|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
e jezus sad me podsjetih na tu fenomenalnu igru. osobno mi je to najbolja avantura kaj sam igral. imam je doma pa bum je probal pokrenuti ak uspijem javim. jezus pa od njenog izlaska je proslo dobrih 5-7 godina ak ne i vise. bila su to vremena moje mladosti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
OPTIMUS
Datum registracije: Oct 2004
|
Jezuš! STvarno, bila je to dobra igra... ![]() Ja ti zbog takvih problema na posebnoj particiji imam Win2000, inače ne bih mogao pokrenuti Ghotic2 ili DeusEx2. Kad neka igra radi problema, dignem drugi sistem i onda to obično ide...
![]() |
#6 |
Premium
|
e sorry nisam stigao jos pogledati. evo budem danas, pa ti javim.
![]() |
#7 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
da, sanitarium je mrak avantura, uh e da pod xp ja mislim da ju se nemoze natjerat da radi, bar ja nisam uspio, a i niko drugi koga ja znam, a za instalaciju 98 sa xp ja sam prije instaliro 98 pa tek onda xp, nisam probao na xp 98, mislim da se nemoze, no neznam mozda neko zna dal se moze...
![]() |
#8 |
Premium
|
pa moze se na XP staviti 98 ali ce prilikom prvog restarata sj.. boot izbornik pa bu ga onda iz XP trebalo konfigurirati da se moze doci do 98.
![]() |
#9 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
meni jos uvik nije jasno zasto ona funkcija compatibility mode NIKAD nije proradila... ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
da stvarno, niti meni nije jasno. pa ak su znali da ne radi nisu je trebali ni staviti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
http://home.earthlink.net/~infernofi...rium_Setup.htm pa ti vidi, tu gore mi je 2k a i nemam Sanatarium pa ne mogu probat pa probaj ti, svi linkovi, sličke, step by step piše pa vidi ...
![]() |
#12 |
OPTIMUS
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislim da se može staviti 98 na xp. Nakon bootanja , ak imaš više od jednog sustava, dižu se podaci iz jednog file-a na c:\ disku u rootu. U njemu je popis svih sustava instaliranih na kompu i vrijeme čekanja prije nego on sam odabere kojeg će podići. Može se prčkati po tom file-u i promijeniti default sustav (XP, 98...) i vrijeme čekanja do odabira...
![]() |
#13 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
|
jel, kako to, meni bi isto dobro došlo za neke igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
samo ako ti je disk formatiran u NTFS...zaboravi dualboot sa xp + 98 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
naravno da moze ali nazalost moras onda formatirati tu cijelu particiju jel ak ti ostane samo jedan komprisiran file (windows kompresija) nemres to napraviti jel pod fat32 nema takve vrste kompresije i isto vrijedi za enkriptirane fileove. dakle ljepo sejvas sve podatke na drugi disk, u partition magicu ljepo formatiras particiju i kovertiras je i problem rijesen ![]()
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
blade....da bi instalirala win98 c: disk/particija MORA biti FAT16/32...znači jedini način je da reinstalira windows XP...jer sumnjam da bi instalacija windowsa sa ntfs diska radila na fat32 disku...znači kopiranje ne pali (osim ak znaš nešto što ja neznam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
vec sam mislil koji kitac ti citas pa to sam i ja napisao, onda sam skuzil da te je vjerojatno zbunilo ovo: Citiraj:
dakle da rezimiramo. ja sam mislio ovo: dakle sejvaju se svi dokumeti neki vazni fileovi na drugi disk te se onda c: ljepo formatira, upali se PQmagic (ili se cak formatira iz njega) i ljepo se konvertira disk. i nakon toga se ljepo instalira 98se i win XP
![]() |
![]() |
#23 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
hm jedno 3 gige je uvrh glave i manje
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |