|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
GeCube x1900GT 256mb bios
ima li netko mozda ovu karticu, ili pozna nekog ko ima ovu karticu da mi posalje origi bios od nje? izgleda da sam ja svoj zagubio radi se o rev1.0 GeCube X1900GT 256Mb kartici |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
inace, postoji razlog zasto u naslovu teme stoji GeCube X1900GT. ne trebaju mi prodike kako je to sve isto i te spike, da skratimo pricu. na internetu origi biosa za gecube x1900gt nema, iz tvornice mi nece da posalju, dakle treba mi dobra dusa sa navedenom karticom da napravi backup svog biosa i posalje ga na e-mail, ili ga negdi uploada pa link posalje omega@si-wifi.org |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Pa probaj na njihovom forumu, prije će netko tamo imat nego ovdje. Općenito malo prošvrljaj po forumuma koji se bave sa x1900gt. http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=13191 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pregledao sam taj link i opcenito forume koji se bave x1900gt. gecube nema ofišl forum, tako da nista ni od toga. jedino da se regam na neki od "onih" foruma pa da pitam tamo, al jednake su mi sanse kao i ovdje... koliko od tih ljudi koji su imali x1900gt imaju jos uvijek tu karticu, nakon 2 godine? vjerojatno 0, al probat cu svejedno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|