![]() |
Thunderbird mi *poklopa* nove mailove...
daklem, nagradno pitanje za Costu,Raka i ine koji *znadedu* sa tim ...
naime, par zadnjih dana, THbrd mi pročita NEW mail,ali nemaa,ničeg nemaaa, sve je nestalo..samo stari mejleki su tam... jel mi morti neko slal *prevelki* mail il je nekaj se zblokeralo i razštelalo... bum probal ponovo postaviti ACC.. al me baš interesera kuj ga je strefile?? anyone......?????:D |
da li ti je mozda ukljucen nekakav filter koji brise mailove?
sta se tocno dogodi? da li uopce prikazuje stanje spajanja na server kad kliknes Get mail? |
kod mene je slicna situacija. naime kad upalim T-birda obavijesti me da na nekom od accountova imam mail. Onda trebam kliknut na taj account i stisnut "get messages for account" jel inace nikako ih ne mogu procitat:)
a ako je neki spam, automatski mi ga baca u junk. Pogledaj da ti negdje nije ukljucena opcija da ti ga automatski brise ako ga prepozna ko spam :D |
Moze biti da su mijenjane postavke prikaza na View > Messages, da je iskljuceno Automatically download new messages pod Tools > Accounts > "Zeljeni Account" > Server settings ili da je ukljuceno direktno brisanje junk mailova pod Tools > Junk Mail Controls (samo to bi djelovalo jedino na ono sto prepozna kao junk).
Kad je ukljuceno da ne skida mailove vece od XX onda se svejedno dobije mail ali s prvih XXKB i u njemu je link koji se moze stisnuti kako bi se dobio cijeli mail. |
Da ne otvaram novu temu - ovo je pitanje vezano uz Firefox, ali i za Thunderbird: kako poštelati character encoding da mi uvijek bude isti, npr. Central European (ISO-8859-2) jer u nekim porukama mi ne prikazuje dobro slova čšž, a tako je i s nekim stranicama. Onda kad pogledam namješteno je na Central European (Windows-1250). Hvala :beer:
|
Firefox: Tools > Options > General > Languages pa tu biras.
Thunderbird > Tools > Options > Fonts |
Hvala Costa, imaš pivu :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |