|
![]() |
#1 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
Test Stabilnosti
Postoji li neki drugi nacin (program) da testiram stabilnost OC-a a da nije ono 24h torture-a?
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Re: Test Stabilnosti
Citiraj:
po nekom mom iskustvu ako ti prođe super Pi od 8 ili 16Mb....stabilan je ali prime je i dalje najbolji za takve stvari za memu naravno memtest |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
iz mog iskustva je malo drukčije, naime Superpi mi je radio ali nije bilo stabilno prime ako mi odvrti nekoliko minuta torture je stabilno! 3d mark nedaj bože ne valja ! ne vjerovati njemu, a još jedna pouzdana metoda su igre, igraj par sati pa ako se ne sruši je stabilno, iz mog iskustva barem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Svi UT-ovi su prilično osjetljivi na oc, možeš sa njima. Sa Primemom ja sam svoj komp proglašavao stabilnim ak se nije srušio nakon 2h. Za memu je najbolji memtest, 5. test. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() probaj već super PI odvrtiti..lako je za te male |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
mora se vrtit barem 24 sata ja san vidija slucajeve kad je gresku izbaciva nakon 18 sati a nema ti velike razlike izbacija gresku nakon 18 ili nakon 2 sata i u jednom i u drugom slucaju sustav je nestabilan
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
dobro nisam baš mislio nekoliko minuta doslovno ali kad nije stabilno on mi ga odmah ruši i kad igram igru nekoliko sati, želim reći da on najviše opterećuje komponente. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Koji su PCEkspert standardi za stabilan komp? Meni je ok 3x8h prime i memtest... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
cat svaki komp se moze srusit ![]() ovo sta ti radis je bolesno i u normalnim uvjetim ako tad ne padne nece nikad. Ali sve moguci WINDOZI mogu sve pa i srusit takav stroj ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|