|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
(riješeno) LGA 775 + Thermaltake Sonic Tower
ako je itko stavljao potonji hladnjak na matičnu iz naslova, molim da mi pomogne jer ni serviser nezna postaviti hladnjak da bude stabilno pričvršćen... Hvala P.s. pretražio sam forum o ovoj temi, ne detaljno jer mi se žuri... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Mijenjaj servisera pod hitno !! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nisi rekao koja je ploča,ali nije ni bitno jer taj kuler ide na LGA 775 socket,osim ako ga moron ne montira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
ma dajte.. platio skoro ko cijena towera da sad mjenjam drugog pa da platim duplo nego toweri koštaju... moram najti način, odnjeti mu da to sklepamo i sve 5.. evo našao sam točno to što trebam http://www.xpmediacentre.com.au/comm...er-review.html ali iz ovog ne vidim kako je on njega zašerafio na ove držače, a to je i nama bio problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
daj reci koju tocno plocu imas ... ja kad sam ga montirao na ovu svoju DFI zapinjao je za hladnjak od chipseta pa sam morao malo stisnuti i zakrenuti prva tri lista odozdola i onda je tek sjeo kak treba ... mozda i tom tvom serviseru smeta neki hladnjak od chipseta EDIT: treabas dobiti polugicu koji sarafis na ta dva drzaca koja pritisce hladnjak na procesor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
imam ovakvu ploču ko na linku gore... nešto sam razmišljao i pitam jel to ovako treba ići????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
ok.. a kako si pričvrstio žlicu (smeđe) sa nosačima (crveno) ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
ako me sjecanje dobro sluzi pricvrstio sam ih sa ovim malim sarafima koji su na lijevoj slici zajedno sa podloskama. nesmijes ih skroz zategnut, mora ostat malo lufta da se nosaci mogu zakretat lijevo-desno po "žlici" kak ti velis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
ne znam.. meni u ove rupe na nosače pašu samo ovi ogromni šerafi koje sam zaokružil ljubičasto. a oni su predugi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
probaj malo sile upotrijebit, il ak imas nekih drugih sarafa (takvih malih dimenzija) a da im navoj pase tj da ide u one nosace mozes i njih slobodno stavit. bitno je da drzi i da se moze zakretat lijevo-desno EDIT: ako si iz zagreba javi se na pvt pa ti ja to djabe slozim, samo moras dofurat to sve kod mene i za par min je gotovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
mora se moc zakretat lijevo desno zato da ga lakse mozes namontirat na socket. ovaj tvoj je neki nesposoban, bez uvrede ![]() prije ces ga ti uspjet slozit sa sarafcigerom i uputama sa pce-a neg on sa 5 tona sarafa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
još uvijek ne znam što da radim... moram nači točno rješenje da mu se pojavim tamo u servis... naplatio je a nije stavio nešto što mora ići unutra, pod izgovorom da nabavim drugi kuler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
to je njegov izgovor jer je zajebo. trazi njegovog sefa/direktora/voditelja smjene i nedaj se zajebavat. il nek ti vrate lovu il nek to uzmu nazad i sloze kako treba EDIT: pozovi se i na manual/upute proizvodaca di pise da taj kuler ima sve potrebne dijelove da ga se namontira na 775 socket, jos ak si kupio kuler kod njih ustraj u tome do kraja |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
To je onda već slučaj da tražiš šefa smjene i prijetiš sa prijavom nadležnim tijelima,ukoliko si kuler kupio kod njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
Citiraj:
našao neke slike |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
vidim da je zasarafio za socket sa nekim manjim sarafima, ja sam to radio sa onim dugima, bolje mi je izgledalo i sigurnije je koliko mogu zamjetit sa ovih slika izgleda da ce ti zlica svaki tren odletit sa tih nosaca, bar mi tak djeluje. tu trebaju ic sarafi sa sirim/vecim promjerom glave |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
evo slikica http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=122444 ja sam montirao jednoga i to šljaka tak kak je opisano... kolko se sjećam nije bilo problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
Citiraj:
HVALA! pitanje nadogradnje ako ovo upali: da li da nosače što su na matičnoj dodatno pričvrstim na kučište? nisam siguran, ali pitam ako nema rupa da li da ih bušim i tako tower dodatno učvrstim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
nisam ja siguran šta ti pitaš, instalacija cpu coolera nema veze s kučištem takoda ništa ti nemoj bušit po kanti to je tak zamišljeno i tak če stajati... 4 šarafa na ploču da ova dva limiča ušarafiš i poprek 2 šarafa da pričvrstiš "žlicu" na proc..gotovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
neće, niš se ti ne brini..ovak ka si ti reko moš sam šlus još složit eventualno..ima i većih coolera pa ne otpadaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
@masterpain - samo dobro pogledaj slike kaj ti je hello! dao na onom linku, i ak treba 5 puta procitaj prije nego se upustis u sarafanje. i nemoj nis busit po kucistu jer nema potrebe, sam nes mozes zajebat. ploca bez beda izdrzi sonica i oko tog se nemoras brinut |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
Citiraj:
ok.. neću.. i ovi mali šrafi koje sam našao da učvrste "žlicu" na nosače, pa to ima full malu glavu... to izlazi kroz rupu od žlice (ko se stavi pod 45°) a pošto je sonic rabljen, moram ga malo ispolirati (našao opširan članak ovdje na pcekspertu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |