![]() |
Test Stabilnosti
Postoji li neki drugi nacin (program) da testiram stabilnost OC-a a da nije ono 24h torture-a?
|
Re: Test Stabilnosti
Citiraj:
po nekom mom iskustvu ako ti prođe super Pi od 8 ili 16Mb....stabilan je ali prime je i dalje najbolji za takve stvari za memu naravno memtest |
iz mog iskustva je malo drukčije, naime Superpi mi je radio ali nije bilo stabilno prime ako mi odvrti nekoliko minuta torture je stabilno! 3d mark nedaj bože ne valja ! ne vjerovati njemu, a još jedna pouzdana metoda su igre, igraj par sati pa ako se ne sruši je stabilno, iz mog iskustva barem.
|
1 privitaka
evo darth (pa se vi dečki pitajte koji )
:D :beer: |
Svi UT-ovi su prilično osjetljivi na oc, možeš sa njima.
Sa Primemom ja sam svoj komp proglašavao stabilnim ak se nije srušio nakon 2h. Za memu je najbolji memtest, 5. test. |
Citiraj:
|
Citiraj:
probaj već super PI odvrtiti..lako je za te male |
skužio sam da je za maula ali meni kad oc-am se neda čekat cijeli dan da vidim ako je stabilno ili ne zato koristim što brža i efikasnija rješenja!
|
Citiraj:
mora se vrtit barem 24 sata ja san vidija slucajeve kad je gresku izbaciva nakon 18 sati a nema ti velike razlike izbacija gresku nakon 18 ili nakon 2 sata i u jednom i u drugom slucaju sustav je nestabilan |
dobro nisam baš mislio nekoliko minuta doslovno ali kad nije stabilno on mi ga odmah ruši i kad igram igru nekoliko sati, želim reći da on najviše opterećuje komponente.
|
Koji su PCEkspert standardi za stabilan komp?
Meni je ok 3x8h prime i memtest... |
2xprime95 , UD Grid i preko svega 3D Mark 2001.... nakon 72h sam vidio da ne mogu srušiti komp :D
|
cat svaki komp se moze srusit :D
ovo sta ti radis je bolesno i u normalnim uvjetim ako tad ne padne nece nikad. Ali sve moguci WINDOZI mogu sve pa i srusit takav stroj :D ne govorim o drugim osovima da nebi bilo zabune :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:06. |