nagradno pitanje za Costu,Raka i ine koji *znadedu* sa tim ... naime, par zadnjih dana, THbrd mi pročita NEW mail,ali nemaa,ničeg nemaaa, sve je nestalo..samo stari mejleki su tam... jel mi morti neko slal *prevelki* mail il je nekaj se zblokeralo i razštelalo... bum probal ponovo postaviti ACC.. al me baš interesera kuj ga je strefile?? anyone......????? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
da li ti je mozda ukljucen nekakav filter koji brise mailove? sta se tocno dogodi? da li uopce prikazuje stanje spajanja na server kad kliknes Get mail?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
kod mene je slicna situacija. naime kad upalim T-birda obavijesti me da na nekom od accountova imam mail. Onda trebam kliknut na taj account i stisnut "get messages for account" jel inace nikako ih ne mogu procitat ![]() a ako je neki spam, automatski mi ga baca u junk. Pogledaj da ti negdje nije ukljucena opcija da ti ga automatski brise ako ga prepozna ko spam ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
Moze biti da su mijenjane postavke prikaza na View > Messages, da je iskljuceno Automatically download new messages pod Tools > Accounts > "Zeljeni Account" > Server settings ili da je ukljuceno direktno brisanje junk mailova pod Tools > Junk Mail Controls (samo to bi djelovalo jedino na ono sto prepozna kao junk). Kad je ukljuceno da ne skida mailove vece od XX onda se svejedno dobije mail ali s prvih XXKB i u njemu je link koji se moze stisnuti kako bi se dobio cijeli mail.
![]() |
#5 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Da ne otvaram novu temu - ovo je pitanje vezano uz Firefox, ali i za Thunderbird: kako poštelati character encoding da mi uvijek bude isti, npr. Central European (ISO-8859-2) jer u nekim porukama mi ne prikazuje dobro slova čšž, a tako je i s nekim stranicama. Onda kad pogledam namješteno je na Central European (Windows-1250). Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Firefox: Tools > Options > General > Languages pa tu biras. Thunderbird > Tools > Options > Fonts
![]() |
#7 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Hvala Costa, imaš pivu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|