![]() |
Sanitarium
Opet ja :D :D
Jel zna tko kako da mi proradi sanitarium pod win xp? Compatibility mode sam probala...ne sljaka :mad: sta da radim, sta, sta, sta? :D |
e jezus sad me podsjetih na tu fenomenalnu igru. osobno mi je to najbolja avantura kaj sam igral. imam je doma pa bum je probal pokrenuti ak uspijem javim.
jezus pa od njenog izlaska je proslo dobrih 5-7 godina ak ne i vise. bila su to vremena moje mladosti:D |
Jezuš!
STvarno, bila je to dobra igra...:( Ja ti zbog takvih problema na posebnoj particiji imam Win2000, inače ne bih mogao pokrenuti Ghotic2 ili DeusEx2. Kad neka igra radi problema, dignem drugi sistem i onda to obično ide... |
Hm..izgleda da cu si ja morat instalirat 98-icu :( ako nista drugo ne uspije.......
|
:( Kad mi vec nitko nije odgovorio onda mi bar recite kako da instaliram win 98 uz vec postojeci win xp?! thnx :beer:
|
e sorry nisam stigao jos pogledati. evo budem danas, pa ti javim.
|
da, sanitarium je mrak avantura, uh
e da pod xp ja mislim da ju se nemoze natjerat da radi, bar ja nisam uspio, a i niko drugi koga ja znam, a za instalaciju 98 sa xp ja sam prije instaliro 98 pa tek onda xp, nisam probao na xp 98, mislim da se nemoze, no neznam mozda neko zna dal se moze... |
pa moze se na XP staviti 98 ali ce prilikom prvog restarata sj.. boot izbornik pa bu ga onda iz XP trebalo konfigurirati da se moze doci do 98.
|
meni jos uvik nije jasno zasto ona funkcija compatibility mode NIKAD nije proradila... :grrr:
|
da stvarno, niti meni nije jasno. pa ak su znali da ne radi nisu je trebali ni staviti:rolleyes:
|
http://home.earthlink.net/~infernofi...rium_Setup.htm pa ti vidi, tu gore mi je 2k a i nemam Sanatarium pa ne mogu probat pa probaj ti, svi linkovi, sličke, step by step piše pa vidi ...
|
Mislim da se može staviti 98 na xp. Nakon bootanja , ak imaš više od jednog sustava, dižu se podaci iz jednog file-a na c:\ disku u rootu. U njemu je popis svih sustava instaliranih na kompu i vrijeme čekanja prije nego on sam odabere kojeg će podići. Može se prčkati po tom file-u i promijeniti default sustav (XP, 98...) i vrijeme čekanja do odabira...
|
Citiraj:
|
jel, kako to, meni bi isto dobro došlo za neke igre...
|
Khm.. : hello2 : jel bi mogao tko malo detaljnije opisati kako instalirati 98-icu na xp? :D
|
Citiraj:
samo ako ti je disk formatiran u NTFS...zaboravi dualboot sa xp + 98 |
A je..ntfs...:fuming:
|
Kaj se ne može ntfs nikako konvertirat u fat32?
|
naravno da moze ali nazalost moras onda formatirati tu cijelu particiju jel ak ti ostane samo jedan komprisiran file (windows kompresija) nemres to napraviti jel pod fat32 nema takve vrste kompresije i isto vrijedi za enkriptirane fileove.
dakle ljepo sejvas sve podatke na drugi disk, u partition magicu ljepo formatiras particiju i kovertiras je i problem rijesen;) |
blade....da bi instalirala win98 c: disk/particija MORA biti FAT16/32...znači jedini način je da reinstalira windows XP...jer sumnjam da bi instalacija windowsa sa ntfs diska radila na fat32 disku...znači kopiranje ne pali (osim ak znaš nešto što ja neznam ;) )
|
vec sam mislil koji kitac ti citas pa to sam i ja napisao, onda sam skuzil da te je vjerojatno zbunilo ovo:
Citiraj:
dakle da rezimiramo. ja sam mislio ovo: dakle sejvaju se svi dokumeti neki vazni fileovi na drugi disk te se onda c: ljepo formatira, upali se PQmagic (ili se cak formatira iz njega) i ljepo se konvertira disk. i nakon toga se ljepo instalira 98se i win XP |
Pa kaj ne mogu jednostavno napravit treću particiju, formatirat ju u fat32 i onda na nju instalirat 98-icu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo me zanima koliku bi particiju trebala napraviti? :) |
hm jedno 3 gige je uvrh glave i manje
|
Thanx : cheers2 :)
|
Napravila sam treću particiju, ali ne mogu instalirati 98-icu...dok kliknem na setup, niš se ne događa... :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:15. |