|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
satelistka i wirless (spajanje)
ovako imam kod bake jednu satelitsku antenu sve sljaka ali oni to vise nekoriste a ja sam nedavno kupio wirless karticu i moram staviti komp na balkon da bi uvatio nesto pa sam mislio ako bi nekak mogao tu satelitsku antenu prespojiti kablom u nasarafiti ju u wirless karticu...dali je to izvedivo...ako sam krivo imenovao topic ili postoji slican nek se premjesti debata tamo...hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
sa satelitske maknes LNB i na njegovo mjesto stavis ili kantenu ili biquad... imas na netu uputa kako slozit takvu antenu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma trosak izrade kantene ili biquada je stvarno minimalan, isto tako i montiranje takve antene na satelitski tanjur... jedini neizbjezni trosak je kupovina kabela s kojim ce se to povezati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako se ne spaja na relativno velike udaljenosti, može napraviti i 3D korner antenu, koji je vrlo jednostavna za sklepati, i daje cca 18dB. Ima hrpa materijala i iskustava na www.elitesecurity.org: http://www.elitesecurity.org/t170399...korner-antenna |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Imaš u sticky temi "Izrada KANTENA" dovoljno materijala ![]() Što se tiče samogradnje, najjednostavnije su upravo kantene, biquad, bicircle, + kombinacije navednih sa SAT tanjurom, te 3D korner. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|